Quote:
Originally posted by RainAndWind
η παραίνεση,η προειδοποίηση,άλλο σε βάζω σε ψυχολογική μέγγενη και σε ζουλάω ν\'αλλάξεις θες δε θες ρε...Ελπίζω να κατανοήσεις τη διαφορά.
Έκανε την αρχή η Μαρίνα και το πήρατε σχοινι κορδόνι μερικοί. Βρε κοπέλλα μου, που είδες τη ψυχολογική μέγγενη και το ζούλιγμα? Και αν το έβλεπες δηλαδή και δεν είχες τα δικά σου θέματα με τον εαυτό σου θα έπρεπε να μου έδινες απόλυτο δίκιο.Κάτι σαν αυτόν που σκοτώνει αμυνόμενος για τη ζωή των παιδιών του.
Είπα να μην σου απαντήσω χτες, γιατί έχω διαβάσει και από άλλα ποστ σου ότι έχεις κόλλημα μετην καταπίεση, αυτή και μόνο τόσο που σε τυφλώνει.. Πράγματι προβάλλεις σε μένα δικά σου θέματα, οικογένεια που σε καταπίεσε ίσως και στο θέμα μου παρότι είναι εξώφθαλμα παθολογικό, οιδιπόδειο και καταστροφικό, εσύ .....οσμίζεσαι καταπίεση και αντί να μου δώσεις υποστήριξη, μου τη λες. Άκου ζούληγμα και ψυχολογική μέγγενη........... Αν είναι να προβάλλεις πάνω μου θέματά σου με καταπίεση, please stay away.
Είλικρινά δεν με βοηθάς.
Παιδιά ΔΕΝ ζήτησα από κανέναν συμβουλές τι να κάνω με τη σχέση μου. Ξέρω καλά τι θα κάνω και δεν θα περίμενα ένα φόρουμ να μου πει τι να κάνω. Ζήτησα να χαρακτηρίσετε τη μορφή σχέσης μάνας γιού που σας περιέγραψα.
Αυτή τη ΡΗΜΑΔΑ ζήτησα να σχολιάσετε. Έβαλα και τίτλο που αναφέρεται στην \"αγάπη\" μάνας γιού. Πουθενά ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ να μου΄πείτε τι να κάνω εγώ στη σχέση μου με το φίλο μου. Και σίγουρα πουθενά δεν ζήτησα να σχολιάζετε τη συμπεριφορά μου και μάλιστα ΜΕ ΕΙΚΑΣΙΕΣ, του τύπου \"ψυχολογική μέγγενη\" και ζούληγμα και λοιπές εκτός θέματος ερασιτεχνικές συμβουλές.