Quote:
Originally posted by αννυ
even angels fall παιξε κατι για ολους εμας.νιωθω πολυ μονη μου σημερα..νιωθω πολυ μονη μου αυτη τη στιγμη..
Άννυ χτες πήγα μιά βόλτα προς το πιάνο μου...το ξεσκόνισα..το γυάλισα...πάτησα και μερικές νότες του...θυμήθηκα κάποιες εποχές που κόλαγα με συγκεκριμένα κομμάτια και ειλικρινά αυτά τα αγαπούσα...(αύριο λέω να παίξω ένα από αυτά τα κομμάτια και να στο αφιερώσω ;) )
Ιωάννααααααααααααα αχ το ίδιο νιώθω και εγώ,ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσω και δεν το παίρνω απόφαση.....:( Και εγώ εύχομαι να έχουμε καταλήψεις..ξέρω άδικο για όσους θέλουν να ξεμπερδέψουν μία ώρα νωρίτερα αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα κλειστώ σε ένα δωμάτιο και θα διαβάσω (μπλιαχ,μου έχουν μείνει και όλα τα παλούκια μαθήματα )....Quote:
Originally posted by iwanna
ημερολόγιο σήμερα ο μόνος λόγος που σου γράφω είναι για να γκρινιάξω!έχω πιεστεί αφόρητα από την εξεταστική που έρχεται...τα άφησα βλέπεις κλασικά για την τελευταία στιγμή και τρέχω ανάποδα!είμαι στο πτυχίο μιας ομολογουμένως δύσκολης σχολής και μου έχουν μείνει τα δυσκολότερα μαθήματα!είναι αγγούρια ημερολόγιο!ακους!αγγούρια!� �αι ορισμενοι απο τους καθηγητές μας τόσο μα τόσο μαλάκες και αδιάφοροι!ντρεπομαι που το λέω αλλά ενδόμυχα παρακαλάω να συνεχιστούν οι καταλήψεις για να γλυτώσω το βάσανο της εξεταστικής...έχω φρικάρει ημερολογιο μου όπως καταλαβαίνεις...αλλά να σου πω και κάτι(μεταξυ μας) μην με πολυ παίρνεις στα σοβαρα γιατί ίσως σε λίγο ηρεμησω και αναθεωρήσω όλα τα παραπάνω ;)
κατά τα άλλα Ημερόγιο σήμερα είχαμε λιακάδα..πήγα βόλτα το μεσημέρι και \"μάζεψα\" ήλιο,όμορφα ήταν,λες και ήρθε πρόωρα η άνοιξη.Λέω να πάω και αύριο ,θα δούμε .Ημερολόγιο...για να μην ξεχάσω....μην νομίζεις πως σε αμελώ ή σε ξεχνάω απλά...με ξέρεις εμένα είμαι καλύτερη στο να ακούω παρά στο να μιλάω ;)