εχω την εντυπωση οτι ζεις πολυ μακρια απο την εντος σου και την εκτος σου πραγματικοτητα...
Printable View
εχω την εντυπωση οτι ζεις πολυ μακρια απο την εντος σου και την εκτος σου πραγματικοτητα...
Καλέ, τι παίρνεις?Quote:
Originally posted by fazer
αυτο που δεν καταλαβαινεις να φοβασαι...χαιρομαι που με κρινεις ετσι...μ\'αρεσει να με κρινουν αρνητικα...το επιδιωκω εξαλλου...το περιεργο θα ηταν να καταλαβαινες...(αυτο που νομιζεις οτι βλεπεις σε κανω εγω να το βλεπεις..στην ουσια ανοιγω μονος μου παραθυρακια για να πιαστεις και σε καθοδηγω μεσα απο αυτα εκει που θελω εγω...μη με κρινεις...απλα προσπαθησε να σκεφτεις..ηδη εισαι σε μια σειρα λαθος υποθεσεων)
λεει τα δικα του..αυτα που θελει..το θεμα ειναι να πιαστουμε απο αυτα που λεει σοβαρα..εγω πολλες φορες οπως παω να διατυπωσω μια αποψη την ξανασβηνω και την ξαναγραφω γιατι στην πορεια αλλαζω γνωμες και τελικα δεν γραφω τπτ γιατι δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο..το οτι πολλα θεματα εχουν πολλες οψεις αυτο δυσκολευει τη ζωη μου και μενω αδρανης.
Γεια σου fazer.Και το δικό μου μυαλο στροφάρει και μαλιστα τοσο που μερικες φορες δεν το θελω..Η διαφορα μου μ εσενα,ειναι οτι δε το χρησιμοποιω το μυαλο μου....καταλαβαινω υπερβολικά πολλά,σαν να ειμαι μεσα στο κεφαλι του αλλου....αλλά ποτε δε χρησιμοποίησα τη δυναμη μου,για να επιβαλλω τα δικα μου θελω.Πιστεύω οτι δεν ειναι δικαιο για τους άλλους.Εχω καταλαβει απολυτα το σκεπτικο σου,οπως επισης εχεις πολύ συγκεκριμενους λογους που ξεδιπλωνεις τις σκεψεις σου εδω μεσα......Τιποτα δεν ειναι τυχαίο...Δεν εχεις προβλημα,με το χαρισμα σου.......ομως δεν ειναι απιθανο να αποκτησεις.....Επειδη οπως λες το νομισμα εχει πολλές οψεις...ετσι κι αυτο...δες και την αρνητικη πλευρα που εχει αυτη σου η ευστροφια....Σ εμενα αυτο συνέβη....προσεξε...
καλα, δεν βαλαμε ακομα στροφομετρο στο φορουμ...
οποιος λεει/νομιζει/θαθελε να στροφαρει τρελα,δεν σημαινει οτι το κανει κιολας...