Quote:
Originally posted by Boltseed
Τυχαια περιστατικα:
-Ειχα παει σε εναν αρχαιολογικο χωρο και εκει κοντα μου ηταν μια κοπελα (κουκλαρα) που τραβαγε φωτογραφιες. Πιο κατω ηταν μια μικρη παρεα φοιτητων(αντρες γυναικες). Ενας απο αυτους οχι ιδιαιτερα εμφανισημος αλλα με ωραιο χαμογελο ,την πλησιασε και την ρωτησε αν ασχολειται με φωτογραφια,αν σπουδαζει και μπλα μπλα μπλα. Μετα απο κανα 15λεπτο ειδα πως ανταλαξαν msn και κινητο.
-Μια γνωστη μου με εμφανιση μοντελας σχεδον , ηταν μονη της καπου εξω στον κοσμο της οταν την πλησιασε ενας τυπος με φωτογραφικη μηχανη λεγοντας της \"εισαι πολυ ασπρη και μοιαζεις με φαντασμα. Παντα ηθελα να βγαλω φωτογραφια ενα φαντασμα, σε ευχαριστω πολυ\" και την εβγαλε φωτο. Η κοπελα παρολο που ειχε σχετικα ασπρο δερμα σαν αγγλιδα αλλα και παλι οχι τρελα πραγματα, ειχε μεινει καροτο με ολο αυτο μιας και οπως ειναι λογικο δεν της ειχε ξανατυχει κατι τετοιο. Μετα απο λιγες μερες τον ξανασυναντησε και αυτος παλι της πεταξε κατι σουπερ ακυρο και εφυγε αφηνοντας την για ακομα μια φορα λαχανο.Την τριτη φορα της ζητησε μσν και αργοτερα βγηκανε. Τα ειχανε για 2 χρονια τελικα :)
Μπορει καποιος να μου βρει τι κοινο εχουν αυτες οι 2 ιστοριες?
Έχουν ότι γνωρίζεις κάποιον. Αλλά είναι και οι δύο πολύ εξτρίμ καταστάσεις. Άσχετο, τι βρήκε ο ένας στον άλλο; :P