Quote:
Originally posted by lill
σόρρυ χθες με πέταξε έξω και μου έλεγε κάτι για υπερφώρτωση κλπ....
είχα φτάσει με βουλιμία και πολλές φορές πλήρη αφαγία πέρα απο 1-2 καφέδες την ημέρα....θετικό βέβαια ήταν και το οτι ήταν σε περίοδο καλοκαιριού και δούλευα οπότε ήταν πιο εύκολα τα πράγματα....ναι μαρία μου,έτρωγα και προκαλούσα εμετό,πολλές φορές την ημέρα(να φανταστείς κάποιοες,μέχρι να δώ γαστρικά υγρά για να είμαι σίγουρη οτι άδειασε τελείως το στομάχι μου)
τα διατήρησα για κάποιο διάστημα,αλλά μετά απο κάτι τόσο εξαντλητικό για τα δικά μου δεδομένα,δεν άντεξα πολύ....πήρα κάποια κιλά,έφτασα μέχρι 58(μέχρι πριν ένα μήνα,δεν τολμάω να ζυγιστώ)και το ξαναάρχησα μιας και έτσι δεν νιώθω καλά με το σώμα μου και δεν είναι αυτό που θέλω.....
έτσι συνεχίζω να το βλέπω nature μου....ό,τι και να μου λένε δεν μου αλλάζουν την εικόνα που έχω για τον εαυτό μου,γιατί είναι μέσα απο τα ίδια μου τα μάτια....!!!!να μην εμπιστευτώ τον εαυτό μου?τότε ποίον....???όσο για τ bmi που είναι 20...έχω τα περιθώρια να το πάω 18.....αφού τα όρια είναι 18-24!!!!εγώ δεν δέχομαι να κατατάσομαι στο 20....!!!!
Κορίτσι γειά σου κι από μένα. Δε θα μπω στο κομμάτι της σχέσης με τους γονείς σου, σου τα είπαν μια χαρά, αλλά θέλω να σταθώ σε αυτά που λες πιο πάνω. Περιγράφεις με μεγάλη ευκολία τον τρόπο/διαδικασία που χρησιμοποιείς για να χάνεις τα \'περιττά\' σου κιλά. Το κάνεις σα να φαίνεται αυτός ως κάτι \'υγιές\' ενώ δεν είναι. Νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις μια προσπάθεια για να διακρίνεις πως είσαι σε εντελώς λάθος σκεπτικό. Περιστρέφεσαι μεν γύρω απ\' την εικόνα του σώματός σου, αλλά δείχνεις να αγνοείς τα ευνόητα. Το σώμα μας, δεν αποτελείται μόνο από εξωτερικό περίβλημα. Η εξωτερική εικόνα χρειάζεται να στηρίζεται στο εσωτερικό της. Πώς είναι δυνατόν να μη σε νοιάζει το αν καταστρέφονται τα εσωτερικά σου όργανα - με καφέδες μόνο και αφαγία - και παρόλα αυτά να θεωρείς ότι μπορείς να έχεις μια εικόνα που σε ικανοποιεί; Και για πόσο καιρό θαρρείς ότι αυτή η εικόνα θα στέκεται; Δε σε βρίσκω μικρή στα 21 σου - και απ\' ό,τι βλέπω έχεις μια ωριμότητα σε κάποια θέματα - για να βλέπεις με τόση επιπολαιότητα το θέμα της υγείας σου. Έχεις βάλει ένα φρένο και έχεις σταματήσει σ\' ένα προορισμό που λέγεται \'48 κιλά\'. Δεν αναρωτιέσαι πόσα οργανικά προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στο μεταξύ μέχρι να φτάσεις εκεί;...