Quote:
Originally posted by Sofia
προσφερουμε γελιο νομιζω:)
ετσι...
ηθελα να βεβαιωθω, οτι πλανταξες στο γελιο,
οταν διαβασες οτι η γυναικα καποιου θα μπορουσε να γινει μια πασα για ενα πηδηματακι, να ξελαμπικαρει και ο ανθρωπος....
Printable View
Quote:
προσφερουμε γελιο νομιζω:)
ετσι...
ηθελα να βεβαιωθω, οτι πλανταξες στο γελιο,
οταν διαβασες οτι η γυναικα καποιου θα μπορουσε να γινει μια πασα για ενα πηδηματακι, να ξελαμπικαρει και ο ανθρωπος....
οτι καταλαβαινει κανεις....
ακομα και σε εκεινες τις περιπτωσεις σοφια,το \"εγω\" μας σκεφτομαστε.γιατι δεν μπορουμε να παρουμε αποφαση οτι ο αλλος μας κοροιδευει και καθομαστε γιατι δεν αντεχουμε την απορριψη του ...θελουμε τοσο πολυ καποια στοιχεια που χαρακτηριζουν τον αλλον που δεν καταλαβαινουμε πως δεν θελει να τα δωσει σε εμας για τους δικους του λογους,σωστους η λαθοςQuote:
Αν ηταν ετσι τα πραγματα θα ηταν απλα emp. δεν θα εγραφε κανεις μας για το ποσο ασχημα περναει στις σχεσεις του, για το πώς να χωρισει, κανεις δεν θα απατουσε εν αγνοια του καποιον αλλο, κανεις μας δεν θα επαναλαμβανε λαθος σχεσεις. Σχεσεις που αρρωσταινουν κ υποβιβαζουν το ιδιο τον εαυτο μας. Κ ετσι κ αυτους με τους οποιους εμπλεκομαστε.Quote:
Originally posted by Empneustns
πανω απο ολα το \"εγω\" μας.να περναμε καλα.
.
η λεξη πολυγαμικοτητα ειναι δικαιολογια,γιατι αν εισουν σε μια χωρα που ολοι οι αντρες ηταν 75 χρονων ουτε θα σου περνουσε απο το μυαλο
πολυ σωστο και λογικο σε βρισκω οπως επισης πιστευω οτι η πολυγαμια δεν ειναι θεμα φυλου ειναι απλα μια δικαιολογια μια αφορμη για την αρρωστη και βρετη σχεση που δεν μπορουμε να τελειωσουμε.
Quote:
πετραν εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω,αφου εισαι υπερ της πολυγαμικοτητας τι σε πειραζει να περασουμε ενα χερακι την γυναικα σου ;) γιατι σε πειραξε τοσο πολυ με αναφορες περι γλοιωδους και χιλιες δυο αλλες βλακειες;υποστηριζεις την πολυγαμικοτητα ναι η οχι;αν ναι τοτε στην υγεια σου ;) η μηπως να το πω αλλιως,\"απλα ετυχε να ειμαστε στο λαθος μερος,τη λαθος στιγμη και κατα λαθος βρε παιδι μου,δεν το θελαμε,εγινε,ανθρωποι ειμαστε.συγνωμη....\".
τουλαχιστον η μαρινα38 εχει τα κοτσια να το πει.εσυ κρυβεσαι πισω απο ηθικολογιες και το τι θα κανω εγω.
και να σου πω και κατι αλλο;αμα εισαι παντρεμενος με μια γυναικα που αξιζει,ενα διαμαντακι και εσυ φερεσαι \"εξυπνα\" και την κερατωνεις και την κανεις δυστηχισμενη,την παντρευομαι κιολας (στην υγεια σου παντα) ;)
Dear Empneustis ψευτο-ηθικέ προστάτη της λαγνίας και της α-νοησίας,
Πες μου που είπα ότι είμαι υπερ της πολυγαμίας η ότι είμαι εγώ πολυγαμικός. Φυσικά από αυτά που γράφεις ότι θα πάρεις σουβλάκι τις γυναίκες των άλλων (σιγά θα σου τρυπήσει το καλσόν γλυκιά) πινοντας και νεράκι στην υγειά των αντρών τους σίγουρα με κάνει πολύ ποιο μονογαμικό από σένα, αλλά έτσι και αλλιώς ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι πολυγαμικός. Το να λες ότι η \"μονογαμικότητα\" επιβάλεται από την εκάθωστε κοινωνία δεν πάει να πει ότι είσαι υπερ της \"πολυγαμικότητας\". Προσπάθησε να το καταλάβεις αυτό, το έχω επαναλάβει σε 3 ποστ, please, σίγουρα κάποιο κυτταράκι θα μισανάψει. Τι να κάνουμε, δηλαδή οι κουλτούρες που έχουν παρουσιάσει πολυγυνία η πολυανδρεία είναι λάθος? Η δικιά μου κουτλούρα μου έχει εντυπώσει την άποψη και στάση ότι οι μονογαμικές σχέσεις είναι το στάνταρ με αποτέλεσμα να είμαι και εγώ μονογαμικός, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτοί που τείνουν πρως την πολυγαμικότητα είναι λάθος (ωστόσο θα είναι ποιο δύσκολο γι\'αυτούς γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπωστούν κάποιες κοινωνικές πιέσεις. Αλλά αν φυσικά καταφέρουν να τις ξεπεράσουν εγώ δεν θα τους κατακρίνω).
Το γεγονός ότι είπα το ποστ σου γλοιώδες και εσένα υποκριτή ήταν επειδή όντως έτσι είναι, όπως περίτρανα σου έδειξα. Δες το τραγικό κοντραστ που κάνει το πρώτο \"παπαδο-ποστ\" σου με την αμέσως ωμή-με σεξιστικό-τόνο- άποψή σου για το πόσο θα γούσταρες τις γυναίκες άλλων χωρίς καμία ενοχή φυσικά. Εντάξει δηλαδή νιώσε λίγο! λολ
παρατηρηση νο 1.
Οταν καποιος εχει γεννηθει γλοιωδης, γλοιωδης θα πεθανει.
Ειναι ενα κομματι που εξισου ειναι γραμμενο στα γονιδια των ανθρωπων, εφοσον συμβει.
παρατηρηση νο 2.
Οταν εισαι μοναγαμικος και εισαι σε σχεση, αλλα βρισκεις ευκαιρια να πηδηξεις και το κανεις,
τοτε η σωστη εκφραση δεν ειναι, εισαι πολυγαμικος, αλλα απατεωνας.
Στον δυτικο κοσμο, η πολυγαμικοτητα ειναι συνυφασμενο με την συναινεση και την συμφωνια των συντροφων σε μια σχεση και απαιτει υψηλο επιπεδο συγκροτημενης σχεσης.
Γιατι οι πολυγαμικοι ασχετως τι συμβαινει, συνεχιζουν να ειναι ερωτευμενοι μεταξυ τους απο την πρωτη μεχρι την τελευταια στιγμη της ζωη τους.
ΥΓ....... καποια στιγμη ειχα συναντησει ενα ζευγαρι πενηνταρηδων, το οποιο ηταν πολυγαμικο πανω απο 20 χρονια.
Δεν εχω συναντησει πιο φρεσκο και ερωτευμενο ζευγαρι, και νομιζω οτι αυτο ειναι το ζητουμενο.
Ασχετως πως εχεις οριοθετηθει στο κρεβατι σου, το αποτελεσμα της σχεσης σου, να ειναι ενα αποτελεσμα αιωνιας αγαπης και σεβασμου.
Quote:
Originally posted by sunset
η λεξη πολυγαμικοτητα ειναι δικαιολογια,γιατι αν εισουν σε μια χωρα που ολοι οι αντρες ηταν 75 χρονων ουτε θα σου περνουσε απο το μυαλο
πολυ σωστο και λογικο σε βρισκω οπως επισης πιστευω οτι η πολυγαμια δεν ειναι θεμα φυλου ειναι απλα μια δικαιολογια μια αφορμη για την αρρωστη και βρετη σχεση που δεν μπορουμε να τελειωσουμε.
Ναι, είναι από αυτά τα φοβερά λογικά επιχειρήματα του Empneusti που είναι τόσο λογικά, όσο το \"αν είσουν σε μια χώρα που οι όλοι οι άντρες ήταν 25 χρονών τεκνά-brad pitt και η πολυανδρεία ήταν ανεκτή θα σου περνούσε από το μυαλό\"...rofl
οταν με το καλο τελειωσεις την θητεια σου γιατι ακομα εισαι φανταρακι,οταν με το καλο αποφασισεις να παντρευτεις γιατι αυτο λογικα θα γινει στα επομενα 5 χρονια (μεχρι να βρεις συντροφο και να αποφασισετε να παντρευτειτε),εγω κουμπαρος ;)Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
πετραν εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω,αφου εισαι υπερ της πολυγαμικοτητας τι σε πειραζει να περασουμε ενα χερακι την γυναικα σου ;) γιατι σε πειραξε τοσο πολυ με αναφορες περι γλοιωδους και χιλιες δυο αλλες βλακειες;υποστηριζεις την πολυγαμικοτητα ναι η οχι;αν ναι τοτε στην υγεια σου ;) η μηπως να το πω αλλιως,\"απλα ετυχε να ειμαστε στο λαθος μερος,τη λαθος στιγμη και κατα λαθος βρε παιδι μου,δεν το θελαμε,εγινε,ανθρωποι ειμαστε.συγνωμη....\".
τουλαχιστον η μαρινα38 εχει τα κοτσια να το πει.εσυ κρυβεσαι πισω απο ηθικολογιες και το τι θα κανω εγω.
και να σου πω και κατι αλλο;αμα εισαι παντρεμενος με μια γυναικα που αξιζει,ενα διαμαντακι και εσυ φερεσαι \"εξυπνα\" και την κερατωνεις και την κανεις δυστηχισμενη,την παντρευομαι κιολας (στην υγεια σου παντα) ;)
Dear Empneustis ψευτο-ηθικέ προστάτη της λαγνίας και της α-νοησίας,
Πες μου που είπα ότι είμαι υπερ της πολυγαμίας η ότι είμαι εγώ πολυγαμικός. Φυσικά από αυτά που γράφεις ότι θα πάρεις σουβλάκι τις γυναίκες των άλλων (σιγά θα σου τρυπήσει το καλσόν γλυκιά) πινοντας και νεράκι στην υγειά των αντρών τους σίγουρα με κάνει πολύ ποιο μονογαμικό από σένα, αλλά έτσι και αλλιώς ποτέ δεν δήλωσα ότι είμαι πολυγαμικός. Το να λες ότι η \"μονογαμικότητα\" επιβάλεται από την εκάθωστε κοινωνία δεν πάει να πει ότι είσαι υπερ της \"πολυγαμικότητας\". Προσπάθησε να το καταλάβεις αυτό, το έχω επαναλάβει σε 3 ποστ, please, σίγουρα κάποιο κυτταράκι θα μισανάψει. Τι να κάνουμε, δηλαδή οι κουλτούρες που έχουν παρουσιάσει πολυγυνία η πολυανδρεία είναι λάθος? Η δικιά μου κουτλούρα μου έχει εντυπώσει την άποψη και στάση ότι οι μονογαμικές σχέσεις είναι το στάνταρ με αποτέλεσμα να είμαι και εγώ μονογαμικός, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτοί που τείνουν πρως την πολυγαμικότητα είναι λάθος (ωστόσο θα είναι ποιο δύσκολο γι\'αυτούς γιατί είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπωστούν κάποιες κοινωνικές πιέσεις. Αλλά αν φυσικά καταφέρουν να τις ξεπεράσουν εγώ δεν θα τους κατακρίνω).
Το γεγονός ότι είπα το ποστ σου γλοιώδες και εσένα υποκριτή ήταν επειδή όντως έτσι είναι, όπως περίτρανα σου έδειξα. Δες το τραγικό κοντραστ που κάνει το πρώτο \"παπαδο-ποστ\" σου με την αμέσως ωμή-με σεξιστικό-τόνο- άποψή σου για το πόσο θα γούσταρες τις γυναίκες άλλων χωρίς καμία ενοχή φυσικά. Εντάξει δηλαδή νιώσε λίγο! λολ
για την ωρα γυναικα δεν εχεις οποτε αν περιμενα απο σενα.βρες πρωτα και μετα βλεπουμε ;) χεχε
αλλα αφου εισαι μονογαμικος ακομα και αν η γυναικα σου μου την πεσει εγω βραχος
κρινακο μου αρεσει που ασχολεισαι μαζι μου.βασικα ασχολεισαι μαζι μου πιο πολυ και απο το θεμα ;)Quote:
Originally posted by krino
παρατηρηση νο 1.
Οταν καποιος εχει γεννηθει γλοιωδης, γλοιωδης θα πεθανει.
Ειναι ενα κομματι που εξισου ειναι γραμμενο στα γονιδια των ανθρωπων, εφοσον συμβει.
αμα το λεει ο κρινο ..... ;)
παρατηρηση νο 2.
Οταν εισαι μοναγαμικος και εισαι σε σχεση, αλλα βρισκεις ευκαιρια να πηδηξεις και το κανεις,
τοτε η σωστη εκφραση δεν ειναι, εισαι πολυγαμικος, αλλα απατεωνας.
αν αναφερεσαι σε μενα μονογαμικος ειμαι ναι.Σχεση δεν εχω οποτε δεν νομιζω πως διαπρατω απιστια.αν εννοεις ευκαιρια την γυναικα του πετραν,ο πετραν δεν εχει γυναικα οποτε αυτο που λες ειναι ατοπο.Για αυτο το εθεσα και στην αρχη γνωριζοντας την κατασταση του Petran.Αλλα που να το καταλαβεις εσυ...εσυ απλα ...τσιμπησες γιατι δεν σε ενδιαφερει το θεμα.σε ενδιαφερει να κανεις σαματα.
ο μονογαμικος ειναι απατεωνας....ο πολυγαμικος που κανει το ιδιο ειναι αγγελος;γιατι εφοσον δηλωνεις πως αγαπας την συντροφο σου κρινο,αλλα πας και με αλλες γυναικες,προφανως με τις αλλες απλα κανεις τις σεξουαλικιες πραξεις.αρα ευκαιρια βρισκεις.η μηπως τις αγαπας και αυτες; (πολυ αγαπη επεσε δηλαδη).
εγω δεν καταλαβαινω πως σε αλλα ποστ δηλωνεις πως η γυναικα σου ειναι πανω απο ολα,(και σιγουρα θα της το λες και θα την κοιτας στα ματια) και μετα θα ριχνεις και κανα ψιλο στο γραφειο...
Στον δυτικο κοσμο, η πολυγαμικοτητα ειναι συνυφασμενο με την συναινεση και την συμφωνια των συντροφων σε μια σχεση και απαιτει υψηλο επιπεδο συγκροτημενης σχεσης.
δυτικος κοσμος .... ας παρουμε την αγγλια,υπαρχει ρευμα στις αγγλιδες γυναικες αυτη την περιοδο να κανουν παιδια για να παιρνουν τα επιδοματα απο το κρατος,ανυπαντρες και ουσιαστικα χρησιμοποιουν τον αντρα για να τους το κανει.
γερμανια.... πρωταθλητες στα διαζυγια
δηλαδη μιλαμε για πολυ υψηλο επιπεδο συγκροτημενης σκεψης
Γιατι οι πολυγαμικοι ασχετως τι συμβαινει, συνεχιζουν να ειναι ερωτευμενοι μεταξυ τους απο την πρωτη μεχρι την τελευταια στιγμη της ζωη τους.
για αυτο εσυ που εισαι πολυγαμικος,βρηκες μια γυναικα πολυγαμικη και την εχεις μια ζωη.απο τα 15 σου φανταζομαι ....
ΥΓ....... καποια στιγμη ειχα συναντησει ενα ζευγαρι πενηνταρηδων, το οποιο ηταν πολυγαμικο πανω απο 20 χρονια.
Δεν εχω συναντησει πιο φρεσκο και ερωτευμενο ζευγαρι, και νομιζω οτι αυτο ειναι το ζητουμενο.
Ασχετως πως εχεις οριοθετηθει στο κρεβατι σου, το αποτελεσμα της σχεσης σου, να ειναι ενα αποτελεσμα αιωνιας αγαπης και σεβασμου.
κανα αλλο ζευγαρι γνωρισες;η ηταν μονο αυτο;
βρε μπας και εχεις κανενα κολλημα και δεν το ξερω;
ΥΓ. προσεχε μην κολλησεις και μαραθουν οι τριανταφυλιες.Θελουν και ποτισμα.
Α και κατι ακομα.τελικα αναλωνεσαι η οχι σε αυτες τις συζητησεις;γιατι ολο λες πως δεν συνεχιζεις και ολο εδω εισαι.παρε μια αποφαση επιτελους στη ζωη σου και κρατησε την για παραπανω απο μια μερα :)
Ένας χωρικός είχε πρόβλημα στύσης.Πάει στο γιατρό του κι ο γιατρός του λέει να ηρεμήσει,πως είναι κάτι εύκολο να αντιμετωπιστεί και του γράφει κάτι χάπια.\"Να παίρνεις ένα χάπι κάθε τέσσερις μέρες\"του λέει.
Αυτός όμως κάνει λάθος και παίρνει τέσσερα χάπια την ημέρα.
Γίνεται turbo,ανάβει,θολώνει,κανονίζε ι ολάκερη την οικογένεια και μετά αφού του σώθηκαν τα άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου,αρχίζει να επιτίθεται στους συγχωριανούς του.Έντρομοι οι χωρικοί έτρεξαν να ξεφύγουν στο δάσος,όπου και κρύφτηκαν.
Ξαναπάει στο γιατρό και του λέει τι του συνέβη.Ο γιατρός του συνέστησε ως μόνο μέσον αποκατάστασης να τη βάλει στην πρίζα,ώστε να τη χτυπήσει το ρεύμα και να επανέλθει.
Ενώ λοιπόν εφάρμοζε τη θεραπεία κολλημένος στη πρίζα,οι χωρικοί στέλνουν έναν πιτσιρικά να δει τι γίνεται και αν μπορούν να φύγουν από το δάσος να γυρίσουν στα σπίτια τους.
Ο μικρός τρέχει,κρυφοκοιτάζει απ\'το παράθυρο του σπιτιού,βλέπει και τρέχει προς το δάσος φωνάζοντας:
-ΛΑΚΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ,ΤΗ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
:P:P:P
Συμφωνώ με την Helena! Αλίμονο αν \'\'οι ειδικοί\'\',οπως ο PETRAN ,έχουν τέτοιες απόψεις για το κέρατο.Quote:
Ελπίζω να μην εννοείς εμένα γιατί αυτό που έγραψα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λες. Επίσης οι έμμεσες αναφορές σε \"απόφοιτους ψυχολογίας\" δεν είναι λίγο κατινίστικες?Quote:
Originally posted by Helena
αν θελησω να παω με αλλον σημαινει οτι η σχεση μου δεν με καλυπτει αρα πρεπει να ειμαι ειλικρινης τουλαχιστον με τον εαυτο μου ,οτι ηρθε η ωρα να το διαλυσουμε το πανηγυρι
δηλαδη αν θελεις να σεβεσαι καποιον και να μην του κανεις οτι δεν θα ηθελες να σου κανει θεωρεισαι μπαναλ μικροαστος και κολλημενος
και αυτα απο αποφοιτους ψυχολογιας.μαλιστα.ενδιαφε ροντα συμπερασματα.αρα ας κανουμε ολοι οτι να ναι οτι μας καπνισει και αν πληγωθει και κανεις δε βαρεισαι.το εγω μας να ειναι καλα ... :P
Εγώ πιστεύω οτι απιστεί μόνο αυτός που δεν θέλει να ξεβολευτεί και να χάσει το σίγουρο για κάτι καινούριο και άρα επισφαλές.Άλλωστε η εποχή που ζούμε μας δίνει τη δυνατότητα να χωρίσουμε αν δεν μας καλύπτει η σχέση μας.
Και κάτι ακόμα,τον πόνο της απιστίας μόνο ένας απατημένος τον ξέρει.Συχνά κάποια πράγματα βγαίνουν στη φόρα,οσο και να προσέχουμε και τότε μόνο πίκρα δίνουμε σε αυτούς που κάποτε ερωτευτήκαμε,ή ακόμα και αν δεν μαθευτεί κάτι ο άνθρωπος μας σχεδόν πάντα καταλαβαίνει οτι κατι δεν πάει καλά στη σχέση μας.
Μερικοί έχουν πολύ αδυναμία να καταλάβουν τι είπα. Δεν είπα ότι πειδή είναι εν μέρη γενετικό \"άιντε γιούρια\", είπα ότι έτσι είναι η φύση αλλά επειδή φυσικά έχουμε εδραιώσει τον πολιτισμό μας αλλιώς φυσικά θα κινηθούμε με γνώμονα την κοινωνία.
κι εγώ συμφωνώ με αυτό. προσωπικά είμαι μονογαμική επειδή έχω μεγαλώσει σε αυτή την κοινωνία που προβάλει τις μονογαμικές σχέσεις ως σωστές. αλλά νομίζω πως στη φύση μας είμαστε πολυγαμικοί, γι αυτό και πέφτει τόσο κέρατο εκεί έξω. αν ήμασταν φύσει μονογαμικοί τότε δεν θα γινόταν αυτό....Quote:
Μερικοί έχουν πολύ αδυναμία να καταλάβουν τι είπα. Δεν είπα ότι πειδή είναι εν μέρη γενετικό \"άιντε γιούρια\", είπα ότι έτσι είναι η φύση αλλά επειδή φυσικά έχουμε εδραιώσει τον πολιτισμό μας αλλιώς φυσικά θα κινηθούμε με γνώμονα την κοινωνία.
Κατάλαβα πολύ καλά τι λες petran,δεν μου αρέσει που προσπαθείς να δικαιολογίσεις κάτι τέτοιο,έστω και αν δεν το υποστηρίζεις.Καλό είναι να μην ρίχνουμε στην κοινωνία την δική μας διάθεση για βόλεμα.Quote:
Originally posted by claire
κι εγώ συμφωνώ με αυτό. προσωπικά είμαι μονογαμική επειδή έχω μεγαλώσει σε αυτή την κοινωνία που προβάλει τις μονογαμικές σχέσεις ως σωστές. αλλά νομίζω πως στη φύση μας είμαστε πολυγαμικοί, γι αυτό και πέφτει τόσο κέρατο εκεί έξω. αν ήμασταν φύσει μονογαμικοί τότε δεν θα γινόταν αυτό....Quote:
Και στο κάτω κάτω γιατί να μην ακολουθούμε τις κοινωνικές επιταγές σε ότι αφόρα την ειλικρίνια?
Προσωπικά είμαι κατα τις απιστίας ,αλλα πιστεύω οτι δεν γεννιόμαστε για να έχουμε μόνο έναν σύντροφο.Οτι μια σχέση κράταει κάποιο διάστημα,κάνει τον κύκλο της και μετά τελειώνει χώρις ψέματα και κορο\'ι\'δία.
Quote:
Originally posted by tzeni1985
Προσωπικά είμαι κατα τις απιστίας ,αλλα πιστεύω οτι δεν γεννιόμαστε για να έχουμε μόνο έναν σύντροφο.Οτι μια σχέση κράταει κάποιο διάστημα,κάνει τον κύκλο της και μετά τελειώνει χώρις ψέματα και κορο\'ι\'δία.
ο καθενας κανει οτι αντεχει μεσα απο την συμβατικοτητα την οποια ζει.
Εγω ειμαι πολυγαμικος, αλλα πανω απο ειλικρινης.
Δεν ανεχομαι τα ψεμματα, και οτι κανω γινεται με την συμφωνια της συντροφου μου και αναποδα.