Originally posted by streidi
Quote:
Originally posted by keep_walking
Και ακομα αισθανομαι αφορητη την πιεση , προσπαθησα να βγω εξω σημερα , προσπαθησα να διασκεδασω , προσπαθησα να περασω την ωρα μου αλλα δεν τα καταφερα , δεν μπορεσα να ελευθερωθω.
Αυτο που ηθελα ηταν να περπατησω , αλλα εκανα μια ακομα ματαιη προσπαθεια να περασω καλα. ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Εγω ειμαι που εχω δικιο , αλλα εγω εχω το προβλημα.
Το προβλημα δεν γιανει. Γραψτους ολους στα αρχιδια σου , μπα δεν γινεται , πηγαινε με το ρευμα? ποιο ρευμα δεν ειμαι καν στο ρευμα.
Μη σκεφτεσαι συνεχεια , προσπαθησε να χαλαρωσεις....μπα δεν γινεται.
Πες καμμια κουβεντα , χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ αστο καλυτερα.
Ψυχολογικο προβλημα? Θα μπορουσες και να το πεις ετσι την αδυναμια να εγκλιματιστεις και να επιπλευσεις.
Καλησπέρα keep! Έχεις τόσο δίκιο, τα λόγια είναι λόγια αλλά όταν η πραγματικότητα σου βαράει χαστούκια είναι δύσκολο να ακούσεις συμβουλές...
Παρ\'όλ\'αυτά, θα σου πω περίπου τα ίδια με τα προηγούμενα:
Είσαι τόσο αξιόλογο άτομο
Είσαι πολύ ωραίος έτσι όπως είσαι, και αυτό είναι ήδη πολύ σημαντικό
Σε εκτιμούν τόσα πολλά άγνωστα άτομα που σε ξέρουν μόνο μέσα από μια οθόνη, κατι λέει αυτό
Καλή συνέχεια και κράτα γερά!
Ίσως δε φαντάζεσαι πόσα λέει για σένα το ότι παρ\'όλη την αντιμετώπιση των άλλων αρνείσαι να τους υποτιμήσεις ή απλά να πας με το ρεύμα. Για μένα πάντως λέει πάρα πολλά για την ποιότητα σου σαν άνθρωπο..