Κι εμένα αυτή η ερώτηση μου έρχεται στο μυαλό.Quote:
Originally posted by keep_walking
Αν μου ελεγε καποιος οτι θελει να αυτοκτονησει προσωπικα το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να τον ρωταγα γιατι?
Printable View
Κι εμένα αυτή η ερώτηση μου έρχεται στο μυαλό.Quote:
Αν μου ελεγε καποιος οτι θελει να αυτοκτονησει προσωπικα το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να τον ρωταγα γιατι?
Γιατι?
Οτι και να πεις εγω θα ρωτησω γιατι...ελεγε μια καθηγητρια στο σχολειο.
Και μπορει να αρχισει το λογιδριο και να χαλαρωσει,ο μελλων αυτοχειρας.
Δείχνει αμέσως και το πόσο ενδιαφέρεσαι μια τέτοια ερώτηση. Ε, αρκεί να μην έχει και τη μορφή ηλεκτροπληξίας...
\"Γιατί Παιδί μου ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ???!?!??!?!γιατι\"
\"*ΚΑ-ΜΠΛΑΜ* σπλρττττ\"
\"Α, γι αυτό?\"
γιατι το ουρλιάζεις? συναντας αμφισβητηση στην αποψη σου?Quote:
Αυτο που ουρλιαζω μια ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
χρειαζεται δυο παντα
lol oboro...πολυ σωστος...σφαλιαρες στον τοιχο,φωτα στυλ γκεσταπο,βασανιστηρια...ομο λογα ΓΙΑΤΙ?
Ναι εδω και μια δεκαετια:PQuote:
γιατι το ουρλιάζεις? συναντας αμφισβητηση στην αποψη σου?
τωρα δεν με νοιαζει.
και εγω \"γιατι\"....χεχε...
γιατι...εφυγα...παει τελος ειδα πολυ περισσοτερα απο οτι ηθελα να δω.
οποιος το αμφισβητει εχει θεμα:)Quote:
Ναι εδω και μια δεκαετια:PQuote:
γιατι το ουρλιάζεις? συναντας αμφισβητηση στην αποψη σου?
τωρα δεν με νοιαζει.
παντως αν δε σ ενοιαζε μαλλον δεν θα ουρλιαζες:)
συμφωνω μαζι σου παντως!
χαχα :PPPQuote:
lol oboro...πολυ σωστος...σφαλιαρες στον τοιχο,φωτα στυλ γκεσταπο,βασανιστηρια...ομο λογα ΓΙΑΤΙ?
και ακομα μεχρι το τελος προτιμησαν να με λιωσουν σαν σκουληκι...παρα να συζητησουν...χαχαχα ειναι γελοιο.
για σφαλματα αλλων lol...δε γαμιεται...κατι μηνες ακομα.
τσαντιστηκα παλι.
λοιπον,εγω δεν κανω για γραμμη υποστηριξης υποψηφιων αυτοχειρων.....
σε περιπτωση που με επειθαν με το σκεπτικο τους,θα ηθελα να τους πω\"συμφωνω μαζι σου....κανε οτι καταλαβαινεις\":)
σοφια , δεν υπαρχει μια μονο συνταγη για το αυτονοητο που η ιδια η φυση εχει προικισει καθε ανθρωπο μεσω του λογου , να υπαρασπιζεται την υπαρξη του...Quote:
Originally posted by Sofia
Kαλα, μη νομιζεις κ εγω ασχετη ειμαι. Απο την αλλη ποτε δεν ειμαστε κ νομιζω δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουρη για το τί επιδραση μπορει να εχει μια συμπεριφορα στον καθε ανθρωπο.Quote:
Originally posted by nature
Πόσο κακό μπορεί να κάνει ένας άσχετος.
Νιωθω πώς ολοι ειμαστε τοσο ομοιοι μα και τοσο διαφορετικοι σε διαφορα σημεια...
φυσικα και να λες σε καποιον μην το κανεις ισως να μην ειναι αυτο που πραγματικα θαθελε να ακουσει...
αυτο που σιγουρα ομως ειναι πολυ χειροτερο , ειναι να τον κανεις να επιβεβειωσει μια πολυ λαθος σκεψη , οτι δηλαδη τα \"χαπια του κανουν κακο \" οι γιατροι τον θεωρουν τρελο για να του δινουν χαπια κα......
νομιζω οτι αυτος που καλει το ΣΟΣ , πανω ολα ολα εχει αναγκη να ακουσει καποιον αλλον να του λεει οτι περπατησε πανω σε ενα τεντωμενο σχοινι και ο ιδιος καποτε , αλλα τωρα αν κανει αυτη την δουλεια , αντι να ειναι εξω με τους φιλους του ειναι γιατι ξερει οτι η ζωη ειναι ωραια φτανει να μπορεις να βρεις το μυστικο της δικης σου ευτυχιας χωρις να ρωτησεις κανενα !