ειναι single player...στρατηγικης περισσοτερο το πρωτο,το δευτερο της σειρας δεν ξερω...δεν εχω ασχοληθει και εγω βασικα...χασμουρητο:P...παιζω πολυπλοκα παιχνιδια:P
Printable View
ειναι single player...στρατηγικης περισσοτερο το πρωτο,το δευτερο της σειρας δεν ξερω...δεν εχω ασχοληθει και εγω βασικα...χασμουρητο:P...παιζω πολυπλοκα παιχνιδια:P
leveloula eisai i panikoula???:)
Ειναι ενα ζουζουνι η λιβελουλα σαν την πανικουλα...απο τα λιγα ομως ομορφα ζουζουνια που υπαρχουν...χα αλλο ωραιο ονομα...ζουζουνα:P...
:):):)
:)))
αχ μην μου λες τετοια και παρω το αεροπλανο και σε βρω (απειλη):P λολ.:P
νικο αστεια το ειπα μην φοβασε :P:P
δεν εχω βιασει ακομα αντρα.
αποκλειεται κρινε!Quote:
Originally posted by krino
κακια πεθερα θα γινεις πανε....
:cool:
δεν εχω παιδια !
γαι αυτο αγαπαω τα δικα σου!
καθε αρχη και καλη!Quote:
Originally posted by liveloula
για ολα υπαρχει πρωτη φορα ε?
εξαιρουνται μονο οσοι πασχουν απο αιμμοροιδες !Quote:
Originally posted by liveloula
για ολα υπαρχει πρωτη φορα ε?
χαχαχα
Δεν φοβαμαι μου περασε:PQuote:
δλδ τι φοβουσουν βρε κιπ?οτι ειμαι τρελη?
αστον στον δικο του κοσμο γεματο κομπλεξ....καταλαβαινω οτι εκνευριστικες πολυ, αλλα ποιος ο λογος να τσατιζεσαι για καποιον που δεν το αξιζει, ενω θα μπορουσες να σπαταλησεις την ενεργεια αυτη σε κατι πιο αξιολογο;
Χμ θα ακολουθησω την στρατηγικη του πανου..Quote:
αστον στον δικο του κοσμο γεματο κομπλεξ....καταλαβαινω οτι εκνευριστικες πολυ, αλλα ποιος ο λογος να τσατιζεσαι για καποιον που δεν το αξιζει, ενω θα μπορουσες να σπαταλησεις την ενεργεια αυτη σε κατι πιο αξιολογο;
Λοιπον προς απαντηση τελιτσες:
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................
κιπ για τον θειο σου μηλαει.;)