Quote:
Originally posted by RainAndWind
Πχ λέω γω τώρα,είσαι κατά της ωμής βίας και μιλάς για ********* και τη μπίχλα του πακιστανού;
Ναι, θεωρώ πως οι πακιστανοί πλένονται σπάνια και με ενοχλεί αυτό , όπως θα με ενοχλούσε και αν δεν πλενόταν κάποιος Έλληνας. Ξέρεις, η βρώμα δεν έχει εθνικότητα.
Θα με ενοχλούσε, επίσης, να ήταν γκέι ο γκόμενος μου και να πηδιόταν πίσω από την πλάτη μου. Κατά τα άλλα δεν με ενδιαφέρει τι μπαίνει στον κολο του καθενός, είναι δικαιωμά του ακόμη και αν μιλούσαμε για τον αδελφό μου.
Όχι,δεν είσαι κατά της ωμής βίας και του σεβασμού του κάθε ανθρώπινου πλάσματος,απλά το παίζεις.
Και από που προκύπτει αυτό? Εγώ τουλάχιστον απαντώ με επιχειρήματα, το δικό σου δεν το βλέπω πουθενά.
Άψαχτα κι ανέξοδα γίνεσαι οπαδός των χειρότερων μορφών εξουσίας(όπως της τέταρτης)και χτυπάς τους αδύναμους,όσους εσύ δε γουστάρεις το χρώμα του πετσιού τους και από ποιο φύλο έλκονται σεξουαλικά.
Νομίζω πως απάντησα παραπάνω.
Και νιώθω πολύ καλά όταν δε συμφωνώ με άτομα που εκφράζουν τέτοιες απόψεις,σημαίνει πως είμαι στο δρόμο που επιθυμώ.;)
Και το επόμενο στάδιο είναι να σκυλοβρίζεις έναν ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ανθρωπο, μόνο και μόνο γιατί ΕΣΥ πιστεύεις και δεν έχει αποδειχτεί κάτι τέτοιο, πως ήταν πουλημένος στα συμφέροντα.
Προτιμώ να είμαι εκατό φορές ρατσίστρια, (σύμφωνα με το δικό σου μυαλό και την ανακατωσούρα που σε διακατέχει), παρά να χορεύω χαρούμενη πάνω σε τάφους.