Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο ειναι...ανταλλαγη?Quote:
σουινγκερσ
Δεν εχω κατι να ανταλλαξω μονο την παρτη μου εχω:P
αυτο που το πας?
αστο ουτε τα διοδια μην περασεις, τσαμπα ο κοπος....
Printable View
Quote:
σουινγκερσ
αυτο που το πας?
??????????????????????????????????????????????Quote:
Originally posted by libpa
Οι βιαστές είναι ανυπεράσπιστοι ως προς την κοινή γνώμη, οι μισοί δεν τους θέλουν και οι άλλοι μισοί τους θέλουν νεκρούς ή να βασανίζονται. Αυτά δεν είναι εγκληματικές πράξεις;Quote:
Originally posted by mariafound
Λιμπα μην μπερδευεις τις σεξουαλικες επιλογες συνανθρωπων μας με εγκληματικες πραξεις
θεωρεισ νορμαλ το να υπερασπιζεται κανεισ τον βιαστη?αχαχαχα καλο
Με το ίδιο νόμισμα δεν είπες; Αυτό είναι το ίδιο νόμισμα να χάσει τη ζωή του, να μην έχει άλλη μέρα να ζει όπως ακριβώς έπαθε και ο άλλος..Δεν ξέρω για τους εμπόρους ναρκωτικών, δεν μου έχει τύχει.Quote:
Originally posted by DissolvedGirl
...sorry; Από τα λεφτά για τις σοκολάτες, για την περίπτωση ανάγκης (πάντα είχα 20-50 ευρώ κρυμμένα στο πορτοφόλι μου όσο ήμουν μικρή), για \"μπαμπά αύριο θέλω να πάρω ένα παιχνίδι\"... γιατί, νομίζεις ότι οι ουσίες που δίνονται στα μικρά παιδάκια είναι ίδιες σε ποσότητα και ποιότητα με αυτές που δίνονται στους χρονια εθισμένους;Quote:
Εμ περι αυτου...τα παιδια του δημοτικου που βρισκουν τα λεφτα να...αγορασουν κοκαϊνη?
Απο το χαρτζιλικι για τις σοκολατες ή την χαριζει ο εμπορας?
Τεσπα συνεχιστε.
Ακριβώς όπως αυτός που σκοτώθηκε δεν κατάλαβε τίποτα (γιατί δεν νομίζω να καταλαβαίνεις και πολλά π.x. όταν σου σκάει η σφαίρα κατακούτελα, όσοι μένουν πίσω τραβάνε το λούκι), έτσι δεν έχει νόημα και αυτός που τον σκότωσε να τον καθαρίσουμε μια και καλή. Να τον περιορίσουμε, να τον βασανίσουμε, να τον κάνουμε να μετανιώνει κάθε ώρα και στιγμή για την επιλογή του να το παίξει Θεός και να αφαιρέσει μια ζωή... γιατί αν τον σκοτώσουμε, τι θα καταλάβει;Quote:
Νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρή αλλά θα μπορούσα να συμφωνήσω με το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Γιατί έτσι μπορείς να καταλάβεις τι έκανες. Αλλά πχ άμα σκοτώσεις γιατί να μην σε σκοτώσουν; Λες τι θα πάθει; Με αυτή τη λογική τι έπαθε και ο άλλος που σκοτώθηκε.. Επιπλέον ο άλλος βίασε μια φορά κι εσύ λες να τον βιάζουν καθημερινά. Και όσο για τους εμπόρους ναρκωτικών διαφωνώ στο ότι πρέπει να πεθάνουν επιτόπου. Να έχουν μάθει τα παιδιά να μην παίρνουν ναρκωτικά από τους γονείς τους.
Και για τους εμπορους ναρκωτικών, πραγματικά πιστεύεις ότι είναι άτομα άσχετα με το σχολειό (οι περισσότερες περιπτώσεις που έχουν συλληφθεί -και δεν είναι πολλές- είναι με άτομα γνωστά στα παιδιά... όπως λένε και ότι οι περισσότεροι βιαστές γνωρίζονται με τα θύματα τους) η ότι πάνε στα παιδάκια και τους λένε \"εδώ το καλο πράμα, ναρκωτικό ΑΑ, πάρε κόσμε\";
Adzik σου εστειλα πμ!:)
Όχι ρε αυτοί δεν είναι άνθρωποι να τους περιθωριοποιήσουμε επειδή έκαναν ένα έγκλημα θα το κουβαλάνε για όλη τους τη ζωή. Εσύ δεν έλεγες ότι θα έπρεπε να είναι για καθαρά σωφρονιστικό χαρακτήρα οι φυλακές;Quote:
Originally posted by Adzik
Οι βιαστές είναι ανυπεράσπιστοι ως προς την κοινή γνώμη, οι μισοί δεν τους θέλουν και οι άλλοι μισοί τους θέλουν νεκρούς ή να βασανίζονται. Αυτά δεν είναι εγκληματικές πράξεις;Quote:
Λιμπα μην μπερδευεις τις σεξουαλικες επιλογες συνανθρωπων μας με εγκληματικες πραξεις
Πρεπει να παω εγω δεν γινεται delivery? λολQuote:
αυτο που το πας?
ασ μην πηγαινεσ..Quote:
Εγώ με τη βία πήγαινα..Καλύτερα να με βάραγαν παρά να πήγαινα σχολείο.Quote:
δεν παμε με την βια στο σχολειο..παμε για να γινουμε ενεργα και χρησιμα μελη τησ κοινωνιασ .Επισεισ παμε να μαθουμε γνωσεισ..Quote:
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο.Quote:
Καλα τι σχεση εχουν οι ομοφυλοφιλοι , οι παρτουζες με τους εγκληματιες?
Βιασμος= με βια.
αλλο η υποχρεωση και η κοινωνικη συμμετοχη και αλλο η βια..το ξυλο..η κακοποιηση..
μολισ απαντησα πιο πανω..:P:P:P:P:PQuote:
Originally posted by krino
Quote:
χεχεχ...
καμια..πηγαινε στο πρωτο μπαρακι για σουινγκερσ στην αθηνα..και θα περασεισ καλα:P
δεν υπαρχουν μπαρακια για swingers στην αθηνα.
:P:P
Εγω θα σας αφησω και θα μπω μετα τις 12 να διαβασω οταν θα εχετε φτασει στην 30η σελιδα γιατι κατι μου λεει πως η βραδια αποψε θα ειναι μεγαλη και παλι :mad:
axaxaxa....παντωσ μονουσ αντρεσ χωρισ συνοδο δεν αφηνουν ..μονη κοπελα ομωσ ναι... και μην κανετε χαζα σχολια...ενα αρθρο ειχα διαβασει...:PQuote:
σουινγκερσ
Μηπως ομως εβαλλαν μονοι τους τον εαυτο τους σε αυτη την θεση?Ηξεραν οτι αυτο που εκαναν δεν ηταν σωστο .Ειχες πει παραπανω οτι ειναι αρρωστοι οποτε οι πραξεις τους πρεπει να δικαιολογουνται απο τους υπολοιπους.Θυμαμαι καλα?
Quote:
Φυσικά και τους λυπάμαι. Αυτούς ποιός τους σκέφτεται; Η κοινωνία καταδικάζει πολύ εύκολα.Quote:
Αλλαξες θεμα.Μιλησα για τις σεξουαλικες επιλογες πολλων τις οποιες θεωρεις διαστροφες.
Βλεπω ομως ταυτιζεσαι πολυ με οσους ειναι στην ακρη για καποιο λογο απο τους υπολοιπους.Τους λυπασαι?
ευκολο ειναι το μετα απο βιασμο η κακοποιηση?
μπορει κι αυτους να τους ειχανε βιασει οταν ητανε μικροι. ποτε δεν ξερει κανεις.
εξερουνται καποια εηκληματα.Quote:
Όχι ρε αυτοί δεν είναι άνθρωποι να τους περιθωριοποιήσουμε επειδή έκαναν ένα έγκλημα θα το κουβαλάνε για όλη τους τη ζωή. Εσύ δεν έλεγες ότι θα έπρεπε να είναι για καθαρά σωφρονιστικό χαρακτήρα οι φυλακές;Quote:
Ναι γιατί είναι άρρωστοι. Άμα ο καθένας από εμάς ήταν άρρωστος θα ήθελε να τον αντιμετώπιζαν σαν να ήταν φυσιολογικός; Όσο για το ότι έβαλαν μόνη τους σε αυτή τη θέση, είπα, αντιστάθηκαν μία, αντιστάθηκαν δύο, τρεις, τέσσερις πέντε 100 στα ένστικτά τους, κάποια στιγμή ενέδωσαν.Quote:
Μηπως ομως εβαλλαν μονοι τους τον εαυτο τους σε αυτη την θεση?Ηξεραν οτι αυτο που εκαναν δεν ηταν σωστο .Ειχες πει παραπανω οτι ειναι αρρωστοι οποτε οι πραξεις τους πρεπει να δικαιολογουνται απο τους υπολοιπους.Θυμαμαι καλα?