Δεν θέλω να πάρω τιποτα,
να μη πάρω θελω...αυτα που δίνουν..
Πάντως σε ευχαριστώ για την άποψή σου.
Printable View
Δεν θέλω να πάρω τιποτα,
να μη πάρω θελω...αυτα που δίνουν..
Πάντως σε ευχαριστώ για την άποψή σου.
Το να παρω δεν σημαινει οτι θες ανταλλαγματα υλικης φυσεως , το να δειχνουν κατανοηση , το να καταλαβαινουν ορισμενα πραγματα δηλαδη τα αυτονοητα και να μη σε πιεζουν ειναι κατι και αυτο και σιγουρα εμενα προσωπικα δεν θα με χαλαγε να με εκτιμουσαν παραπανω.
Δηλαδη μια σχεση ανωτερου επιπεδου... αλλα ετσι ειναι η ζωη.
Δεν τα χω διαβασει και εγω ολα Φωτεινη τα ποστ που γινανε μονο τα αρχικα.
ναι βρε κηπ,αυτο λέω κι εγω, δεν μιλαω για υλική ανταποδοση.
Δεν θέλω ουτε την κατανοηση,ουτε την εκτιμηση τους(μπορω να ζησω και χωρις αυτη..),,αυτο ειναι κατι που ο αλλος πρεπει να \"το χει\",να ειναι στοιχειο της προσωπικοτητας του,
να μη με προκαλουν να μη σκορπουν κατηγορίες θελω.αλλα πρεπει να ξαναορισω την ανοχή μου,καταλαβες?
Γιατι μερικοι το χρειαζονται αυτό,παρερμηνευουν ή αδιαφορούν και σε συνδυασμό με τα δικα μου ΛΑΘΗ-ΛΑΘΑΡΕΣ γίνεται το μπάχαλο.
Εγω να σου πω φταιω περισσοτερο γιατι ειχα αντιμετωπισει παρομοια κατασταση πριν απο χρονια,και τωρα που ξαναεγιναν τα ιδια ,δεν εδρασα οπως επρεπε.
Δεν μπορεις να το ορισεις αυτο, ουτε να ελεγχεις το τί λογια θα ξεστομιζει ο καθενας.Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
να μη με προκαλουν να μη σκορπουν κατηγορίες θελω.αλλα πρεπει να ξαναορισω την ανοχή μου,καταλαβες?
Το ποσο ομως θα αφησεις να σε επηρεαζουν κ να δινουν το ρυθμο στον τροπο ζωης σου, εσυ το αποφασιζεις.
Φταις και εσυ λοιπον. Αλλα επειδη ακολουθησες εκεινο το δρομο της \"υποταγης\" τοτε, δεν σημαινει οτι το ιδιο θα κανεις και σημερα. Ανεξαρτητα, απο το τι περιμενουν οι αλλοι ή του ποιος δρομος σου ειναι πιο γνωριμος να ακολουθησεις.Quote:
Εγω να σου πω φταιω περισσοτερο γιατι ειχα αντιμετωπισει παρομοια κατασταση πριν απο χρονια,και τωρα που ξαναεγιναν τα ιδια ,δεν εδρασα οπως επρεπε.
Υπερβολη να λες υποταγη την υπευθυνοτητα και την καλωσυνη, χωρις ανταλλαγματα ...οκ το βαζεις μεσα σε εισαγωγικα οποτε ουσιαστικα δεν διαφωνω μια προσθηκη κανω.Quote:
Φταις και εσυ λοιπον. Αλλα επειδη ακολουθησες εκεινο το δρομο της \"υποταγης\" τοτε, δεν σημαινει οτι το ιδιο θα κανεις και σημερα. Ανεξαρτητα, απο το τι περιμενουν οι αλλοι ή του ποιος δρομος σου ειναι πιο γνωριμος να ακολουθησεις.
Μην ριξουμε τα σφαλματα στον εαυτο μας,θεωροντας τον υποτακτικο, για την συμπεριφορα των αλλων κατα καποιο τροπο , δεν εχουμε τον απολυτο ελεγχο...αυτο που λες και εσυ δηλαδη λιγο πιο πανω:)
Φωτεινη βγαλε...αντισωματα , ο αγωνας δεν τελειωνει ποτε:)
Keep, δεν μειωνω καθολου την καλοσυνη σαν αρετη, ή σαν χαρισμα ή σαν οτι αλλο να το ονομασουμε...Αλλα καμια φορα, δεν ειναι μονο αυτο. Μπορει να ειναι κ ο φοβος να πω οχι, να μην φανω καλη, να μην γινω αποδεκτη λεγοντας αυτο το οχι κλπ...Κ ουσιαστικα υποτασομαστε οχι στους αλλους, αλλα στους δικους μας φοβους.
Ουτε πιστευω οτι βοηθαει αν το δουμε σαν λαθος ή σαν ενοχη. Σαν δυσλειτουργια κ εμποδιο στην καθημερινοτητα μας, ειναι μια πιο ψυχραιμη αντιμετωπιση. Κ το λεω, εχοντας πολυ καλη σχεση και με τις ενοχες κ τα λαθη.
Quote:
Originally posted by Sofia
Δεν μπορεις να το ορισεις αυτο, ουτε να ελεγχεις το τί λογια θα ξεστομιζει ο καθενας.Quote:
Το ποσο ομως θα αφησεις να σε επηρεαζουν κ να δινουν το ρυθμο στον τροπο ζωης σου, εσυ το αποφασιζεις.
Φταις και εσυ λοιπον. Αλλα επειδη ακολουθησες εκεινο το δρομο της \"υποταγης\" τοτε, δεν σημαινει οτι το ιδιο θα κανεις και σημερα. Ανεξαρτητα, απο το τι περιμενουν οι αλλοι ή του ποιος δρομος σου ειναι πιο γνωριμος να ακολουθησεις.Quote:
Οχι Σοφια μου ,ΜΠΟΡΩ να ορισω την ανοχή μου.
Την επομενη που καποιος θα μου μεταφερει μια κατηγορία τους ,θα απαντησω,θα τους δώσω κανονικά,θα τους εκθεσω για να καταλάβουν οτι ΔΕΝ τους το επιτρεπω.
Και οσο για τον δρομο της υποταγής?Η ειρωνια ειναι οτι τοτε δεν τον ακολουθησα.Αντεδρασα.
Τωρα με πηρε η μπαλα,αλλα βλεπεις ο εαυτος μου που επαναστατεί ,που παει να σκασει ,μου θυμιζει ποσα μπορω να αντεξω.
Ποσο αφελης εχω υπαρξει να νομιζω οτι μια κατασταση μπορει να βελτιωθει,να δινονται ευκαιρίες.Ε να λοιπον που αν δοθούν ευκαιριες σε ακαταλληλα ατομα ,ειναι ΒΛΑΚΕΙΑ.
Απο την αντιδρασή τους μαλιστα επιβεβαιωθηκε η θεωρια μου οτι με χρησιμοποιουν.
Βελτιστη στρατηγικη θα ελεγα.
Θες να σηκωσεις επανασταση και να τα σαρωσεις ολα ή να το αφησεις και να υπομεινεις κατι?
Τι θα σου στοιχισει περισσοτερο σε σενα?
Αξιζει ο αγωνας?
Σε ποια κατευθυνση?
Δυσκολες ερωτησεις παντα.
Κηπ,δεν εχει νοημα οταν γινεται αδιακριτως γιατι μετα χανεις την πιστη σου,δηλαδη πληγωνεσαι και σου βγαινει σε αρνηση ..για μενα μιλαω ναι?Quote:
Originally posted by keep_walking
Υπερβολη να λες υποταγη την υπευθυνοτητα και την καλωσυνη, χωρις ανταλλαγματα ...οκ το βαζεις μεσα σε εισαγωγικα οποτε ουσιαστικα δεν διαφωνω μια προσθηκη κανω.Quote:
Φταις και εσυ λοιπον. Αλλα επειδη ακολουθησες εκεινο το δρομο της \"υποταγης\" τοτε, δεν σημαινει οτι το ιδιο θα κανεις και σημερα. Ανεξαρτητα, απο το τι περιμενουν οι αλλοι ή του ποιος δρομος σου ειναι πιο γνωριμος να ακολουθησεις.
Μην ριξουμε τα σφαλματα στον εαυτο μας,θεωροντας τον υποτακτικο, για την συμπεριφορα των αλλων κατα καποιο τροπο , δεν εχουμε τον απολυτο ελεγχο...αυτο που λες και εσυ δηλαδη λιγο πιο πανω:)
Πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικη με τα αρπακτικα ,δικη μου ευθυνη ειναι..
θα προσπαθησω να κρατησω τα λιγααα πραγματακια που με κανουν ανθρωπο.
Δεν ειναι κριμα να τα χανουμε ολα,γιατι δεν εξεταζουμε τους λογους του φιασκου?
Αυτο που θελω να πω φωτεινη ειναι να μην εισαι τοσο σκληρη με τον εαυτο σου , δεν υπαρχει ας πουμε φταιω εγω παντα ,επρεπε να κανω εκεινο το αλλο.Quote:
Κηπ,δεν εχει νοημα οταν γινεται αδιακριτως γιατι μετα χανεις την πιστη σου,δηλαδη πληγωνεσαι και σου βγαινει σε αρνηση ..για μενα μιλαω ναι?Quote:
Originally posted by keep_walking
Πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικη με τα αρπακτικα ,δικη μου ευθυνη ειναι..
θα προσπαθησω να κρατησω τα λιγααα πραγματακια που με κανουν ανθρωπο.
Δεν ειναι κριμα να τα χανουμε ολα,γιατι δεν εξεταζουμε τους λογους του φιασκου?
Εσυ κανεις οτι μπορεις και μαλιστα οταν χρησιμοποιεις αξιες που θεωρουνται απο \"ολους\" σεβαστες αξιζει τον κοπο ε?
Όλα νομίζω είναι μια προσπάθεια για μια μορφή ελέγχου και ίσως ο φόβος ότι θα μείνουνε μόνοι τους.
Πάντως όταν κάποιος προτάσει θέμα υγείας, αν δεν είναι αληθινο, είναι πολύ ποταπό (σε πρώτη ανάγνωση, σε δεύτερη αστείο) γιατί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μέχρι να καταλάβεις ότι δεν είναι αληθινό δηλαδή.
Αλλά όλα έχουν να κάνουν και με τι επιτρέπουμε εμείς να γίνεται....
Σϊγουρα πάντως είναι εκ φύσης αδύνατον να έχουμε τους πάντες χαρούμενους.
Αν δηλαδή κάποιος πάθει πίεση ή δεν ξέρω τι άλλο επειδή δεν συμφωνεί με τις επιλογές κάποιου, απλώς επειδή δεν συμφωνεί, τότε πραγματικά φταίει αυτός που την έπαθε, που άφησε τον εαυτό του να την πάθει.
Πάντως τα... συστήματα ελέγχου είναι τεράστια αλλά αν τα πάτε καλά με τον άντρα σου δεν βλέπω κάποιο λόγο να παρασκοτίζεστε. Χωρίς να είστε αναίσθητοι, μπορείτε να θέσετε κάποια λογικά όρια.
Μία υποσημείωση. Αν δεν θέλεις να τους βλέπεις, είναι λιγάκι σαν να τους φοβάσε.
Αν τους βλέπεις αραιά και που αλλά δεν τους αφήνεις να σε πατάνε (βάζεις όρια) ίσως η ένταση αυτού του... πολέμου φθοράς να καταλαγιάσει λίγο μέσα σου.
Στο μοτίβο: θέλουμε να σας ξέρουμε, δεν θέλουμε να σας βλέπουμε ;)
Αλλά και πάλι είναι στενάχωρο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Αν όμως δεν γίνεται αλλιώς, τότε σαφώς...
Αλεξανδρε,
Δυστυχως το προβλημα υγειας ειναι επιβεβαιωμενο.Χρειαζονται βοηθεια,αλλα δεν την ζητουν,την απαιτουν.Δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να ειναι τουλαχιστον ευγενικοι.Εσυ εγω και οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος ,αν χρειαστούμε τη βοηθεια καποιου,δεν θα τον τσαλαπατησουμε,ειδικα οταν ξερουμε οτι με δυσκολια παει να μας βοηθησει...
Μου κρατουν κακια που δεν δεχτηκα στις αρχες να με κανουν ο,τι θέλουν..Αλλα ας πανε να.......Ακομα και τωρα παλευουν να επιβαλλουν τη γνωμη τους.
Αυτο που προσπαθω ειναι να χωρεσουν αυτοι στο προγραμμα μου κι οχι εγώ στο δικό τους.
Ελπιζω με τις τελευταιες εξελιξεις,να πηραν ενα ξεκαθαρο μηνυμα.
Και ξερεις τα θελουν ολα,δεν τους αρκει αυτο που ΜΠΟΡΩ να τους προσφερω.
Οπως το λες ειναι πολυ στεναχωρο να συμβαινουν τετοια πραγματα,αλλα στ αληθεια δεν μου αφήνουν αλλα περιθωρια..
Δεν \"σου\" αφηνουν ή δεν \"σας\" αφηνουν? Μηπως το χεις πάρει ολο πανω σου?Quote:
Οπως το λες ειναι πολυ στεναχωρο να συμβαινουν τετοια πραγματα,αλλα στ αληθεια δεν μου αφήνουν αλλα περιθωρια..
Σοφία ,Quote:
Originally posted by Sofia
Δεν \"σου\" αφηνουν ή δεν \"σας\" αφηνουν? Μηπως το χεις πάρει ολο πανω σου?Quote:
ο αντρας μου δεν μπορει να κάνει και πολλα απο την μεριά του.
Δουλευει το πρωι και αναγκαστικά,ο κληρος πεφτει στο γενναίο..
Δεν μιλαει πολυ,ειναι πολυυυ ευαισθητος, αλλα οταν τα παρει γινεται της κολασεως..
Με τις τελευταίες καφρίλες,που ηταν και μπροστά, εφριξε και στο τελος ως συνηθως με εκραξε που ημουν τοσο υποχωρητική.
Ενταξει παντως σαν να ηρεμησαν..σημερα δεν με πηραν να ζητησουν τιποτα.Ουφ!!!
Ειμαι ηρεμη..:)