ΔΕΝ ειμαι καλαααααααααααααααααααααα αααα!αυτο που συνεβη σημερα το απογευμα ηταν τραγικο επεισοδιο ταινιας...................!!!!!!!οδηγο υσα και ειχε κινηση σημειοτον και ηταν ακριβως διπλα μου με το αυτοκινητο του!!ηταν η ωρα που σχολουσαμε και οι δυο απτη δουλεια και ημασταν στον περιφερειακο!ΔΕΝ κοιταχτηκαμε δηλ να διασταυρωθουν οι ματιες μας αλλα με καταλαβε δυο φορες που τον κοιταξα τη μαι ηταν αδιαφορος και κοιτουσε μπροστα ....σοκαριστηκε προφανως και την αλλη παλι δεν με κοιτοθσε αλλα διεκρινα ενα γελακι προφανως απο αμηχανια και μετα εφυγε απο αλλο δρομο που επρεπε να παει δεν εφυγε δηλ επειδη ηθελε να με αποφυγει.......................ΗΜΑΣΤ� �Ν ΑΚΡΙΒΩς ΔΙΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ .....ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.......ΔΗΛ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΚΟ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ............ΤΡΑΓΙΚΟ..............!!!!