Μίλησες γενικά όμως βρε Φρέϋ, και μιας και έκανα κι εγώ χιουμοράκι, θεώρησα σωστό να σου απαντήσω γιατί σέβομαι τους συνομιλητές μου και όσους σέβονται κι αυτοί με τη σειρά τους και γίνεται διάλογος.
:)
Printable View
Μίλησες γενικά όμως βρε Φρέϋ, και μιας και έκανα κι εγώ χιουμοράκι, θεώρησα σωστό να σου απαντήσω γιατί σέβομαι τους συνομιλητές μου και όσους σέβονται κι αυτοί με τη σειρά τους και γίνεται διάλογος.
:)
Το ότι ψηφίστηκε ένα βιβλίο,δε σημαίνει απαραίτητα πως είμαστε υποχρεωμένοι να το διαβάσουμε αν δε μας αρέσει.Ελευθερία επιλογής.Το συγκεκριμένο από τα λίγα που έψαξα,δε μου αρέσει προσωπικά,θα διαβάσω τη Νεράιδα των Δοντιών.Συζητάμε ό,τι μας ενδιαφέρει,όποτε μας ενδιαφέρει και όσο θέλουμε,αλλιώς καταντά υποχρέωση.;)
Frei,αν δεν είσαι η Λένα Μαντά,κακώς ενοχλείσαι,λολ:D
Γέλασα πολύ με τα χιουμοράκια,γιατί να τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά;
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Frei,αν δεν είσαι η Λένα Μαντά,κακώς ενοχλείσαι,λολ:D
λες να ειναι?
:cool:
το ξανασκεφτηκα....
Quote:
Originally posted by PETRAN
\"Κατίνα Κοτσίφη-Καριολάκη
\"Αλλά από πίσω\"
\"μπαίνουν τρένα\"
και........
ακου κατινα σπουργιτη *******κη.....
χαχαχαχαχαχαχουχουχου
τι συνειρμους κανω....
και τα τρενα που μπαινουν.......
εχω πλανταξει στο γελιο.
:cool:
Quote:
Originally posted by frei
Φαντάζομαι οτι το γνωρίζετε οτι προσβάλλοντας την επιλογή κάποιου, ουσιαστικά προσβάλλετε τον ίδιο? Ετσι δεν είναι?
Το βιβλιο ήταν δική μου επιλογή λοιπόν και ήρθε μετά απο πρόταση άλλων ατόμων που το έχουν διαβάσει, οπότε όλες οι προσβολες για το τελευταίο τσιγάρο πάνε σε μένα. Και για να κρίνετε τόσο αυστηρά κάτι που δεν έχετε διαβάσει καν, φαντάζομαι ότι το διανοήτικό επίπεδο των επικριτών είναι πολύ ανώτερο από όλων των υπολοίπων που το ψηφίζουν μέχρι στιγμής.
Στο κάτω κάτω για αυτό βάλαμε πολ, για να ψηφίσει ο καθένας οτι θέλει. Μάλλον πρέπει να αλλαξω κι εγω νοοτροπία, και αντί να ψηφίζω, θα πρέπει να ακυρώνω όλες τις υπόλοιπες επιλογες με άσχημους χαρακτηρισμούς. Αλλά δεν θα το κάνω, γιατί προφανως το βιβλίο αυτό παρόλο που μέχρι στιγμής έρχεται πρώτο στις επιλογές δεν αρέσει στους λίγους, και θα ζητήσω απο τον Κηπ να το βγάλει απο την ψηφοφορία.
Γιατί επιλογή μου ήταν να γίνει αυτό το πολ με την βοήθεια του κηπ, επιλογή μου είναι να αποσυρθώ κι εγώ αλλα και να τραβήξω το βιβλίο που πρότεινα. Οπως είναι δική σας επιλογή να μην το διαβάσετε ή αν δεν ενδιαφέρεστε να μην πάρετε καν μέρος στην λέσχη.
Έτσι είναι!
Προσβαλλαμε την επιλογή σου frei! Πως είναι δυνατόν να κάνει κάποιος πλάκα για βιβλία που έχουμε διαβάσει!Τα βιβλία μας! My preciouussss
Αυτό μπορεί να ξεπλυθεί μόνο με αίμα ωρέ!
V for Vendetta (πολύ καλή ταινία by the way!)
Κοντεύω να τελειώσω τη Νεράιδα των Δοντιών.Καλούλι.Κανένας άλλος ξεκίνησε τίποτε;Ή θα το συζητήσω μόνη μου;:D
Rain μαλλον το νημα εγινε για τα ματια του κοσμου...ακομα και οι θεματοθετες το εγκατελειψαν :P
Ξερεις το να διαβασεις ενα βιβλιο δεν ειναι βλεπω μια ταινια...εχεις μερικες χιλιαδες επιλογες και διαλεγεις αυτο που θα σου κανει κλικ προσωπικα ή που εχεις ακουσει απο αλλους.
Λιγο δυσκολο τελικα να φτιαξουμε λεσχη αναγνωσης...
Προσωπικα αυτη την εποχη αισθανομαι ενοχες αν πιασω ενα βιβλιο να διαβασω γιατι εχω του κοσμου αλλα φλεγοντα ζητηματα να μελετησω...