Quote:
Originally posted by mstrouf
giota σε φχαριστω για οσα μου γραφεις.. ισως ειναι αυτο που καταληγεις στο τελος.. εκτος ελεγχου
amelie74 εισαι πολυ γλυκια.. ωραια φραση.. μου χει μπει η ιδεα οτι τα φαρμακα με κανουν χειροτερα. να ειπε να κοψω το αντικαταθλιπτικο κ να παρω μονο το αντιψυχωσικο κ τα χω δει ολα σημερα, παλι ιλιγγος, παλι αυξομειωνω αποστασεις, να τα στερητικα κ δεν θελω να σκεφτομαι καν τι θα ακολουθησει αν σταματησω 1 χρονο θεραπεια.
καποτε ομως θα τα σταματησεις,ετσι δεν ειναι;αυτος δεν ειναι ο σκοπος;τα στερητικα που εξαρτωνται απο το σωμα θα περασουν μεσα σε τρεις μερες,τοσο χρειαζεται ο οργανισμος για να ξεκινησει να παραγει ο ιδιος καποιες ουσιες.στο κατω κατω δοκιμαζουμε,ετσι δεν ειναι...μεχρι να βρουμε την συνταγη,ειναι ενα παιχνιδι μαρια,δεν το εχεις καταλαβει ακομα;η μονη διαφορα πως ειμαστε πρωταγωνιστες
Asmodeous διαβασα κ ξαναδιαβασα την ιστορια σου προσπαθοντας να βγαλω απ το μυαλο μου το παραμυθι κ στεκοντας στο νοημα \"το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε στη μικρη ζωη μας ειναι να συνεχισουμε\" σε ευχαριστω
.... και ολοι ζουμε το δικο μας παραμυθι.ειναι η προσωπικη μας πινελια,αυτο που δινει η παιρνει το χρωμα στην πραγματικοτητα :)
pelariry απορω ακομα γιατι καθομαι κ γραφω κ προσπαθω να επικοινωνησω με ατομα απο εδω μεσα, ισως ετσι μειωνω το αισθημα της μοναξιας μου;
και δεν βρισκω κανενα κακο στο να μειωνουμε την μοναξια.ολοι αυτο ικανοιποιουμε οταν γραφουμε εδω,επικοινωνια ειναι το αντιθετο της μοναξιας :) και αυτο κανουμε,και οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα...
δεν ξερω πια την αληθεια μου, δεν ξερω τι με κραταει ζωντανη,
ζωντανους μας κραταν τα ενστικτα,η αληθεια ειναι μπερδεμενη,ισως και διαφορετικη αναλογα με την χρονικη περιοδο που την ψαχνεις μεσα σου.οταν ξεμπερδευτεις λιγακι θα την βρεις και αυτην.δεν μπορει να μας ξεφυγει γιατι ειναι δικια μας...
ας μην το πολυκουραζω, αισθανομαι οτι την πολυκουβαντιασα την ιστορια μου, τωρα δεν μπορω να συντονιστω ουτε με αυτα που εγραψα κ εδω κ μιση ωρα προσπαθω να απαντησω σε οσους μου εγραψαν.. πολυς κοπος κ ζαλιζομαι..
goodbye my friends
2 σταγονιτσες θα κανουν το μισοαδειο ποτηρακι να φαινεται μισογεματο.που και που εξατμιζονται απο το ποτηρακι αλλα ευτυχως που και που ξαναβρεχει .... δεν ειδα και τον λαζοπουλο χτες ....ειπαν πως ειχε πλακα :(