Μακάρι να πετυχαίνει γιατί αλλιώς δε θα την παλέψω.. Κάθε μέρα ονειρεύομαι τη στιγμή που θα φύγω.. Υπάρχει ελπίδα και για μας keep_walking!;:)
Printable View
Μακάρι να πετυχαίνει γιατί αλλιώς δε θα την παλέψω.. Κάθε μέρα ονειρεύομαι τη στιγμή που θα φύγω.. Υπάρχει ελπίδα και για μας keep_walking!;:)
εγω γι αυτο εφυγα στα 17 μου απο το σπιτι..δεν αντεχα το καθημερινο αγχοσ του \'\'αραγε σε τι ψυχολογικη κατασταση θα ερθει σημερα η μαμα\'\'..
ολα καλα παιδια...
εμεισ διαλεγουμε την ζωη μασ..
κηπ δεν εχω ζησει σε μικρη κοινωνια και δεν ξερω τι γινεται ακριβωσ με το κουτσομπολιο κλπ αλλα θα σου πω οτι καποια στιγμη οταν ειχα ψυχωση νομιζα οτι καθε ενασ γνωστοσ που συναντουσα ηξερε την ιστορια μου αυτο ειναι και ψυχωτικη σκεψη δηλαδη τον ενημερωνε αυτοσ που με παρακολουθει και καλα και κοινωνιοφοβικη αν το ερμηνευσεισ ωσ κοινωνιοφοβικη ο αλλοσ ξερει τισ αδυναμιεσ σου και θα σε κοροιδεψει οποτε κανεισ focus σε οτιδηποτε πει και με το παραμικρο επιβεβαιωνετε το σεναριο σου γι αυτο και αγχωνεσαι το χεισ σκεφτει ποτε αυτο;Quote:
Originally posted by keep_walking
Αλλωστε ποσο ρεζιλι μπορει να γινει κανεις...να σου ξεφτιλιζουν την προσωπικοτητα επειδη εισαι αφηρημενος και δεν μπορεις να συνειδητοποιησεις πολλες φορες αν μιλανε για σενα....οχι δεν τους ακουω ο εγκεφαλος μου εχει κλεισει αλλα καταλαβαινω οτι μιλανε για μενα.
Ναι λολ
Λοιπον ηρεμησα , τωρα αισθανομαι παλι καλα και δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι.
Αλλα δεν θα ξεχασω αυτη τη φορα και θα πραγματοποιησω τα σχεδια μου αν μπορεσω κουτσα-στραβα.
μπραβο κηπ..μεινε σταθερος στους στοχους σου!!!