Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ελπίζω κι εγώ να κάνω υπομονή και να πιάσει τελικά το exeffor.
Printable View
υπομονη φιλε μου , θα σε πιασει κανονικα, μια χαρα θα πανε ολα! στο χερι του δεν ειναι!
εμενα με επιασε κ ειμαι ζωη κ κοτα..
ωραιο φαρμακο τελικα..
εχω παρατηρησει μονο κατι το οποιο με εχει λιγο προβληματισει κ το ειπα την ψυχοθεραπευτρια μου, εχω γινει λιγο αποτομη..
δλδ νιωθω οτι δεν μασαω να πω την αποψη μου κ να υπαρασπιστω τον εαυτο μου με σθενος, ομως αυτο με εχει φοβισει μιας κ καποτε δεν με ενδιεφερε κ τοσο..
νιωθω οτι καπως την λεω σε καποια ατομα, να ναι απο το εφεξορ?να ναι φαση?δεν ξερω..
η θεραπευτρια μου,μου ειπε οτι μαλλον εναι κατι δικο μου, δλδ μια φαση οπου θελω να υπερασπιζομαι εμενα για να μην ξαναπαθω τα ιδια..
εμενα ομως δεν μου αρεσει κ προσπαθω να το κοντρολαρω..
σαν να νευριαζω ευκολα ενα πραμα..εχει παρατηρησει καποιος ποτε κατι τετοιο απο το εφεξορ?
δεν ξερω πιθανοτατα με φοβιζει γιατι ειναι κατι νεο για εμενα...οκ παντα υπερασπιζομουν τον εαυτο μου αλλα ημουν πολυ καλουλα....τωρα δεν μασαω , τα λεω ευθεως αλλα μετα νιωθω τυψεις.. ακομα κ αν εχω δικιο...
παιδια..ηρεμησα...ηταν απο την περιοδο που ηθελα να τους φαω ολους!!! μολις περασε η περιοδος..εγινα παλι καλουλα!ΧΑΑΧΑΧΑΧ!!
επισης κατι αλλο που θελω να ρωτησω!! ποιος ειναι ο χρονος ζωης του εφεξορ μεσα μου??
οταν το παιρνω δλδ?
καπου διαβασα οτι ειναι μονο 5 ωρες..ισχυει??
δλδ στο υπολοιπο του 24ωρου εχει αποβληθει απο μεσα μου?
παιρνω μονο 75 mg καθε μερα κ εχω συνελθει..ετσι απο περιεργια ρωταω..
Ο χρονος ημιζωης χορευταραδικο πουλακι μου ? εξαρταται , αμα παιρνεις XR ( παρατεταμενης αποδεσμευσης , που αυτη αναιρειται αμα σπασεις το χαπακι , στο ειδικο περιβλημα ειναι η παρατεταμενη αποδεσμευση , για να διαλυεται στο εντερο , η ουσια ειναι ιδια ) ειναι μεγαααααλη , η διπλη τουλαχιστον , στο κανονικο , το μη XR , η ημιζωη ειναι καπου οσο εγραψες κανα 5ωρο-7ωρο , αλλα ημιζωη , σημαινει οτι σε 7 ωρες , εχει μεινει το ημισυ των 75 mg στο αιμα σου , δλδ 37.5 mg , σε αλλες 7 ωρες ( συνολο 14 ) εχει μεινει το ημισυ του ημισεως , δλδ 37.5/2= καπου 18 mg , σε αλλες 7 ωρες ( συν. 21 ωρες ) εχει μεινει 18mg /2 = 9 mg , οποτε , ναι, σε 24 ωρες , ουσιαστικα δεν εχεις εφεξορ στο αιμα σου .....
..........καταλαβες , ε ? καταλαβες .........αντε , φαε μας τωρα .........περιεργο πουλακι .....καλο πουλακι .....
που σαι ρε μακ!! χαθηκες!! μα ποση αναλυση πια! φοβερος εισαι!!!!
μαλιστα.......μμμ....
ετσι εξηγειται που καμια φορα το πρωι νιωθω σαν μπανανα που οδηγει...χοχοχοχο!!!
καλα εισαι ρε?
χιλια ευχαριστω για την απαντηση κ την φωτιση!!!!! πιο λεπτομερη απαντηση δεν μπορουσα να εχω παρει..χεχε..
Δεν εχει κανενα φαρμακο ακριβως αυτην την ιδιοτητα , το εφεξορ περιπου , επειδη ειναι και νοραδρεναλινικο , εχει ενα kick , σε καποιους , δλδ δινει μια ' ωθηση ' οπως η καφεινη ( περιπου ) , σε δοσεις μεγαλες ομως , ανω των 150 mg , που δεν συνιστωνται ............ επειδη εχει ισχυρες αντιχολενεργικες ιδιοτητες ( δυσκοιλιοτητα και επισχεση ουρων ) ......
μπραβο!! γτ ελειπες?ειχες παει πουθενα??