Quote:
Originally posted by melene
Μπορει να βρεθει ενας τριτος, και να μην εχει καλη γνωμη και να τον απορριψει, ισως για σωστους η και για λαθος λογους.
Καθε φορα λοιπον που θα συμβαινει αυτο, εσυ θα μπαινεις σε διαδικασια να κρινεις τις επιλογες σου?
δεν καταλαβες.αν θελει ας τον απορριψει..εγω δεν ειναι θμα οτι εγω κρινω τις επιλογες μου αλλα νιωθω πωςς το κανουν αλλοι για εμενα..ας τον απορριψει ας μην του ξαναμιλησει ποτε αλλα δεν μπορω να βγαινει δημοσια να τον εκμηδενιζει,δεν μπορω πως να σου το εξηγησω...
δεν μπορεις γιατι σε αυτο εχεις καποιο ελλειμα.
Θα σου προτεινα να θεσεις ολο το παρον διαλογο με τον ειδικο που πας, ετσι ωστε να σου λυσει τις αποριες που εχεις.
Τωρα για το αν μπορει να τον εκμηδενιζει,
βεβαιως και μπορει.
Μιλας για καποιον επαγγελματια ανθρωπο που πληρωνεται για αυτο που κανει, δεν ειναι εθελοντης. Και σαν τετοιοι, ολοι μας κρινομαστε για τις υπηρεσιες που προσφερουμε.
Ειναι σαν να μου λες οτι ο γυναικολογος μου ειναι καρασουπερ, αλλα οταν πηγε η ταδε φιλη μου, μου ειπε οτι ειναι χαλια.
Αν εσενα σε προσεχει, οι υπολοιποι ας ψαξουν αυτο που τους κανει.
Κανε λοιπον εσυ την δουλεια σου και ασε τους αλλους που δεν τους κανει, να βρουν αυτο που τους ταιριαζει.
Ουτε εσυ εισαι λαθος, ουτε ο ανθρωπος που σε προσεχει, αλλα ουτε οι τριτοι που δεν τους κανει.
συμφωνουμε απολυτα..
εγω δεν ειπα ποτε ουτε επεβαλλα σε κανεναν τιποτα..δεν ειναι θεωρεις λογικη αντιδραση οταν βρισουν εναν δικο σου ανθρωπο,εναν ανθρωπο που ειναι πολυ κοντα σου,δημοσια, εδω μεσα να νιωσεις ασχημα?θα το περαγες στο ετσι..οτι δεν τρεχει τιποτα?
δεν ειναι καταρχην δικο σου ατομο, ο θεραπων ειδικος ειναι και τιποτα αλλο.
Και τον κρινουν οχι γιατι πχ ειναι γυναικας, η γιατι ειναι στραβομουρης αλλα για την επαγγελματικη του κριση, η οποια οταν αποκτας ενα διπλωμα τιθεσαι σε τετοια κριτικη απο ολο το κοσμο.
Οι έχοντες πολλες κακες κριτικες, στο τελος το κλεινουν ενω οι μη εχοντες, αποκτουν καλη φημη και παει λέγοντας.
Εσυ για πιο λογο ζητας να υπαρχει κατι μονοπλευρο?
αν ερχοταν η αφρουλα και μου ελεγε οτι ξερεις τι,δεν μου κανει,οταν μιλαει εχει ενα τικ
αν απορριπτε η Χ αφρουλα το γιατρο επειδη εχει τικ,
τοτε θα επρεπε να σε απασχολησει στο κατα ποσο θελει να λυσει προβλημα η θελει να παιξει.
το οποιο μου τη δινει η δεν θεωρω πως εχει την ικανοτητα να με κανει καλα θα με ενοχλουσε?
μα εδω αυτο εγινε απο την αναποδη......
εσυ αληθεια, πως θα νιωσεις για τον κυριο (α) που σε εχει αναλαβει, αν σου πει ξαφνικα - υποθετικο σεναριο,
αααααααα ξερεις μελενε μου,
απο αυριο ξεχασε με, πρεπει να παω στη βαρκελωνη και θα ερθω σε 3 μηνες, σορρυ αλλα βρες αλλον.....
Θελω να σου πω οτι η απορριψη σε ενα ατομο οπως η αφρουλα πολλαπλασιαζει αυτα που νιωθει.
Στην προκειμενη της εδωσες ενα σωσιβιο σωτηριας μπας και στεγνωσει για λιγο εστω, και το σωσιβιο αποδειχτηκε μπαλωμενο....
θα ελεγα απλα κριμα αλλα σεβαστο..τωρα χαρακτηρισμοι οπως ανικανος αχρηστος και λοιπα ε δεν μου καθονται καλα.καταλαβαινεις φανταζομαι..