Οκ. Άγνωσται αι βουλαί του κρίνο.
Οκ. Άγνωσται αι βουλαί του κρίνο.
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Το μέλος έχει αποκλειστεί από τις συζητήσεις
Nα μας φακελωσει η google???? τι λετε ρε παιδια?
Quote:
Originally posted by Marinos
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
αληθεια Κιπακο μου ??γιατι??... τι θα μπορουσεσ να φωβασαι?πωσ θα σε αναγνωρισει καποιοσ???...νομιζω πωσ μια τετοια περιπτρωση δεν υπαρχει ουτε στο εκατομυριο..Quote:
Originally posted by keep_walking
Εγω...το φοβαμαι πλεον και εχει αλλαξει και η δυναμικη του γραψιματος μου μιας και εχω πει καποια προσωπικα πραγματα...ναι το γραψιμο μου αλλοιωνεται δεν ειναι οπως πρωτα , αν και προσπαθω να παραμεινω free spirit.
τωρα το διευκρινησεσ... οχι Κιπακο μου.. δεν νομιζω πωσ ειναι ετσι...δεν νομιζω πωσ καποιοσ μπορει να σταμπαρει καποιον συγκεκριμενο για να γελασει...Quote:
Originally posted by keep_walking
Και θα ελεγα αν εχουν σταμπαρει καποιον και τον διαβαζουν , οτι και να γραφει αυτος θα σκανε πλακα μαλλον λολ...γιατι παντα μπορεις να δεις την αστεια πλευρα των πραγματων , μετανοιωσα που ειπα καποια προσωπικα πραγματα οσο και να ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου γιατι μονο και η υποψια με επηρεαζει.
εξαλου ολοι λεμε κατα καιρουσ ειτε βλακειεσ..ειτε χαζα..ειτε αστεια.. ειτε πολυ σοβαρα η τραγικα πραγματα... υπαρχει ισσοροπεια σε αυτο..
εξακολουθουμε να ημαστε ανωνημοι.. απλωσ υπαρχουν καποια κακοβουλα ατομα.. οπωσ υπαρχουν παντου..
οπωσ εχουν πει κακιεσ σε εσενα ετσι εχουν πει σε εμενα και σε αλλουσ..
τι εγινε βρε παιδια με τον μαρινο?τι ειπε? τωρα μπηκα στο θεμα..
βλακειες,
μαλλον θα επανελθει σε αλλη βερσιον.
Συμφωνώ απόλυτα με την Adzik!Quote:
Originally posted by Adzik
δεν νομιζω πωσ καποιοσ μπορει να σταμπαρει καποιον συγκεκριμενο για να γελασει...
εξαλου ολοι λεμε κατα καιρουσ ειτε βλακειεσ..ειτε χαζα..ειτε αστεια.. ειτε πολυ σοβαρα η τραγικα πραγματα... υπαρχει ισσοροπεια σε αυτο..
εξακολουθουμε να ημαστε ανωνημοι.. απλωσ υπαρχουν καποια κακοβουλα ατομα.. οπωσ υπαρχουν παντου..
οπωσ εχουν πει κακιεσ σε εσενα ετσι εχουν πει σε εμενα και σε αλλουσ..
Quote:
Originally posted by claire
τι είδους άνθρωποι? κάθε καρυδιάς καρύδι!
ο μπαμπης ο σουγιας και ο τζων ο πεταλουδας,
τουλαχιστον αυτους τους αναγνωρισα.
:) Αμ ο GEORGE CLOONEY..που το πασ..Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by PETRAN
Ναι αλλά όπως είπε και η libpa είμαστε ανώνυμοι. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί δηλαδή?
Να μας διαβάζει ο Μπραντ Πιτ και να μη ξέρει που να με βρει...:p
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by claire
τι είδους άνθρωποι? κάθε καρυδιάς καρύδι!
ο μπαμπης ο σουγιας και ο τζων ο πεταλουδας,
τουλαχιστον αυτους τους αναγνωρισα.
χα,χα σωστό και αυτό!
Quote:
Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα να ξέρουν οι άλλοι ποια είμαι. Οι περισσότεροι με ξέρουν, οι φίλοι μου και η οικογένεια μου ξέρουν πως μπαίνω και γράφω εδώ. Δεν έχω να κρύψω τίποτα, οπότε πολύ λίγο με ενδιαφέρει αν πέρα απ όλους αυτούς που προανέφερα καταλάβει και καποιος άλλος ποια είμαι....
εγω απο την στιγμη που εγεινα καλα.. μπορω και να τα συζηταω ολα..μα και να φανερωνομαι..οκ δεν το κανω φωναχτα στην μεση τησ πλατειασ.. μα.. δεν κρυβομαι.. με αυτο τον τροπο εχω βοηθησει πολυ κοσμο που κρυβοτανε και δεν ηξερε απο που να ζητησει βοηθεια...
οίστρο έχετε πρωινιάτικα!Quote:
Quote:
Ναι αλλά όπως είπε και η libpa είμαστε ανώνυμοι. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί δηλαδή?
χα χα γέλασα!
Quote:
Quote:
σας ψαχνουν και οι δυο νυχθημερον ε?
:cool: