Εσεις το πιστευατε αυτο?
Printable View
Εσεις το πιστευατε αυτο?
Εγώ το πιστεύω Μ λέω υπάρχουν και άλλα ενεργά άτομα που μπορούν να πουν κάτι διαφορετικο
Κοιτά και εγώ πιατευω πως πρέπει να προσπαθήσεις και εγώ αυτό έκανα είχα την σχολή βρήκα δουλειά βρήκα αγόρι τότε και δεν ξανά σκεφτόμουν μπούρδες και πήγα και γυμναστήριο βόλτες..τώρα έκατσα με τα παιδιά και χειροτέρεψε όλη μέρα μεσα
Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σ και μακάρι να μην καταλαβαίνουν το τι περνάς ούτε τώρα ούτε ποτε
Είναι μικρά και δεν καταλαβαίνουν ακόμα το ένα είναι 2 χρόνων σχεδόν και το άλλο 3 μηνων..δεν καταλαβαίνει κανεις τι περνάω είναι η αλήθεια
Ότι θες πάντως εδώ εμείς εδώ είμαστε να σε ακούσουμε εγώ είμαι μέσα σχεδόν πάντα όπως και άλλα άτομα είναι συχνά μεσα
Και εγω παιδια οτι χρειαστειτε
Περνω πολύ κουράγιο παιδιά τουλάχιστον ξέρω πως δεν είμαι μόνη μακαρι οι ψυχικές αρρώστιες να μην υπήρχαν πιστεύω εινσι ότι χειρότερο, και το χειρότερο από όλα είναι πως δεν το θέλουμε.. ξέρω μια γυναίκα με σχιζοφρένεια που μόλις έπαθε ένα επισοδειο πήγε με τον άντρα της στο ψυχίατρο μαζί και με την αγωγή της τώρα είναι μια χαρά έχει την στήριξη του άντρα της και των παιδιών της δουλεύει κανονικά βγαίνει κ λέω μπράβο στην δύναμη που έχει.. μακαρι κ εμείς να τα ξεχνούσαμε ολα
Εγώ δεν θέλω να πάρω χάπια επειδή δεν θέλω η ευτυχία μου να εξαρτάται από αυτά.. ξέρω πως είναι λάθος ο τρόπος που σκέφτομαι και τψρα εάν επερνα αγωγή θα ήμουν καλύτερα αλλά δεν ξέρω έχω κολλήσει με αυτό κ νομίζω πως μόνο με αυτά θα είμαι καλά..εάν ήμουν 50 χρόνων ας πούμε θα επερνα σίγουρα αλλά λέω μικρή είμαι ακόμα για να παρω
Τα προβλήματα δν έχουν ηλικια
Συμφωνώ αλλά εάν πάρω από τώρα τι θα κάνω στα 50
Μπορεί στα 50 να μην έχεις καθόλου προβληματα
Ναι και εγω δεν θελω να μπλεξω με φαρμακα,θα κοιταξω να ερθω αντιμετωπος με τις φοβιες μου μπας και αρχισω να τα βλεπω απο αλλη σκοπια
Μακάρι να τα καταφέρετε και 2 με αυτό που σκέφτεστε να κανετε