.................................................. .......Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πάνο,ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα πάνω σε αυτό το οποίο ρώτησα;Aρμόδιος να κρίνει αν τον κόμπλαρα είναι ο Αλέξανδρος,όχι εσύ.
Printable View
.................................................. .......Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πάνο,ποιο είναι το δικό σου πρόβλημα πάνω σε αυτό το οποίο ρώτησα;Aρμόδιος να κρίνει αν τον κόμπλαρα είναι ο Αλέξανδρος,όχι εσύ.
Πάλι είχαμε... περιπτύξεις, και μάλιστα αυτή τη φορά τελείωσε και η κοπέλα, μέχρι πρότινος ήταν σφιγμένη και δε μπορούσε. Αυτά έχουν οι παρθένες... τι να κάνουμε, θέλουν υπομονή.
Βέβαια προηγήθηκε μια συζήτηση, στην οποία ορίσαμε τη σχέση μας ώς \"φίλοι και περιστασιακοί εραστές\", ένα σύγχρονο υβρίδιο δηλαδή...
Με εχει πιάσει άγχος με αυτή την ιστορία, με θέλει και ταυτόχρονα δε με θέλει... με θέλει για την εμπειρία, πιό απλά...
τι αγχος σε πιανει παλι?Quote:
Originally posted by alexandergreek
Πάλι είχαμε... περιπτύξεις, και μάλιστα αυτή τη φορά τελείωσε και η κοπέλα, μέχρι πρότινος ήταν σφιγμένη και δε μπορούσε. Αυτά έχουν οι παρθένες... τι να κάνουμε, θέλουν υπομονή.
Βέβαια προηγήθηκε μια συζήτηση, στην οποία ορίσαμε τη σχέση μας ώς \"φίλοι και περιστασιακοί εραστές\", ένα σύγχρονο υβρίδιο δηλαδή...
Με εχει πιάσει άγχος με αυτή την ιστορία, με θέλει και ταυτόχρονα δε με θέλει... με θέλει για την εμπειρία, πιό απλά...
σιγα -σιγα τα βρισκετε βλεπω μαζι...
Δεν εχουμε κανει ερωτα, αλλα δεν ειναι αυτό το αγχος μου, είναι ότι η σχέση είναι free και δεν πάει σε κάποια δέσμευση... θα μου πείς, άλλοι παρακαλάνε για κάτι τέτοιο. Ναι αλλα αμα το κανουμε και μετα μου το γυρίσει στο εντελώς φιλικό; Εγω ηδη νιώθω όμορφα μαζί της... και μου λείπει, και μιλάμε μέχρι τις 2 το βράδυ...
Αλέξανδρε,Quote:
Δεν εχουμε κανει ερωτα, αλλα δεν ειναι αυτό το αγχος μου, είναι ότι η σχέση είναι free και δεν πάει σε κάποια δέσμευση... θα μου πείς, άλλοι παρακαλάνε για κάτι τέτοιο. Ναι αλλα αμα το κανουμε και μετα μου το γυρίσει στο εντελώς φιλικό; Εγω ηδη νιώθω όμορφα μαζί της... και μου λείπει, και μιλάμε μέχρι τις 2 το βράδυ...
γιατί δεν θέτεις επι τάπητος το θέμα της σχέσης σας ?
Αφού δεν είσαι ευχαριστημένος με την υβριδική μορφή που έχει λάβει, τότε γιατί δεν ζητάς κάτι παραπάνω?
Επίσης θέλω να σχολιάσω κάτι ακόμα.
Νομίζω οτι έχεις κολλήσει πάνω στην κοπέλα σου την ταμπέλα \"ΠΑΡΘΕΝΑ\" και οτι έστιάζεις εκεί περισσότερο απο όσο στα αλήθεια χρειάζεται.
Γιατί αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει τόσο?
Αγαπητέ weird, επειδή οι κοπέλες σήμερα είναι κάπως μυστήριες με αυτό το θέμα, ψάχνουν τον ηρωα που θα τις κάνει έμπειρες και μετά ... τέλος, αλλά και απο τη free μορφή της σχέσης μας, έχω τις σκέψεις μου κι εγώ...
Quote:
Αγαπητέ weird, επειδή οι κοπέλες σήμερα είναι κάπως μυστήριες με αυτό το θέμα, ψάχνουν τον ηρωα που θα τις κάνει έμπειρες και μετά ... τέλος,
πε του τα.... πε του τα...
γιατι δεν ακουει.
:P
Αλέξανδρε, μα πώς μπορείς να θεωρείς οτι υπάρχει μεσα στο μυαλό κάθε παρθένας η ίδια σκέψη ! \" Θέλω να βρω αυτόν που θα με απελευθερώσει επιτέλους απο την παρθενιά μου και μετά την κάνω για άλλα, καλύτερα\"Quote:
Αγαπητέ weird, επειδή οι κοπέλες σήμερα είναι κάπως μυστήριες με αυτό το θέμα, ψάχνουν τον ηρωα που θα τις κάνει έμπειρες και μετά ... τέλος, αλλά και απο τη free μορφή της σχέσης μας, έχω τις σκέψεις μου κι εγώ...
Σε πληροφορώ, οτι αυτό που φοβάσαι μην σκέφτεται εκείνη, δεν είναι ίσως παρά ο δικός σου φόβος.
Δεν ξέρω τι συζητάτε με τους φίλους σου, αλλά όλα τα κορίτσια δεν σκέφτονται το ίδιο.
Υπάρχουν πολλά κορίτσια, που θα θέλουν, η πρώτη τους φορά, να είναι με κάποιον που θα τους δένει κάτι, να είναι ρομαντικά, να είναι τέλεια.
Υπάροχυν και άλλες που λένε, θα βρω ένα καλό παιδί να μου μάθει τα πρακτικά. Αυτό βέβαια μπορεί να το ψάχνει και μια κοπέλα που δεν είναι απαραίτητα παρθένα αλλά είναι άπειρη.
Δεν ξέρεις τι υπάρχει μέσα στο μυαλό της καθεμίας.
Αυτό που βλέπω σε σένα, είναι μια μεγάλη ανασφάλεια, μήπως τυχόν και η κοπέλα σε χρησιμοποιήσει ως ξεπαρθενευτή και μετά σε παρατήσει...
Επιτέλους Αλέξανδρε, βάλε στην άκρη τους φόβους σου και τις άμυνες, και ζήσε αυτό το όμορφο πράγμα που ζεις, διεκδικώντας αυτήν την κοπέλα απο την κορφή ως τα νύχια :)))
ετσι οπως διαβαζω το θεμα,
δεν ξερω ποιος φοβαται,
ο γιαννης η το θεριο?
:)
Αλέξανδρε....πραγματικά με έχεις κουφάνει, (σόρι για την έκφραση, αυτό μου βγήκε).
Άρχισες με το άγχος πως θα τη ρίξεις στο κρεβάτι και τώρα έχεις φτάσει να φοβάσαι ότι θα σε ρίξει αυτή και μετά θα σε πετάξει μόλις πάρει αυτό που θέλει.
Εγώ θα σου πω το εξής: να ξέρεις πως οι φόβοι και η αμηχανία σου βγαίνουν και στο τέλος θα γίνουν όλα όπως τα σκέφτηκες, αλλά όχι επειδή έτσι θα γινόντουσαν έτσι και αλλιώς, αλλά επειδή εσύ το κυνήγησες.
Χαλάρωσε, ζήστο, η κοπέλα δεν σε βλέπει σαν ήρωα, αλλά σαν έναν άνθρωπο που θέλει να είναι μαζί, γιατί αλλιώς δεν θα το πήγαινε προς τα εκεί. Υπάρχουν χιλιάδες άντρες εκεί έξω. Γιατί να διαλέξει εσένα.
Όσο για τη δέσμευση, πιστεύω πως περισσότερο αγχώνεται εκείνη, αλλά δεδομένης της κατάτασης δεν θέλει να σε πιέση και να σου δημιουργήσει άγχος σχετικά με το τι θα γίνει \"μετά\".
σκέψου το....
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
πως θα τη ρίξεις στο κρεβάτι και τώρα έχεις φτάσει να φοβάσαι ότι θα σε ρίξει αυτή και μετά θα σε πετάξει μόλις πάρει αυτό που θέλει.
ετσι ειναι το καλο σεξ,
ποτε ο ενας απο πανω - ποτε ο αλλος.....
;)
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
πως θα τη ρίξεις στο κρεβάτι και τώρα έχεις φτάσει να φοβάσαι ότι θα σε ρίξει αυτή και μετά θα σε πετάξει μόλις πάρει αυτό που θέλει.
ετσι ειναι το καλο σεξ,
ποτε ο ενας απο πανω - ποτε ο αλλος.....
;)
Ετσι είναι και η ζωή. Πότε πάνω, πότε κάτω....
Εξυπνη διαπίστωση... τελικώς μήπως καταλήξουμε σε μια free σχεση, και αυτο ειναι ολο...Quote:
Originally posted by krino
ετσι οπως διαβαζω το θεμα,
δεν ξερω ποιος φοβαται,
ο γιαννης η το θεριο?
:)
γιατι το μελετας και δεν το κανεις?
αμα το κανεις, θα δεις και σε τι θα καταληξει.
ε?
τι να κανει ρε παιδια? αφου το κανανε ηδη! τελειωσε γραφει πιο πανω και η κοπελα
Αλεξανδρε μηπως ντρεπεσαι να μας πεις οτι ειναι δυσκολο ακομα να μπεις πιο βαθεια ?
αυτο θα γινει σταδιακα ....την δουλεια την κανατε
ξεκολα απο το αγχος σου ..
ηδη εχετε κανει ερωτα
την συνεχεια αφηστε την να δειξει μονη της που μπορειτε να φτασετε