ναι πραγματι!ζω την καθε μερα περιμενοντας τις 2 ωρες του επισκεπτηριου!Quote:
Originally posted by researcher
εσωτερική_σήψη
ειναι ομορφο που εχεις καποιον να μιλας για τον πονο που βιωνεις
ετσι ο πονος απαλυνεται καπως ε; :)
Printable View
ναι πραγματι!ζω την καθε μερα περιμενοντας τις 2 ωρες του επισκεπτηριου!Quote:
εσωτερική_σήψη
ειναι ομορφο που εχεις καποιον να μιλας για τον πονο που βιωνεις
ετσι ο πονος απαλυνεται καπως ε; :)
εχεις κατι να περιμενεις! ωραιο ειναι αυτο!
οι αλλοι αφαντοι;
γονεις και υποτιθεμενοι \"φιλοι\"Quote:
οι αλλοι αφαντοι;
εχουν εξαφανιστει ολοι
σε θυμουνται μονο οταν θελουν κατι απο σενα
ετσι ειναι δυστυχως και πρεπει καποια στιγμη να το αποδεχτω αυτο!
εσωτερικη σήψη, (άλλαξε αυτό το νικ, δεν δείχνει καθόλου αισιόδοξο και σίγουρα δεν εισαι σε σήψη, αλλά σε ίαση).
Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τον φίλο σου δίπλα σου. Άλλοι ακόμη θα έτρεχαν σε τέτοια περίπτωση. Αυτό σημαίνει πως σ αγαπάει και σου συμπαραστέκεται. Σου έχουν πει οι γιατροί πότε θα είσαι έτοιμη να βγεις?
Καλημέρα και απο μενα..:)
Νιωθεις καλύτερα παντως?Η γραφή σου εχει λογικη συνεχεια και μου φαινεσαι καλά.
Τι σου λενε οι γιατροι,θα παρεις εξιτηριο σύντομα?
Ο φιλος σου αποδεικνυεται πραγματικος ανθρωπος που σε στηριζει στα δυσκολα..
Τυχερουλα να εχεις καποιον τοσο καλο στη ζωη σου..:)
Quote:
Originally posted by εσωτερική_σήψη
οι αλλοι αφαντοι;
εχουν εξαφανιστει ολοι
γενικοτερα δεν παιζει πολυ να τα πανε καλα οι ανθρωποι στα δυσκολα
συνηθως κλεινουμε τα ματια
δεν αντεχουμε ουτε να μιλαμε για τετοια θεματα
εχω εγω γνωστο πατερα που στελνει αλλους στο νοσοκομειο αμα το παιδι του παρουσιασει θεμα γιατι ντρεπεται να παει ο ιδιος
ασε!
με το καλο ολα σου ευχομαι εσωτερικη αναρρωση αναλαβη δυναμεων
μ αγαπαει ναι αλλα πληγωνεται και ποναω :(Quote:
Originally posted by Θεοφανία
εσωτερικη σήψη, (άλλαξε αυτό το νικ, δεν δείχνει καθόλου αισιόδοξο και σίγουρα δεν εισαι σε σήψη, αλλά σε ίαση).
Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τον φίλο σου δίπλα σου. Άλλοι ακόμη θα έτρεχαν σε τέτοια περίπτωση. Αυτό σημαίνει πως σ αγαπάει και σου συμπαραστέκεται. Σου έχουν πει οι γιατροί πότε θα είσαι έτοιμη να βγεις?
μου λειπει πολυ!και ο γατος μου!
σε κανενα μηνα και αμα!
δυσκολα πολυ!
σας ευχαριστω κοριτσια!
με τις ωρες μου ειμαι!Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Καλημέρα και απο μενα..:)
Νιωθεις καλύτερα παντως?Η γραφή σου εχει λογικη συνεχεια και μου φαινεσαι καλά.
Τι σου λενε οι γιατροι,θα παρεις εξιτηριο σύντομα?
Ο φιλος σου αποδεικνυεται πραγματικος ανθρωπος που σε στηριζει στα δυσκολα..
Τυχερουλα να εχεις καποιον τοσο καλο στη ζωη σου..:)
δεν το συζητανε ακομα για εξιτηριο ειναι νωρις
ειναι θαυμα που βρεθηκε στο δρομο μου
εξ αιτιας του ειμαι ζωντανη!
Quote:
μ αγαπαει ναι αλλα πληγωνεται και ποναω :(Quote:
Originally posted by Θεοφανία
μου λειπει πολυ!και ο γατος μου!
σε κανενα μηνα και αμα!
δυσκολα πολυ!
σας ευχαριστω κοριτσια!
Σκέψου θετικα, γιατί επιβαρύνεις την ψυχολογία σου με τη μαυρίλα.
Ένας μηνας είναι, βρες κάτι να κάνεις εκεί μέσα. Διάβασε βιβλία, μίλα με άλλους, πες στον φίλο σου να σου φέρει πράγματα να ασχολείσαι.
Παρακάλα τους για παραπάνω ώρες καλώδιο.
Εδώ είμαστε καλή παρέα. Θα μιλάμε, θα λέμε τον πόνο μας, θα περάσει ο καιρός.
Κάνε υπομονή. Σκέψου πως σε περιμένει το καλοκαίρι και τον Ιούνιο θα είσαι σε μια παραλία με τον φίλο σου και θα μαυρίζεις.........:)
Σίγουρα σου φαίνονται ψιλά γράμματα και ενδεοχμένως ηλίθια αυτά που σου λέω, αλλά αν δεν πιστέψεις πρώτα απ όλα εσύ πως θα γίνεις καλά και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου, κανένα φάρμακο και καμιά κλινική δεν θα σε βοηθήσει.
ετσι και οι δικοι μου!Quote:
Quote:
οι αλλοι αφαντοι;
εχουν εξαφανιστει ολοι
γενικοτερα δεν παιζει πολυ να τα πανε καλα οι ανθρωποι στα δυσκολα
συνηθως κλεινουμε τα ματια
δεν αντεχουμε ουτε να μιλαμε για τετοια θεματα
εχω εγω γνωστο πατερα που στελνει αλλους στο νοσοκομειο αμα το παιδι του παρουσιασει θεμα γιατι ντρεπεται να παει ο ιδιος
ασε!
με το καλο ολα σου ευχομαι εσωτερικη αναρρωση αναλαβη δυναμεων
με παιρνουν τηλ και ρωτανε τι καιρο εχει στη θεσ/νικη
αστα!
σε ευχαριστω πολυ!
Quote:
ειναι θαυμα που βρεθηκε στο δρομο μου
!
και θαυμα που βρεθηκες στον δικο του δρομο ;)
καλημερα :)
και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,καλη αναρρωση :)
δεν ξερω αν εχει χρησιμοτητα η καταθλιψη η η θλιψη αλλα το να βαζεις τον πονο σου σε λογια και να τον μιλας παιζει να εχει μεγαλη χρησιμοτητα να διεγειρει πολλα θετικα συναισθηματα!
μολις το διαβασα και συμφωνω απολυτα!
η μυστικοτητα το να κρυβεις το τοσο [ενοχο] μυστικο σου
το να μην μπορεις να το επικοινωνησεις αυτα σου αυξανουν τον πονο σε οποιο πολιτισμο και σε οποια κοινωνια και αν βρισκεσαι!
προσωπικες αφηγησεις παιζουνε παντου γιατι πανω απο ολα ειναι θεραπευτικοτατες!
Θέλω να διευκρινήσω οτι δεν εννοώ οτι κάποιος που αρρωσταίνει το κάνει εξεπίτηδες για να χειραγωγήσει κάποιον άλλο ή οτι την ώρα που υποφέρει έχει στο μυαλό του αυτό το πράγμα.Quote:
Originally posted by soft
Ναι εχεις δικιο ,οταν και εγω ημουν στο κρεβατι του πονου αυτο που ηθελα εκεινη την στιγμη, ηταν να δειξω δυναμη, επιρροη και ,να αρχισω να χειραγωγω τους παντες διπλα μου,εσκεμμενα,αχχ ναι, ηταν η στιγμη που δεν θα ξεχασω ποτε!!! αντε και ποτε να ξαναρθει!!!!!Quote:
Originally posted by Φοίβη
Κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ. Οι ασθενείς, όσοι βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, έχουν τρομερή δύναμη και επιρροή στους γύρω τους.Quote:
Originally posted by arktos
κατάλαβα γιατί μιλάς και σε ξαναρωτάω :
πόσο χρήσιμο είναι σε ένα άνθρωπο να πάσχει από μία ασθένεια ?
Εχεις σκεφτει ομως ποτε? η αν εχεις ακουσει?
οτι αυτοι οι γυρω σου, ειναι αυτοι που προσπαθουν να σου επιβληθουν ,καθε ωρα, καθε στιγμη με τα λεγομενα τους,γιατι δεν μπορουν να καταλαβουν ουτε να ερθουν στην θεση σου??
Ξερεις κατι? μερικοι που ερχονται αγαπητη φιλη ,ντρεπονται κιολας που ερχονται,και το μονο που σου λενε ειναι ,\"αντε μωρε ,λιγο και συ να βαλεις το χερακι σου και ολα καλα θα πανε\",λες και γω δεν θελω να το βαλω το χερακι μου, περιμενω αυτους να μου το πουν ,και μονο εμψυχωση δεν ειναι αυτο για μενα,με εκανε να αισθανομαι, οτι εγω φταιω και γ αυτο,μεσα σ ολη τη κολαση και στη φωτια, που με εκαιγε ,ε δεν ριχνουμε λιγο ακομα \"υγρο πυρ\" ενοχων για να ειναι λιγο δυσκολο να σβησει.
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο πανω σ αυτο.
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι οτι τα πράγματα, όπως τα βλέπω εγώ, έχουν δυο όψεις. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει αδυναμία χωρίς δύναμη, κακό χωρίς καλό κτλ.
Εγώ προσωπικά βλέπω σε κάθε επονομαζόμενο \"θύμα\" ή ασθενή μια τεράστια δύναμη. Είναι εκεί και αντέχει μια τέτοια ύπαρξη. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω εγώ και για πόσο θα μπορούσα. Σέβομαι και θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους. Κι αν οι ίδιοι δεν βλέπουν τη δύναμή τους θλίβομαι, αλλά καταλαβαίνω οτι υπάρχει λόγος και για αυτό.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, όμως.
Καλη μου,Quote:
ευχαριστω καλη μου!
ειναι ο φιλος μου ο μονος που με στηριζει!
ολοι οι υπολοιποι αφαντοι...
αλλά τον αφηνουν να ερχεται μονο δυο ωρες να με δει :(
μου εχει αφησει τον υπολογιστη του αλλα μου αφηνουν το
καλωδιο για πολυ λιγες ωρες
ειναι καθοριστικο το να υπάρχει ενας ανθρωπος να νοιαζεται πραγματικα για μας. Ειδικα τοσο δυσκολες στιγμες. Κ οπως βλεπεις κ μονη σου, δεν ειναι αυτονοητο τιποτα. Ουτε απο ανθρωπους που θεωρουνται κοντινοι μας.
Ειναι υπέροχο πιστευω που υπάρχει λοιπον ενας τετοιος ανθρωπος. Κ δεν ξερω αν ειναι θαυμα που βρεθηκε στο δρομο σου κ εσυ στον δικο του, παντως σιγουρα σημαινει πολλα το οτι ειναι μαζι σου τωρα. και αυτο το εχετε κανει μαζι:) εχετε συμβαλει κ οι δυο γι αυτην την σχεση.
Οσο για το οτι πληγωνεται...μα φυσικο δεν ειναι? Ολοι μας δεν πληγωνομαστε για οσους νοιαζομαστε, οταν δεν ειναι καλα? Οπως χαιρεται για το οτι ειστε μαζι, ετσι στεναχωριεται οταν δεν εισαι καλα. Υποθετω κι εσυ νιωθεις αναλογα:) Πώς να στεκεται αδιαφορος? Καταλαβαινω το οτι σε θλιβει που στεναχωριεται κ αυτος, ομως το διαχειριζεται καλα. Αφου σου στεκεται κ ειναι ειναι διπλα σου, σημαινει οτι το μπορει κ το θελει.
Θα ξαναευχηθω να βγεις συντομα, οσο πιο \"αναιμακτα\" γινεται κ με δυναμη που θα σου δωσει πιστη για τον εαυτο σου κ οσα αξιζεις!
Quote:
Originally posted by claire
τι είναι αυτό που ωθεί στις διαταραχές? μάλλον κάποια σωματική προδιάθεση.
δε λέω, καλό είναι όποιος βγαίνει από τέτοιες καταστάσεις να τις χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο υπέρ του, δηλαδή να εκμεταλλεύεται την εμπειρία θετικά.
claire, η κατάθλιψη είναι διαταραχή όχι κατάσταση.
η διπολική ας πούμε από την οποία πάσχω ( και ξέρω 5 πράγματα για να μιλήσω ) είναι ένα είδος κατάθλιψης.
είναι δυσίατη ασθένεια.
θα την κουβαλάω μία ζωή.
ποια θετική εμπειρία?
πέρα από τις άλλες εμπειρίες που ανέφερα, έχω και μία άλλη : να σκέφτομαι κάθε τόσο \" μήπως κληρονόμησε τη διπολική και η κόρη μου \" και να αναθεματίζω που δεν γνώριζα για την ασθένεια μου πριν αποκτήσω παιδί, όσο κι αν υπερλατρεύω τη κόρη μου.