ωραιο το ανεκδοτο .. κριμα που οι λεξεις μεσω chat δεν μπορουν να καταγραψουν το προσωπο μου τουτη στιγμη . Χτυπαται ολοι μαζι οχι ενας ενας.
Printable View
ωραιο το ανεκδοτο .. κριμα που οι λεξεις μεσω chat δεν μπορουν να καταγραψουν το προσωπο μου τουτη στιγμη . Χτυπαται ολοι μαζι οχι ενας ενας.
Quote:
Originally posted by ΜΕΛΙΝΑ10
κανένας δεν σε χτυπαει εμείς σε αγάπαμε
Salin,δεν την αγαπάς.Ας χρησιμοποιούμε τα σωστά ρήματα.Δεν αρκεί η διαδικτυακή συνομιλία για να αγαπήσουμε κάποιον,όπως ούτε και για να τον μισήσουμε.Συμπαθώ/μου αρέσει ο τρόπος επικοινωνίας κάποιου συμφορουμίτη,άλλο,άλλο τον αγαπώ ή τον μισώ αν δε μου αρέσουν οι απόψεις του/δεν πάω τον τρόπο που επικοινωνεί.Αυτά είναι προβολές.
αντε τον βρηκατε το κλεφτη η ακομα?
Μερικες φορες,
αναρωτιεμαι (αφου ενοχλει) γιατι δεν στελνετε ενα μυνημα με συγκεκριμενες υποψιες η αποδειξεις,
στον αντμιν να ρυθμισει το θεμα εαν αυτο χρειαζεται?
Ποιος ο λογος να στοχοποιουνται μελη και να απολογουνται τι ειναι και τι δεν ειναι?
Αυτο που καταλαβαινω, ειναι οτι ολα γινονται για την κοινωνια του θεαματος....
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Υπάρχουν, (κατά τη γνώμη μου), πολλά μέλη που επανακάμπτουν με άλλα ψευδώνυμα. Εγω προσωπικά έχω εντοπίσει δύο που τους την είπα με υ2υ και το παράδεχτηκαν, αλλα επειδή μου εξήγησαν τους λόγους δεν συνέχισαν το θέμα.
Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν μάτι και εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι απλά μαζί τους γιατί νιώθω πως περιπαίζουν μια ολόκληρη κοινότητα θεωρόντας μας ηλίθιους.
πρωτον εισαι ηλιθια.
Δευτερον αν υπαρχουν τετοια νικς, να τα κατανομασεις εφοσον το αναφερεις δημοσια.
Οι ιδιωτικες σου επικοινωνιες, δεν αφορουν το φορουμ.
δεν αφορα την γιωτα2 - αμαλια,Quote:
Originally posted by lucifer
δεν αφορά γιώτα2, αμαλία. νομίζω ότι αυτός που τα κάνει, ξέρει. τελοσπάντων, μπορεί να είμαι... κι εγώ! ;)
αλλα αφορα αλλα 1998 login που ειναι στο φορουμ, σωστα?
Μπορει να εισαι εσυ, μπορει και να ειμαι και εγω, μπορει και να ειναι ο μπαρμπας μου ο γιακουμης....
Και η συνωμοσιολογια παει συνεφο....
πρώτον, ηλίθιος είσαι εσύ, γνωστό τοις πάσοι.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Υπάρχουν, (κατά τη γνώμη μου), πολλά μέλη που επανακάμπτουν με άλλα ψευδώνυμα. Εγω προσωπικά έχω εντοπίσει δύο που τους την είπα με υ2υ και το παράδεχτηκαν, αλλα επειδή μου εξήγησαν τους λόγους δεν συνέχισαν το θέμα.
Από κει και πέρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που βγάζουν μάτι και εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι απλά μαζί τους γιατί νιώθω πως περιπαίζουν μια ολόκληρη κοινότητα θεωρόντας μας ηλίθιους.
πρωτον εισαι ηλιθια.
Δευτερον αν υπαρχουν τετοια νικς, να τα κατανομασεις εφοσον το αναφερεις δημοσια.
δεύτερον το τι θα κάνω ειναι δικό μου θέμα.
Άντε βλάκα πρωί-πρωί, βρήκες θέμα να κάνεις μπάχαλο.
Τέτοια βλέπω και ειλικρινά, δεν μου κάνει κέφι να γράφω.
Υπάρχουν θέματα ενδιαφέροντα, αλλά όταν σκέφτομαι πως υπάρχει \"πόρτα\", face control, κλπ, ειλικρινά χαλιέμαι. Σε λίγο θα ψάχνουμε και πιστοποιητικά ...πολιτικών φρονιμάτων του συνομιλητή! Ελεος!!
Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, αν κάποιος εμφανίζεται με όποιο πρόσωπο γουστάρει. Σημαίνει ότι δεν νοιώθει άνετα με το παλιό. Αυτό και μόνο δείχνει ότι χρειάζεται τη συμπαράστασή μας και την κατανόησή μας.
Τι σημαίνει ότι μας περνάει για ηλίθιους???
Ε, και???
Από το διπλό προφίλ θα νοιώσω αν είμαι ή όχι ηλίθιος??
Είμαι ή όχι ηλίθιος από μόνος μου, ΚΑΙ ΟΧΙ από το διπλό προφίλ του οποιουδήποτε.
Σε λίγο, (αν δεν γίνεται ήδη), θα φακελλώνουμε τον κόσμο και ανάλογα τις υποψίες, θα στέλνουμε με u2u, γραμμή στη βάση να μην απαντά στους \"υπόπτους\". Λέω να κάνουμε και ομάδα περιφρούρησης και μάλιστα να εφημερεύει, σε εναλλασσόμενες βάρδιες, ώστε να μην τολμήσει ποτέ κανείς στον κόσμο είτε μέρα είτε νύχτα, να ....μας περάσει για ηλίθιους.....
Και έτσι εξασφαλίζουμε τα σκήπτρα της εξυπνάδας.
Quote:
πρώτον, ηλίθιος είσαι εσύ, γνωστό τοις πάσοι.Quote:
Originally posted by krino
Quote:
πρωτον εισαι ηλιθια.
δεύτερον το τι θα κάνω ειναι δικό μου θέμα.
Άντε βλάκα πρωί-πρωί, βρήκες θέμα να κάνεις μπάχαλο.
πρωτον, γνωστο τοις πασοι, αναφερεσαι στους γνωστους 3....
απο κει περα το θεμα ελεγχεται.
Δευτερον, οσο ειμαι εγω εδω μεσα, το τι θα κανεις (ειδικα εσυ) ΔΕΝ ειναι μονο δικο σου θεμα.
Μπαχαλο το εχεις κανει εσυ με τα θεματα που ανοιγεις και τις συνωμοσιολογιες που παραγεις.
ΥΓ...... ευχαριστω για το βλακανςςςςςςςς....
Quote:
Originally posted by nature
Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, αν κάποιος εμφανίζεται με όποιο πρόσωπο γουστάρει.
για να το βαλω στην σωστη του διασταση,
αν παιζει να ενοχλει καποιον και για αυτο πρεπει να γινουν ρυθμισεις, αυτος ειναι ο αντμιν και μονο αυτος.
Οι υποδελοιποι γκρινιαρηδες να ανοιξουν θεμα,
για ποιο λογο τους βγαινει αυτη η επιθετικοτητα.
Σκεφτόμουν ,το θεμα των προφίλ και διαβασα κατι (δεν θυμαμαι απο ποιον),που με εβαλε στις εξης σκέψεις: Εστω οτι καποιος μπαινει με περισσότερα απο ενα προφίλ.Ισως αυτος ο ανθρωπος να νιωθει οτι θέλει να τον \"δουν\" ανεξάρτητα αποτο στίγμα που εχει δωσει μεχρι τωρα.Ισως νιώθει ασχημα με τα σχολια που διαβάζει και οτι οι αλλοι ειναι προκατελειμένοι απεναντί του..Μπορεί να τον εχουν πληγώσει καποιες θέσεις και νιώθει αβολα εδω..και μετά σκεφτήτε σε τι περιπετεια πρέπει να μπαίνει για να γράψει ετσι ωστε να μη τον/την καταλάβουν.Εγω οπως ειπα δεν νιώθω οτι με κοροιδεύει σιγουρα ομως αυτο που περνα ειναι ψυχοφθόρο για εκείνον..τι μηνυμα να στελναμε?Απο μεριάς μου περνάω καλά,βρίσκω πολλους ανθρώπους πνευματώδης,ισως μπορώ με καποιο τροπο να βοηθήσω?
Αν καποιος μπαινει με ενα προφιλ...απανταει στον εαυτο του με αλλο...τι να πω εμενα με ενοχλει.
Απο κει και περα αν εχει βρισει ολο τον κοσμο και δεν τον παει κανεις ας κανει αλλη μια προσπαθεια ή αν νοιωθει αβολα με κατι που αποκαλυψε στο φορουμ ή δεν εχει αποκαλυψει στο φορουμ και θελει να το κανει με αλλο προφιλ.
Δεν ειναι κατι που θα εκανα εγω αλλα καταλαβαινω τοσο την κοροϊδια απο μερους του αλλα και την αναγκη πολλες φορες.Καθε μια ειναι ξεχωριστη περιπτωση...δεν υπαρχει ειναι θεμιτο ή δεν ειναι.
Τι σε ενοχλεί κιπ?Το οτι προσπαθει να \"δυναμώσει\" την αποψη του με ενα φανταστικό \"σύμμαχο\"?Quote:
Originally posted by keep_walking
Αν καποιος μπαινει με ενα προφιλ...απανταει στον εαυτο του με αλλο...τι να πω εμενα με ενοχλει....
Τι σε πειράζει ,αφου εσυ εχεις την δική σου άποψη!Όπως ολοι μας..
Ούτε εγώ νιώθω ότι με κοροιδεύει Αφωτεινή. Απλά με έχει βάλει σε σκέψη όλο αυτό, προσπαθώντας να καταλάβω γιατί να το κάνει! Πάντως αυτά που διάβασα τώρα τα όσα γράφεις, πρέπει να έχουνε κάποια βάση. Και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι αυτό που περνά θα είναι ψυχοφθόρο για εκείνον.Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Εστω οτι καποιος μπαινει με περισσότερα απο ενα προφίλ.Ισως αυτος ο ανθρωπος να νιωθει οτι θέλει να τον \"δουν\" ανεξάρτητα αποτο στίγμα που εχει δωσει μεχρι τωρα.Ισως νιώθει ασχημα με τα σχολια που διαβάζει και οτι οι αλλοι ειναι προκατελειμένοι απεναντί του..Μπορεί να τον εχουν πληγώσει καποιες θέσεις και νιώθει αβολα εδω..και μετά σκεφτήτε σε τι περιπετεια πρέπει να μπαίνει για να γράψει ετσι ωστε να μη τον/την καταλάβουν.Εγω οπως ειπα δεν νιώθω οτι με κοροιδεύει σιγουρα ομως αυτο που περνα ειναι ψυχοφθόρο για εκείνον..
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα Αφωτεινη...πες οτι σηκωνεσαι πρωι-πρωι και βρισκεις αυτο το ατομο να σε βριζει και να σου χαλαει την διαθεση.Quote:
Τι σε ενοχλεί κιπ?Το οτι προσπαθει να \"δυναμώσει\" την αποψη του με ενα φανταστικό \"σύμμαχο\"?
Τι σε πειράζει ,αφου εσυ εχεις την δική σου άποψη!Όπως ολοι μας..
Αφου μετα το παρουν χαμπαρι ολοι...αλλαζει προφιλ και ξανα απο την αρχη.
Δυστυχως εσενα σου εχει χαλασει την διαθεση οπως αντιστοιχα και στους αλλους.
Εαν ηταν real life...ενας παλιοχαρακτηρας ας πουμε ή καποιος τελοσπαντων που δεν ταιριαζει με σενα ...δεν θα εχει πολλες ευκαιριες...σε βριζει μια τα βρισκεται,σε βριζει δυο τα βρισκεται...ε μετα του λες αντε και γα... και τελος κοβεις επαφη γιατι σε \"χαλαει\" η επαφη σου με το συγκεκριμενο ατομο.
Εδω ειναι βεβαια πιο ελαφρυ το θεμα της προσβολης δεν σε στενοχωρει οσο real life αλλα ειναι ενα θεμα.
Δεν ειμαστε παιχνιδια κανενος και δεν μπορουμε να ανεχομαστε και ορισμενα πραγματα.