ο καθενας ειναι καλα,
οταν ικανοποιει τις συνθηκες δεσμευσης του.
Μην ψαχνουμε να κοσκινισουμε ποιες και ποσες δεσμευσεις πρεπει να εχουμε,
αλλα ακομα και αν το κανει καποιος,
η απαντηση ειναι απλη: οσες αντεχουμε.
Printable View
ο καθενας ειναι καλα,
οταν ικανοποιει τις συνθηκες δεσμευσης του.
Μην ψαχνουμε να κοσκινισουμε ποιες και ποσες δεσμευσεις πρεπει να εχουμε,
αλλα ακομα και αν το κανει καποιος,
η απαντηση ειναι απλη: οσες αντεχουμε.
Quote:
Originally posted by aeolus74
Πέστα βρε Ολγάκι.Quote:
Originally posted by olgaki82
δεν βγαινει ακρη ρε παιδια με αυτη τη συζητηση ο καθενας οπως γουσταρει
εμενα μου αρεσει η ιδεα ο συντροφος μου να ικανοποιει και αλλες γυναικες
so what?δεν ειμαιερωτευμενη?
Φοβόμαστε να κοιτάξουμε την ηδονή κατάματα και πλάθουμε μύθους ότι και καλά ο έρωτας βασίζεται στην...πίστη.
Άλλο έρωτας και άλλο συναισθηματική ασφάλεια. Για το ένα θα πρέπει να θυσιαστεί το άλλο. Εγώ πάντως προτιμώ το πρώτο...
ε μα ετσι ειναι ισα ισα η κτητικοτητα και η σιγουρια σκοτωνουν τον ερωτα.ειναι ωραια τα ερωτικα παιχνιδια με το συντροφο.ο σεβασμος ,ο ερωτας ,η αγαπη,η επικοινωνια δεν αναιρουνται:)
Quote:
Originally posted by olgaki82
ειναι ωραια τα ερωτικα παιχνιδια με το συντροφο
αυτο ειναι ενα ζητουμενο....
ερωτικο παιχνιδι ειναι η πολυγαμικοτητα,
τα τριο, τα ερωτικα αξεσουαρ, οι ρολοι, η θεατρικοτητα κατα την διαρκεια της σεξουαλικης πραξης, ο πρωκτικος ερωτας και ενα σωρο αλλες εκδοχες.
Ερωτικο παιχνιδι δεν ειναι σιγουρα,
οταν κανεις σεξ με σκοπο να κανεις παιδια.
Απο τα παραπανω,
αλλοι θεωρουν τα μισα ως απιστια, η ως απαραδεκτα,
ενω αλλοι απλα δεν τους ταιριαζουν σαν προσωπικοτητες, η σαν κοινωνικοτητα κλπ.
Τι να διαλεξεις απο ολα αυτα?
ποιο κριτηριο να εμπιστευτεις?
Προσωπικα εκεινο που ειχα παντα στο μυαλο μου,
ειναι να κανουμε οτι νιωθουμε ανετα με τους συντροφους μας, μεσα απο πειραματισμους και συζητηση.
Τα πρεπει και τα μη πρεπει πανω σε ενα κρεβατι δεν χωρανε.
Δεν θα ειμαι προχωρημενος αν κανω κατι, και δεν θα γινω μοναχος για να μην χαρακτηριστω ως κατι.
Σεξουαλικη υγεια σημαινει να συζητω με τον συντροφο μου, και να προσπαθουμε να βρουμε νεα μονοπατια ευχαριστησης.
Απο κει και περα,
ο καθενας ζει την ζωη του οπως εχει μαθει μεσα στον κοινωνικο του περιγυρο.
ΥΓ........ και καπου μεσα σε ολα αυτα εντασεται και το θεμα της απιστιας :P
Εντάξει βρε παιδιά μας πείσατε να απιστούμε οκ και να είμαστε δυστυχισμένοι. Τι να πω πια. Κανείς άλλος δεν μιλάει;
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Εντάξει βρε παιδιά μας πείσατε να απιστούμε οκ και να είμαστε δυστυχισμένοι. Τι να πω πια. Κανείς άλλος δεν μιλάει;
διαβαζεις οτι θες, οπου θες.
Εγω τουλαχιστον δε υποστηριζω αυτο που λες.
Να μην τα ξαναγραφω.
Ωραία τότε δεν μιλάω για σένα μιλάω για τους άλλους.Quote:
Originally posted by krino
διαβαζεις οτι θες, οπου θες.
Εγω τουλαχιστον δε υποστηριζω αυτο που λες.
Να μην τα ξαναγραφω.
Εγώ συμφωνώ με τον κρίνο.
1. τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, αμα του βάλουμε καπίστρι, κάποια στιγμή θα το μασήσει, θα το κόψει και μη τον είδατε.
2. αν δυο άνθρωποι είναι ξεκαθαρισμένοι μεταξύ τους, ότι μπορεί να κάνουν σεξ με άλλους και να μην έχουν πρόβλημα, δεν υπάρχει απιστία υπάρχει ειλικρίνεια, φτάνει να μη το κάνει ο ένας από τους δυο με το ζόρι. Εκεί υπάρχει πρόβλημα.
Διαφωνώ Θεοφανία. Αν είναι τέτοιος ας πάει στο καλό. Και πολύ χρόνο διαθέσαμε. Βλέπω πολύ προχωρημένοι στο epsychology, στην ζωή μου δεν είναι έτσι. Anyway, ο κρίνο δεν λέει μόνο αυτό, λέει ότι πρέπει το ζευγάρι να κάνει αυτό που του αρέσει ότι και αν είναι αυτό.
Quote:
Διαφωνώ Θεοφανία. Αν είναι τέτοιος ας πάει στο καλό. Και πολύ χρόνο διαθέσαμε. Βλέπω πολύ προχωρημένοι στο epsychology, στην ζωή μου δεν είναι έτσι. Anyway, ο κρίνο δεν λέει μόνο αυτό, λέει ότι πρέπει το ζευγάρι να κάνει αυτό που του αρέσει ότι και αν είναι αυτό.
που βρίσκεις το κακό δηλαδή το ζευγάρι να κάνει αυτό που του αρέσει ό,τι κι αν είναι αυτό?
( δεν είδα να ανέφερε φόνο π.χ. )
Συγγνώμη εδώ δεν μιλάμε για ζευγάρια, μιλάμε γενικά αν θα την δεχόμασταν την απιστία έστω και φανερά και εγώ λέω ότι δεν τη δέχομαι. Είμαι χάλια και κλαίω γιατί όλοι είστε υπέρ και επίσης επειδή ένας που μου άρεσε είναι υπέρ. Αυτό δεν είναι κακό;Quote:
Originally posted by arktos
που βρίσκεις το κακό δηλαδή το ζευγάρι να κάνει αυτό που του αρέσει ό,τι κι αν είναι αυτό?
Quote:
Συγγνώμη εδώ δεν μιλάμε για ζευγάρια, μιλάμε γενικά αν θα την δεχόμασταν την απιστία έστω και φανερά και εγώ λέω ότι δεν τη δέχομαι. Είμαι χάλια και κλαίω γιατί όλοι είστε υπέρ και επίσης επειδή ένας που μου άρεσε είναι υπέρ. Αυτό δεν είναι κακό;Quote:
καταρχήν, τί εννοείς : \" είσαι χάλια και κλαις \" ?
τώρα ?
Ε ναι δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να κλάψω πολύ λόγω της αρρώστιας, αλλά δακρύζω.Quote:
καταρχήν, τί εννοείς : \" είσαι χάλια και κλαις \" ?
τώρα ?
Μα γιατί κλαις ρε συ lbp?Τη άποψη του εκφέρει ο καθένας!δεν είναι αυτός λόγος να χαλιέσαι και ιδίως να κλαις
Κλαίω γιατί το θεωρώ κατάντια και επίσης με ενοχλεί πολύ.Quote:
Originally posted by Michaelgr
Μα γιατί κλαις ρε συ lbp?Τη άποψη του εκφέρει ο καθένας!δεν είναι αυτός λόγος να χαλιέσαι και ιδίως να κλαις
Quote:
ο κρίνο είπε πως του αρέσουν κάποια πράγματα πάνω στο σεξ.
αν αυτά αρέσουν και στη σύντροφο του, δεν υπάρχει κάτι κακό.
δεν υπάρχει απιστία γιατί δεν έχει πρόβλημα κανένας από τους δύο.
από την άλλη εγώ, ας πούμε.
στην ιδέα και μόνο.
στην εικόνα που φέρνω στο μυαλό μου τέτοιου ενδεχόμενου, μου έρχεται να ξαναρχίσω το αλκοόλ...