Quote:
Originally posted by sabb
Αχ βρε λεβέντες και κοράσια..
Πασχίζετε ακόμη να αποδείξετε με αμφίβολα τεστ στον εαυτό σας πως δεν είσαστε ελέφαντες - έστω κι αν το πρωί ξυπνάτε με την προβοσκίδα ίδια κι απαράλλαχτη σαν τα χτες , ούτε πιο μικρή ούτε πιο μεγάλη...
Τι κι αν έχω IQ 140 και βάλε, όταν ο Βουλγαράκης οριοθετεί το νόμιμο σαν ηθικό και τούμπαλιν, όταν ο Ισραηλίτης σκοτώνει ακτιβιστές που πάνε να παραδώσουν τρόφιμα στη Γάζα και κανείς στο ντουνιά δεν του κόβει τ\' αρ@@@, για να καταλάβει μια και καλή πως υπάρχει ηθική σ\' αυτό τον πούστη τον πλανήτη , τι κι αν είμαι κεϊνσιστής σε μια μονεταριστική κοινότητα καπιταλιστών όπου υπάρχουν μεν λεφτά αλλά μόνο στις τσέπες εκείνων που δεν έχουν ?
Η αυτογνωσία κατά την γνώμη μου δεν μετριέται σε τέστ, μετριέται σε ντεσιμπέλ ψυχής , όποιος τάχει, αυτά φαίνονται εκεί έξω κι όχι εδώ μέσα...
Υ.Γ. Παρακολουθώ το φόρουμ τον τελευταίο μήνα και δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από τον λογαριασμό...Στο τέλος είπα , δεν βαριέσαι, ότι είναι θα το πληρώσει ο αντμίν , όχι εγώ (ΝίκοD βάστα γερά)...
With no visible login, but always present, ίσως γιατί έχω καταθέσει ένα κομματάκι μου εδώ μέσα και το διεκδικώ πίσω..Όχι για να το κάνω και πάλι δικό μου , αλλά για να το ξαναμοιραστώ με όσους δεν βαριούνται την επικοινωνία με την στραβοξυλιά μου . Για όσους δεν τους ενοχλεί η προβοσκίδα μου βρε αδερφέ ....
Θα είμαι επιλεκτικά όπου μπορώ να πω την απολογιά μου, έχω λίγη ψυχούλα να δώσω ακόμη εδώ μέσα - θα με βρείτε κυρίως στα γενικά θέματα , αλλά μην με αποπαίρνετε, σε 3 μήνες γίνομαι 50 (..κάπου είδα και θρέντ για πουροτινέιτζερς !!! τα σκοτώνουν τ\' άλογα όταν γεράσουν γαμώτο μου......)
Άργησα αλλά ξανάρθα , αλλά μάλλον δεν θα περάσω τα 1000
μηνύματα (..έτσι με κόβω....)