-
μιλησα με τον ψυχιατρο μου. λεει οτι κατα τη γνωμη του δεν χρειαζεται σε αυτη τη φαση να παρω αντικαταθλιπτικα, ας παρω το inderal συμφωνα με τις οδηγιες του γιατρου.
τι να πω, παλι σημερα η καρδια μου εκανε σαν τρελη, ημουν και εξω και ενιωθα οτι θα λιποθυμισω. μολις τωρα καπως κοπασε το πραγμα. ελπιζω να ειναι κατι παροδικο, δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου να κυλαει ετσι!
-
Sovara? etsi sou eipe o psixiatros?
Emena pali mou eipan kalitera ta anxolitika...ti na pw re sy, oti nanai!!!
De nomizw i zwi sou na kilisei etsi,kanenas mas de 8elei gia ton eafto tou ta xeirotera!
Eyxomai ola na sou pane kala....kai sta epomena nea sou na mas peis poly 8etika sxolia!!!
Kati allo pou i8ela na rwtisw. AN KSEREI KAPOIOS, TA SIMPTWMATA TOY 8IROEIDI EINAI EKTOS APO TAXIKARDIES KAI DISFORIA,PLAKOMA STO STI8OS????
ETSI MOU EIPAN ALLA DEN EXW MILISEI AKOMA ME GIATRO KAI 8ELW NA DW.AN KSEREI KAPOIOS NA MOU PEI KATI 8A TO EKTIMOUSA!
-
δεν αντεχω αλλο βρε παιδια... το απογευματακι πηγα σε μια δουλεια που ειχα εκτος σπιτιου. συνεχεια εκτακτες.. πηρα μισο χαπι. δεν μου εκανε τιποτα. περπατουσα στο δρομο, η καρδια να χτυπαει σαν τρελη, να μην μπορω να αναπνευσω, ενιωθα οτι θα σωριαστω... μετα απο μιση ωρα παιρνω αλλο μισο. περασε κανα 2ωρο για να ηρεμησω λιγο. και τωρα πριν λιγο επειδη πεινασα, εφαγα ενα μηλο και ηπια μια κουπα σουπα επειδη εχω το λαιμο μου που ποναει συν τοις αλλοις. νασου παλι τωρα λοιπον συνεχως εκτακτες! δεν αντεχω αλλο, νομιζω θα πεθανω. κανω συνεχεια απανωτες εκτακτες και δεν ξερω αν πρεπει να παρω αλλο χαπι! ειμαι σε απογνωση πραγματικα..
σκεφτομαι να παω παλι στο νοσοκομειο να τους πω να με κρατησουν μεσα να μου κανουν εξετασεις, δεν ξερω, να μου δωσουν μια εξηγηση! δεν υποφερεται αυτη η κατασταση! ακομα και απο ψυχολογικα αιτια να ειναι, κατι πρεπει να γινει ρε παιδια...
με συγχωρειτε που σας πρηζω κι εσας αλλα δε νομιζω να αντεχαν πολλοι ανθρωποι να εχουν μονιμη αρρυθμια και μαλιστα τοσο εντονη..
-
Giwrgo eisai sigouros apolyta oti afta pou niw8eis ginonte oli thn wra? Eisai taragmenos poly kai akoma kai to paramikro esy sigoura 8a to niw8eis!
Efoson piges sto nosokomeio,kalitera na kliseis ena rantevou me enan psixiatro! Nomizw xriazesai allo farmako! Prepei na kalmareis ligo! Mi se pernei toso apo katw! K emeis den eimaste kai stin wreoteri fasi!
An nomizeis oti 8a niwseis kalitera na pas sto nosokomio pigene...na iremiseis toulaxiston!
Ti allo na sou poume k emeis, kai se mas ta idia lene oloi oi giatroi! Vres kati kai ksexasou,kane kati opws sou eipe kai o 8anasis pio panw...kai xalarwse! Ypomoni xriazete! Oi goneis sou ti lene g afto??
-
Μα αυτο προσπαθω να σας δωσω να καταλαβετε(οχι οτι μπορειτε να κανετε κατι, απλα ετσι θελω να τα πω καπου)
Αν με πιασουν οι εκτακτες ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ, η μια πανω στην αλλη σταματητα.. γιαυτο εχω απελπιστει τοσο πολυ. στο παρελθον τις ειχα κι εγω οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα περιγραφετε. μια τη μια μερα, 2 την αλλη, 10 την επομενη.οκ αυτο το ειχα συνηθισει και δεν με τρομαζε. αλλα αυτο που συμβαινει τις τελευταιες μερες δεν περιγραφεται. αλλη μια φορα το επαθα για την ακριβεια, περισυ το καλοκαιρι, ειχα παει και στα επειγοντα και τοτε. επι ενα 24ωρο ασταματητη αρρυθμια. αλλα οκ περασε μετα. τωρα ομως εχουν περασει τοσες μερες και τιποτα. με αφηνει λιγες ωρες και μετα παλι, ασταματητα! πριν που με επιασε μ ετο ζορι απλωσα κατι ρουχα, ειπα μηπως κανω δουλειες να ξεχαστω, τιποτα. ξαπλωσα λιγο στο κρεβατι, ηρεμησα και ψιλοπερασανε. τωρα δεν εχω. ειναι ευκολο να λετε οτι πρεπει να ηρεμησω και να μην το σκεφτομαι, αλλα οπως σας ειπα, αν ειχα 10-20-100 εκτακτες σε μαι μερα θα ηταν πιο ευκολο. εδω μιλαμε για εκατονταδες. απορω πως ζω κι ας μου λενε οτι ειναι ακινδυνες. οκ ειναι ακινδυνες αλλα η καρδια γι ακαποιο λογο χτυπαει με σταθερο ρυθμο. αν χτυπαει συνεχεια αρρυθμα, κατι θα παει στραβα δεν μπορει.. τι ν απω, ξερω οτι σας κουρασα κι εσας και ζητω συγγνωμη.
αυριο επιστρεφει ο καρδιολογος και θα τον παρω τηλεφωνο επιτελους. και την τριτη μαλλον θα παω για γαστροσκοπηση να μου φυγει η ιδεα μηπως φταιει το στομαχι..
οι γονεις τι να πουνε και αυτοι, να κανω υπομονη λενε...
σας ευχαριστω για τις απαντησεις και το ενδιαφερον, ειλικρινα, καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι απο εσας περνατε επισης δυσκολα..
οκ θα προσπαθησω να ηρεμησω την επομενη φορα και να μην \"κλαφτω\"... πως θα τοκανω με 15 εκτακτες το λεπτο? θα δουμε!
-
RE SY GIWRGO TI ZITAS SIGNWMI? K EMEIS KAPOU 8ELOUME NA TA POUME KAI TA LEME EDW METAKSI MAS MPAS KAI PARIGORI8OUME LIGO, NA KSEXASTOUME....DE MAS KOURAZEIS,OUTE ESY OUTE KANENAS. MI TO KSANAPEIS AFTO. APLA KAI EMEIS PROSPA8OUME NA SE STIRIKSOUME,NA SOU MILAME 8ETIKA GIA NA MI SE PERNEI APO KATW KAI FOVASAI!
EXEIS APOLYTO DIKIO...X8ES EIXA K EGW 2 APANOTES TIN WRA POU IMOUN STIN KAFETERIA KAI KSEREIS PWS FOVI8IKA???SIKO8IKA PANW! PETAXTIKA KAI ARXISA NA METRAW SFIGMOUS! GIA NA MI ME KATALAVOUN PIGA TOUALETA...KAI META IREMISA!!! ASE, EKEINI TIN WRA KATALAVENW PWS NIW8EIS IDIKA ME TOSES POLLES!
8A ELEGA NA SINENOI8EIS ME TON GIATRO SOU, NA VALEIS KAI ENA HOLTER24h, NA TO KSANA DEITE! KAI OTI SOU PEI KANE!
AN SOU PEI OTI DE XRIAZETE ZITA TO ESY.PES 8ELW NA VALOUME NA DW TI SIMVAINEI!
EGW 2 FORES EVALA GT EIXA AMFIVOLIES. DEN EIXE O GIATROS KAI EIXA EGW! ALLA TO KSERO MOU TO KEFALI EKEI!!!
OSO GIA TO STOMAXI ANTE DES TO KAI NA MAS PEIS KAI GIAFTO,AN KAI DE NOMIZW NA EINAI!!!
-
μια κοπελα παντωσ σε παλιοτερο θεμα την παλευε με δυνατοτερο χαπι τησ κατηγοριασ του ιντεραλ που δεν την αφηνε να ανεβασει παλμουσ
-
Φίλε Γιώργο, επειδή έχω περάσει από ανάλογο λούκι, αυτή τη στιγμή έχεις αυτοπαγιδευθεί και δεν μπορείς να βγεις εύκολα μόνος σου. Το έχω περάσει, η ζωή μου είχε γίνει κόλαση, ακόμα υπάρχουν περίοδοι που το παλεύω. Όλοι μου έλεγαν ότι είχα άγχος, όλες οι ειδικότητες των γιατρών (παθολόγος, καρδιολόγος, γαστρεντερολόγος, γυναικολόγος, ενδοκρινολόγος, ΩΡΛ...). Βλέπεις; Τους είχα επισκεφθεί όλους... Δεν μιλάω για τις εξετάσεις... Μια ντουλάπα από \'δαύτες.
Όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι, μια φίλη με πήγε \"σηκωτή\" στην ψυχολόγο. Ήμουν πραγματικά ειλικρινής, πιο ειλικρινής δεν υπήρξα ποτέ μου, ούτε ακόμα στον ίδιο μου τον εαυτό... Ήθελα να γίνω καλά. Παρά το γεγονός, ότι αισθανόμουν ότι με βοηθούσε, τα σωματικά συμπτώματα δεν έλεγαν να με αφήσουν... Είχα αρχίσει να απελπίζομαι, το μυαλό μου είχε κολλήσει, ήμουν πεπεισμένη ότι πεθαίνω κάθε λεπτό, δεν μπορούσα να χαρώ τίποτα... Μιζέρια. Παραπονιόμουν συνέχεια στην ψυχολόγο μου, κι εκείνη μου έλεγε ότι τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν μόνο αν ανακαλύψω τι είναι αυτό που μου προκαλούσε το άγχος και τις εσωτερικές συγκρούσεις που συνέβαιναν στο μυαλό μου.
Πάλεψα πολύ, αρνιόμουν να το πιστέψω, έλεγα δεν είναι δυνατόν εκεί που είμαι καλά, να μου συμβαίνουν όλα αυτά. Τελικά, με την επαγγελματική βοήθεια και με τη βαθιά ενδοσκόπηση, ανακάλυψα τι ήταν αυτό που με είχε οδηγήσει σε αυτό το σημείο. Ποια ήταν τα γεγονότα και οι σχέσεις που με είχαν οδηγήσει να λειτουργώ υποσυνείδητα έτσι. Και σιγά - σιγά, άρχισα να γίνομαι καλύτερα... Τα συμπτώματα να μειώνονται, ο φόβος να υποχωρεί... Πράγματα που αρνούμουν να ομολογήσω στον ίδιο μου τον εαυτό και γι\'αυτό αυτός αντιδρούσε μ\'αυτό τον τρόπο... Δεν ήταν εύκολο, δεν ήταν γρήγορο... Ο δρόμος προς την αυτογνωσία ήταν σκληρός και μακρύς... Όμως τώρα μπορώ και χαίρομαι την κάθε στιγμή της ζωής μου... Όχι ότι δεν υπάρχουν στιγμές που με πιάνουν τα \"ψυχοσωματικά\" μου κι ότι ο φόβος δεν παραμονεύει από πίσω. Όμως τώρα ξέρω να ψάχνω γιατί μου συμβαίνουν και να μην αφήνω κανέναν και τίποτα να με καταπιέζει. Τα θέλω μου έχουν γίνει πιο σημαντικά από τα πρέπει μου.
Προσωπική μου συμβουλή: Να βρεις έναν καλό ψυχολόγο που ειδικεύεται στη συμπεριφορική-γνωσιακή θεραπεία και να δουλέψεις ειλικρινά μαζί του. Ακόμα κι όταν νομίζεις ότι θέλεις να τον δείρεις, ότι σου κατακρημνίζει ανθρώπους και ιδανικά, ψάξε καλύτερα για να δεις μήπως έχει δίκιο...
Μη βασίζεσαι στο inderal γιατί έτσι δημιουργείς την ψευδαίσθηση στον εαυτό σου ότι το πρόβλημά σου είναι καρδιολογικό. Αφού το πρόβλημά σου είναι ψυχολογικό, γιάτρεψε την ψυχή σου κι όχι την καρδιά σου.
Δεν πήρα καθόλου φάρμακα σ\'αυτή τη διαδικασία, έκλαιγα κι έτρεμα σαν το ψάρι από το φόβο, πέθαινα κάθε μέρα γιατί φοβόμουν να ζήσω...
Ζήσε το φόβο σου, πάλεψε με τα φάντασματα που σου τον δημιουργούν και πίστεψε με στο τέλος θα βγεις νικητής!!!
Δέξου πραγματικά ότι πρόβλημα είναι μέσα σου κι όχι οργανικό (αφού όπως λες σε έχουν διαβεβαιώσει όλοι οι γιατροί σου...)
ΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!
-
Το άχγος αντιμετωπίζεται με την χορήγηση χαπιών (βενζοδιαζεπινών) από τον γιατρό και με υποστηρικτική ψυχοθεραπεία.
Με τα χάπια (βενζοδιαζεπίνες κ.α.) υπάρχει ο κίνδυνος του εθισμού ή της εξάρτησης, γι αυτό δεν είναι λογικό να χρησιμοποιούνται από τους ασθενείς χωρίς ιατρική καθοδήγηση.
Η υποστηρικτική ψυχοθεραπεία έχει σαν σκοπό να βοηθήσει τον ασθενή να τροποποιήσει τις πιεστικές συνθήκες της ζωής του ή, αν αυτό δεν είναι δυνατό, να ενισχυθεί η ικανότητά του για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων.
-
Φιλε Γιωργο καλησπερα. Διαβασα μολις για την περιπτωση σου κι ειναι σαν να \"εβλεπα\" εμενα σε οσα εγραφες... Δυστυχως περναω αναλογη φαση. Εγω ξεκινησα με κρισεις πανικου περισυ το Πασχα. Πλεον, μετα απο ενα χρονο και κατι, εχω μαθει να ζω με αυτο, αλλα οι φοβιες δεν σταματουν ποτε. Δεν εχω πια κρισεις, αλλα πλεον ταλαιπωρουμαι με την καρδια μου, εχω συνεχεια αρρυθμιες και αισθημα παλμων, ενω τις τελευταιες ημερες νιωθω κατα διαστηματα πονακια στο στηθος, που με εχουν ανησυχησει ιδιαιτερα. Ολο φοβαμαι για τη στιγμη που θα τελειωσουν ολα... Τον χρονο αυτο εκανα ομοιοπαθητικη (την σταματησα ομως γιατι δεν με βοηθησε καθολου), ξεκινησα ψυχοθεραπεια απο τον Ιανουαριο (και τη συνεχιζω, με επιτυχια θα ελεγα) και βεβαια εδω και 6 μηνες κανω και γυμναστικη που με εχει τονωσει. Ενω λοιπον οι κρισεις πανικου εξαφανιστηκαν, τα ζητηματα της καρδιας δεν λενε να με αφησουν. Φοβαμαι οτι, επειδη λογω των κρισεων ειχα συχνες ταχυπαλμιες και ανεβαζα σφυγμους, μου εχει μεινει πλεον \"κουσουρι\" ολο αυτο. Τωρα προετοιμαζω τις διακοπες μου κι ενω ειναι ολα ωραια και καλα, εχω παλι τις αρρυθμιες και τους ανεξηγητους πονους στην καρδια (που \"με χτυπανε\" μεχρι και πισω στην πλατη) και δεν ξερω τι να κανω. Θα ηθελα πολυ παντως, φιλε Γιωργο, να μαθω νεα της εξελιξης σου, και να κρατησουμε μια επαφη απο εδω... Δυστυχως εχω συνειδητοποιησει οτι η νεα γενια πλεον τραβαμε τα πανδεινα (αλλα δεν ειναι φρικτο να περνας την καθε μερα σου με τον φοβο οτι κατι ασχημο θα σου συμβει;;). Ακομη και τις ωραιες στιγμες δεν μπορω να τις απολαυσω 100%... Τι να πω, ευχομαι οι διακοπες να μας βρουν ολους καλα και να χαλαρωσουμε σε μεγαλο βαθμο. Κι ελπιζω οι καρδουλες μας να \"παιξουν πλεον με τους δικους μας ορους\" και να μην μας κανουν τα τσαλιμια τους, γιατι ειναι βασανιστικο...:(
-
Παιδιά ακούστε με,
προσπαθήστε να ανακαλύψετε την πραγματική αιτία του άγχους σας...
Θα εκπλαγείτε από τα άμεσα αποτελέσμτα...
Χρειάζεται όμως τόλμη για να διώξεις μακριά ορισμένους ανθρώπους ή καταστάσεις...
Τότε, ως δια μαγείας όλα εξαφανίζονται (ή σχεδόν...)
-
Sophaki εχεις απολυτο δικιο σ αυτα που γραφεις αλλα για μενα τουλαχιστον ειναι πολυ δυσκολο να ανακαλυψω την πραγματικη αιτια του αγχους μου.Να φανταστεις οτι πριν με πιασουν οι κρισεις πανικου νομιζα οτι δεν αγχωνομουν καθολου.Το κακο με μενα ειναι οτι δεν καταλαβαινα οτι αγχωνομουν με αποτελεσμα να σωματοποιηθει ολο αυτα τα χρονια.
Κι αν ολα αυτα προκαλουνται απο τη δυσαρεσκεια της καθημερινοτητας μας, πώς την αλλαζεις αυτη;;
-
Καλημερα
Πηρα τηλ τον καρδιολογο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω ουτε γαστροσκοπηση ουτε τιποτα, οτι δεν εχω κανενα παθολογικο προβλημα. μου ειπε να αλλαξω το φαρμακο και να παιρνω μισο pactens καθε πρωι. και θα με καλυψει λεει.
χθες παντως εκανα πολυ λιγες εκτακτες γυρω στο μεσημερι και καπως χαρηκα γιατι ηταν η πρωτη φορα που ενιωσα καλυτερα τις τελευταιες μερες. πηρα μονο μισο inderal.
σημερα πηρα το pactens και ελπιζω να μη με πιασουν.. θα σας πω νεα... ευχαριστω και παλι για την υποστηριξη.
οσο για ψυχολογικη βοηθεια.. ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τον ψυχοθεραπευτη μου, δεν ξερω τι αλλη προσεγγιση θα μπορουσε να υπαρξει ωστε να αντιμετωπιστουν καλυτερα ολα αυτα..
θα δουμε...
-
Hristina, κι εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να την βρω με τίποτα. Νόμιζα ότι όλα είναι τέλεια (ευτυχισμένη οικογένεια, επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα, οικονομική άνεση) κι έβριζα ολημερίς τον εαυτό μου που παιδευόμουν και δεν μπορούσα να τα χαρώ γιατί ήμουν συνεχώς υπό το καθεστώς του φόβου. Κάθε μέρα πέθαινα.
Όταν με πολύ κόπο και χρόνο, ανακάλυψα τι μου έφταιγε, έπεσα από τα σύννεφα. Κι επειδή δεν ήμουν και τόσο γενναία \"για να τα πετάξω όλα στον αέρα\", έκανα μικρές ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα μου, που την βελτίωσα κατά πολύ.
Μιλάω για ότι με πειράζει (χωρίς πλέον να νοιάζομαι για τις αντιδράσεις των άλλων), φροντίζω οπωσδήποτε να βγω για ένα καφέ με κάποια φίλη που ξέρω ότι δεν θα με γεμίσει με τα προβλήματά της κι επιτέλους αρχίζω ν\'αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι, χωρίς να νοιάζομαι για την κριτική των άλλων (ακόμα κι όταν είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι).
Πολύ δύσκολο να γίνει, αλλά αφού τα κατάφερα εγώ, νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει ο καθένας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την αφήσουμε να μας πάρει από κάτω...
-
Kalhspera se olous, eimai kainourios sto forum mias kai ta dika mou sumptwmata parolo pou exoun 3ekinhsei edw kai peripou 9 mhnes tous teleutaious 3 oso paw kai xeirotereuw. Genika oso thimamai ton eauto mou hmoun panta polu agxwtikos kai fovitsiarhs,mias kai o pateras mou me eixe valei sto trupaki epeidh ton evlepa mikros na asxoleitai me thn kardia tou ( agxwtikos kai ekeinos me taxupalmies arruthmies marmarugh epathe 2 fores kai telika twra sta 63 tou einai mia xara!!!), opws kai naxei egw hmoun ena polu energhtiko atomo, eidika ta kalokairia den kathomoun lepto se hsuxia, douleia se estiatorio thalassa clubbing olh mera e3w, kapniza kai sto xalaro ena paketaki th mera xwris kanena prob. ton teleutaio xrono omws ontas foithths pleon enw sthn arxh hmoun mia xara stadiaka arxisa na peftw, na mhn exw dld polu ore3h na eimai sunexeia sto spiti kai na kanw diafora sto pc ospou telika mia mera kai enw eimai me kati filous me pianei mia foverh para3usmikh taxukardia me panw apo 170 sfugmous !! trelathika apo to fovo, hmoun sigouros oti pathaina anakoph, moudiasa oloklhros zalh trelh kai na tremw sa to psari, paw nosokomeio kai mou xtuphsane 3 an thimamai kala eneseis gia na hremhsw. telika to 3eperasa kai hmoun komple sthn arxh alla na mhn ta polulogw meta apo liges meres arxisan ta provlhmata, taxupalmies zalades adunamia genikh se shmeio na mhn mporw na parw ta podia mou, orthostatikh taxukardia, polles fores pono entono sto sththos, duspnoia, les kai pesane OOles oi arrwsties panw mou. exw kanei apo tote 3 uperhxous se 3 diaforetikous kardiologous, 2 holter apeira kardiografhmata (me kata meso oro 140 kathe fora p ekana), exw koitaz3ei thiroeidh me uperhxo kai aimatologika, phga se OΡΛ gia tis zalades, genikh aimatos kai ormonologikes 2 fores tous teleutaious mhnes... akoma kai uperhxo sta epinefridia gt m vrskane kai piesh. telika na mhn ta polulogw den mou exoun vrei tpt pathologiko (akoma toulaxiston) kai h alhtheia einai oti konteuw na trelathw pleon. Den uparxei oute mia mera p na mhn exw taxupalmies kai suxna pukna me pianoun kriseis panikou kai malon pasxw kai apo agxwdh diataraxh gt kapoies meres noiwthw olh th mera ena anejhghto agxos, oti kati exw , oti tha kathw krish kai tha pethanw k mlkies tetoies... srth arxh phgaina sunexeia sta epeigonta kai paraponiomoun gia taxupalmies kai zalada kai panta mou xtupousane mia enesh kai mou legane na mhn agxwnomai. To thema einai oti twra p einai kalokairi egw fovamai na vgw akoma kai apo t spiti mou, fovamai oti tha me piasei krish, apofeugw na phgainw makria se merh opou den exei nosokomeio konta kai tetoia pramata... mlkies dld. Eilikrina den 3erw ti na kanw, exw hdh arxisei stadiaka na xanw tous filous mou kai Nomizw oti tha mou ti varesei kamia wra kai tha trelathw. Proxthes efaga kati kai enoiwtha to stomaxi mou meta skata, telika anevainw sth mhxanh kai enw sthn arxh enoiwtha to stomaxi skata, san na exw faei kai egw de 3erw ti 3afnika me pianei krish me 160 palmous, etrema oloklhros, telika phra 1/4 inderal kai estrwsa alla olh t mera meta hmoun me to agxos.. Xthes pali hmoun mia xara, vghka gnwrisa kai mia kopela perasa wraia. to vradu pali koimhthhka mono 5 wres, den 3erw gt kai shmera pali eimai olh mera skata. Eilikrina suggnwmh gia to terastio post alla hthela na milhsw kapou gt mou thn exei dwsei ta skampaneuasmata pou exw einai apisteuta, prospathw na to polemhsw to gamo alla sunexeia mou thn fernei gmt ti na kanww???? help! olh mera me to xeri sto sfugmo exw katanthsei na eimai mhn anevoun oi palmoi kai pathw kamia krish!