Ακριβως...αρα παμε να προσπαθησουμε να μας παρει ο υπνος
Καλη σας νυχτα
Printable View
Ακριβως...αρα παμε να προσπαθησουμε να μας παρει ο υπνος
Καλη σας νυχτα
Α, κι εσυ κατι αντιστοιχο περιεγραφες Αλτερ? Ελεγα μηπως καναμε το κοντραστ. Καλα ειναι κι ετσι ;)
Μμμμ οχι ετσι ακριβώς για μενα..Quote:
Originally posted by oboro
Το δυσκολο για μενα ειναι να κοψω τους δεσμους... Γιατι αισθανομαι τα καλα και τα κακα να \'ναι μπλεγμενα με του αλλου μεσα μου.Quote:
Originally posted by Alterego
Οταν υπαρχει αδιεξος προς στην σχεση τοτε ειναι καλα να προσπατευεις τα συναισθηματα σου και τον εαυτο σου..
δυσκολευομαι ομως πολυ να το πραξω γιατι τα εχω ολα μαζεμενα και τα καλα και τα κακα και δεν μπορω να διαχωρισω και ματωνω λιωνω..καπως ετσι;
Εγω και τα καλα και τα ασχημα τα εχω λεύτερα,χύμα πως το λένε..
Δεν οχυρώνω ουτε τα μεν ουτε τα δε..
Καταλαβαίνω πως πρέπει να υπάρχει ενας τρόπος να οχυρωθώ ,χωρίς να θυσιάσω την ανάγκη μου να εκφράζομαι..
Οχι οχι...αυτο ηθελα να πω :)
Πως μπορεις ομως να εκφραζεσαι οταν ξερεις πως πεφτουν στο κενο;Πως μπορεις να εκφρασεις για παραδειγμα την μαυριλα του μυαλου σου οταν σε πιανει χωρις να σκεφτεις οτι ο αλλος θα τρομαξει; Και εγω δυσκολευομαι να μηνθυσιαζω την αναγκη μου αλλα μερικες φορες προκαλει πνιγμο στον αλλο..
Πως μπορεις ομως να εκφραζεσαι οταν ξερεις πως πεφτουν στο κενο;Πως μπορεις να εκφρασεις για παραδειγμα την μαυριλα του μυαλου σου οταν σε πιανει χωρις να σκεφτεις οτι ο αλλος θα τρομαξει; Και εγω δυσκολευομαι να μηνθυσιαζω την αναγκη μου αλλα μερικες φορες προκαλει πνιγμο στον αλλο..
ναι και εκει ειναι που πρεπει να διαλεξεις να πνιξεις τον εαυτο σου η τον αλλον με οποιες συνεπειες...
Κι εγω ετσι ειμαι μεχρι που ερχεται η ωρα να σκληρυνω και να απεμπλακω... Εκει μετατρεπεται σε καταφυγιο το κουφαρι της σχεσης. Δεν εχω ακομη καταλαβει το πως.Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Μμμμ οχι ετσι ακριβώς για μενα..
Εγω και τα καλα και τα ασχημα τα εχω λεύτερα,χύμα πως το λένε..
Δεν οχυρώνω ουτε τα μεν ουτε τα δε..
Καταλαβαίνω πως πρέπει να υπάρχει ενας τρόπος να οχυρωθώ ,χωρίς να θυσιάσω την ανάγκη μου να εκφράζομαι..
αχα..
Δεν μου εχει τυχει αυτό..αλλα οσες φορές ειμαι στις μαυρες μου εχει να κάνει με μένα,δεν το χειρίζομαι σε σχέση με τον άλλο..
Δε με δυσκολεύει το σ\'αγαπώ γενικά.Πάντως συν τω χρόνω,έμαθα πως δεν παίζει ρόλο μόνο να το λες,αλλά και να το αξίζει αυτός που θα το λάβει.Έτσι δεν το λέω αβίαστα όπου νά\'ναι,μετράω τα σ\'αγαπώ μου,γιατί η αγάπη θέλει αντιγύρισμα.Αντίθετα,εγώ είμαι από τα άτομα που δεν πιστεύουν στο πες το κι ας πέσει κάτω.Κάτω πέφτει κι η ροχάλα.Όσο νά\'ναι δεν είναι ίσα κι όμοια,λολ.
Εξάλλου,υπάρχουν ακόμη και στ\'αγαπώ που λέμε,ανάλογα τη σχέση με το άτομο στο οποίο το δηλώνουμε,διαφορετικές ποιότητες.Και,ναι,είμαι βέβαιη ότι τα περισσότερα σ\'αγαπώ μας έχουν ως υπόστρωμα το εξής\"σου λέω σ\'αγαπώ,γιατί θέλω να μ\'αγαπάς κι εσύ\".Τα τζάμπα μας τέλειωσαν.:D
οταν ξερεις πως τα οσα λες πεφτουν στο κενο, τοτε πώς συνεχιζεις να προσπαθεις? Και πώς περιμενεις να σταματησουν οι προσπαθειες σου να βρισκουν τοιχο?Quote:
Πως μπορεις ομως να εκφραζεσαι οταν ξερεις πως πεφτουν στο κενο;
Το χεις δει το εργο?Τον αλλο να τρομαζει, βλεπωντας σε να εκφραζεις την μαυριλα σου? ή το υποθετεις οτι ετσι θα γινει?Quote:
Originally posted by AlteregoΠως μπορεις να εκφρασεις για παραδειγμα την μαυριλα του μυαλου σου οταν σε πιανει χωρις να σκεφτεις οτι ο αλλος θα τρομαξει;
ειναι αλλο η εσωστρεφεια, και αλλο πραγμα η ικανοτητα ή μη του αλλου, να σε ακουσει ή να σου δινει τον χωρο που χρειαζεσαι ωστε να εκφραστεις.Quote:
Και εγω δυσκολευομαι να μηνθυσιαζω την αναγκη μου αλλα μερικες φορες προκαλει πνιγμο στον αλλο..
εκτος αν το κλεισιμο του αλλου, σε κανει να νιωθεις αβολα ωστε να ανοιχτεις εσυ οσο χρειαζεσαι.
Ειναι φορες που αναζητας με μανια ενα χερι να σε γλυτωσει απο την μαυριλα σου,γιατι πια εισαι ανικανος να την νικησεις.
Και μια τετοια αναγκη ειναι που προσπαθω να βγαλω απο μεσα μου,γιατι κανεις δεν μπορει να σε σωσει παρα μονο ο εαυτος σου..
Κι εγω κρατιεμαι πολλες φορες γιατι ξερω οτι ο αλλος δεν αντεχει να ακουσει αυτα που εχω μεσα μου. Ειναι ομως ενδειξη οτι εχω κανει λαθος επιλογη αν συμβαινει στο πλαισιο της σχεσης αυτο...Quote:
Δεν μπορεις ευκολα να σταματησεις να προσπαθεις γιατι ειτε νιωθεις ειτε αυτο εχεις αναγκη.
Το εχω δει το εργο πολλες φορες..και ξερω πως μερικες φορες δεν αντεχετε κατι τετοιο.Ουτε εγω ο ιδιος δεν το αντεχω,ποσο μαλλον ο αλλος απεναντι μου.
Το κλεισιμο του αλλου ειναι φορες που με κανιε να νιωθω αβολα ναι,αλλα δεν σταματαω εγω στο να ανοιγομαι και να μιλαω
Το νιωθω το θελω το κανω.
Ισως Ομπορο να ιναι λαθος επιλογη,ισως και οχι.Δεν ξερω..Απλα ειναι καποια πραγματα που συγκεκριμενοι ανθρωποι δεν αντεχουν.Οπως και εγω μπορει να μην αντεχω κατι αλλο..
Οσο για τα τζαμπα,τελειωσαν... να πω οτι ναι ισως μερικες φορες λες σε αγαπω για να μου το πεις η σε αγαπω για να με αγαπας.Αλλα σιγουρα θα πρεπει να νιωθεις κατι..και σιγουρα περιμενεις πραγματα.Ειναι μεσα στην φυση μας νομιζω
Εγω δεν κρατιέμαι καθόλου αν μιλάμε για τη σχέση μου..Εννοειται πως θα πω στον ανθρωπο μου αυτό που νιωθω ,ειτε ειναι χαρα ειτε πονος ειτε μαυρίλα,το ιδιο ΘΕΛΩ και απο τον αλλο ,να ειμαστε εκει ο ενας για τον αλλο..
Τωρα αν εχω τα μαυρα μου για αλλο λόγο, μπορεί αν ειναι χαρούμενος πχ να μη πω κατι για να μη του χαλάσω το mood..