το τρεξιμο την γυμναστικη την κανουμε αντε για κανα 2ωρο αντε σου βαζω και 3
μετα??
τι κανεις μετα??
Μην θεωρησεις τις ερωτησεςι επιθετικες
ξερω αρκετα καλα ποσο λεπτο ειναι το θεμα αυτο
αλλα σου ειπα οτι περασα απο κει,και ελεγα χιλια 2 ψεματα για τα σημαδια
ναι καταλαβαινω πολυ καλα το θολωμα που λες ,και εκεινη την στιγμη ειναι τετοιος ο \"πονος \"που δεν μπορουμε να σκεφτουμε τιποτα ,κατι σαν αστραπη και βροντη, και τυφωνας μαζι στο μυαλο, δεν μπαινει σε καμια ταξη ζαλη σκετη, οσο και να προσπαθουμε, το συναισθημα και η ορμη τοσο μεγαλη που πρεπει να το νιωσω τον εναν πονο, για να φυγει ο αλλος πονος
συν την οργη που νιωθεις .
Πολλες φορες ηταν τοσο μεγαλη,που ηθελα να τους κανω κακο,
και εκει το γυρναγα σε μενα
και αλλες φορες ηταν αλλες σκεψεις που με μπλοκαραν,αλλα το γυρναγα και παλι σε μενα ,ναι!!! σε μενα στο σωμα μου για να νιωθει, η, να προσπαθει να νιωσει μεγαλυτερο πονο,οσο πιο δυνατος ηταν τοσο καλυτερα υπηρχααααα!!! ενιωθαααα!!! ποναγααα!!!ειχα υποστασηη!!!και αισθησειςςς!!!δεν με πονατε εσεις ρεεεε!!!!αλλα μπορω και μονη μου δεν σας εχω αναγκη αφου δεν με καταλαβαινεται, φτανοντας τον εαυτο μου πολλες φορες στο οριο!!
Νομιζω οτι ξερεις τι εννοω στο οριο.Οι λεπτομερειες ειναι περιττες
Δεν καταλαβαινα τοτε γιατι το εκανα.
Περασαν αρκετα χρονια για να το καταλαβω
Ετσι καπως δουλευε σε μενα παντως τοτε.
Μην αφησεις να περασουν τα χρονια ,για να καταλαβεις τα ορια,αυτο προσπαθω να σου πω μονο.
Ειναι δυσκολο να το κατανοησεις τωρα,αλλα απλα σκεψου αν μπορεις καθε φορα που σου θολωνει το μυαλο, αυτους τους ανθρωπους μεσα σε αυτο το φορουμ που σου απαντησαν σε σκεφτηκαν και σε νιωσαν,ειναι δυσκολο το ξερω.
Το αναφερω ομως γιατι εσυ το ειπες ,οτι βρισκεις καποια διεξοδο γραφοντας εδω
Eγω δεν την ειχα.
Γραψε οσο θελεις,και οτι θελεις,
αλλα προσπαθησε και συ ,να επεξεργαζεσαι λιγακι τις \"παροτρυνσεις\" \"απαντησεις \"που σου δινουν τα μελη εδω μεσα,αφου προς το παρον δεν θελεις να δεις καποιον ειδικο.
Αν και για μενα θα τον χρειαστεις,αν οχι τωρα αλλα προσεχως γιατι ευκολα ξεφευγουμε απο τα ορια μας.
Και αυτο στο λεω με σιγουρια.