σε εβαλα σε μαυρη λιστα.το πρωτο ατομο που βαζω εισαι.
σε λιγο θα μας πεις οτι φοβασε μην σε βιασω κιωλας.λολ.αντε πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.δεν αξιζε τελικα.
Printable View
σε εβαλα σε μαυρη λιστα.το πρωτο ατομο που βαζω εισαι.
σε λιγο θα μας πεις οτι φοβασε μην σε βιασω κιωλας.λολ.αντε πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.δεν αξιζε τελικα.
Πανικουλα μην προσπαθεις να με φορτωσεις τυψεις...δεν πιανει:P
(Ακομα μια αντιθετη αποψη)
Και εγω νοιαζομαι για σενα...αν και μπορει να μη συναντηθουμε ποτε.
ΔΕΝ θα συναντηθουμε ποτε γιατι δεν σου αξηζω.γιαυτο εισαι μονος,ολο εγω και εγω εισαι μια ζωη.εγωιστη παχιδερμε.αντε ουστ.
Οτι και να λες δεν με πτοεις:)
Hρεμηστε βρε παιδια.... και θυμηθειτε οτι τα γραπτα μενουν, μη λετε πραγματα που δεν τα εννοειτε....
ανεβαστικο το παιχνιδακι ! ε Keep ?
δεν με πτοει εννοω φυσικα με την καλη εννοια:)
πανο
δεν νομιζεις οτι ο κιπ αξιζει μια καλυτερη τυχη απο αυτη που σκεφτεσαι?
δεν θελω να σε κανω να νιωσεις ασχημα .αν ειχες ανθρωπια θα ενιωθες ειδη ασχημα.
δειλε.φοβασε μια γυναικα αχχαχαχα.πια αλλη θα σε ηθελε βρε ζουρλε π εχεις σχιζοφρενεια και κανεις σαν πιροβολιμενο οταν σε πιανει κρηση?χαρη θα σου κανα.
που αν ειμουν κοντα σου εκεινες τις στιγμες μπορει να με κανες κομματακια.μπρρρρρρρρρρρρ� �ρρρρρρ.
α ρε πανικουλα... :/
πάψε πια!
Χαλαρωστε... μηπως εχει πανσεληνο σημερα? :p
πανικουλα, μπορεις να μιλησεις λιγο εστω εκπροσωποντας μια γυναικα της ηλικιας σου που ειναι κ μάνα?
η συμπαραστατρια του κιπ......Quote:
Originally posted by panikoula
δεν θελω να σε κανω να νιωσεις ασχημα .αν ειχες ανθρωπια θα ενιωθες ειδη ασχημα.
δειλε.φοβασε μια γυναικα αχχαχαχα.πια αλλη θα σε ηθελε βρε ζουρλε π εχεις σχιζοφρενεια και κανεις σαν πιροβολιμενο οταν σε πιανει κρηση?χαρη θα σου κανα.
που αν ειμουν κοντα σου εκεινες τις στιγμες μπορει να με κανες κομματακια.μπρρρρρρρρρρρρ� �ρρρρρρ.
Εχω γραφτει απο το 2006 εδω και εχω 5000 μυνηματα υποστηριξης και καμμια 500 τρελλας...ε νομιζω οτι κατι αξιζω:)