τι σχεση εχει η ασθενεια με την μαλακια των συμπατριωτων του?Quote:
Originally posted by auroula
Ειναι χειροτετο το πλαγιο απο το ισιο βρισημο.Πες περιπου τι πεχτηκε κιπ ξερω την ασθενεια σου θελω να σε βοηθησω.
τι σχεση εχει η ασθενεια με την μαλακια των συμπατριωτων του?Quote:
Originally posted by auroula
Ειναι χειροτετο το πλαγιο απο το ισιο βρισημο.Πες περιπου τι πεχτηκε κιπ ξερω την ασθενεια σου θελω να σε βοηθησω.
Δωρα επειδη γνωριζω τον κιπ εδω στο φορουμ χρονια ξερω οτι του κοπανανε αυτο που εχει,γιαυτο το εγραψα.
Αυτο που επαθε σημερα το εχει παθει τουλαχιστον 5 φορες οσο ειμαι εδω.
Μαζευει μαζευει και στο τελος ΜΠΑΜ!!
Δοκιμασα γκαντι φιλοσοφιες, δοκιμασα να αγνοω...
τοσο που δεν ακουω τους αλλους καν πολλες φορες...
τεσπα...δεν εχει σημασια.
ετσι οπως εθεσες την ερωτηση εβαλες σημαια την ασθενεια..δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω.
ναι καταλαβα τι ενοεις αλλα ο κιπ με ξερει και δεν παρεξηγαει.ξερει οτι καμια φορα γραφω κουλα αλλα ξερει επισης οτι θελω το καλο του.
αλιως θα τον αφηνα να μηλαει μονος και δεν θα ασχολιομουνα καν.
και δεν ειναι ο μονος που εχει ασθενεια εγω εχω 100 μαζι.
Η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια...δεν απολογουμε για ?????????????????????????????????????????? δεν ξερω........................................δ εν μπορω να αλλαξω τον εαυτο μου και να μιλαει με ολον τον κοσμο...αλλωστε ειμαι ηδη καλος με οποιον ερχομαι σε επαφη.
Δεν συμπαθω τους συμπολιτες μου?????????????????????
Γιατι αραγε λολ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Quote:
ετσι οπως εθεσες την ερωτηση εβαλες σημαια την ασθενεια..δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω.
Πλακα δεν εχει...λολ ...ειμαι τρελλος αλλα οχι τοσο τρελλος.
κηπ βαλε υποψηφιοτητα για δημαρχος!:P
(χιουμορακι ε?μην παρεξηγηθεις!)
Quote:
Originally posted by dora-agxos
κηπ βαλε υποψηφιοτητα για δημαρχος!:P
(χιουμορακι ε?μην παρεξηγηθεις!)
αχαχαχαχα....φανταζομαι με καποιον τρελλο σαν εμενα μεχρι και ανεκδοτα μπορει να εχουν βγαλει...στην κοσμαρρρρρρρρρρρρρρρρρα του.
Ενα χαααααααααααααααααααααμογ ελο μεχρι κει πανω και δωστου:)
Γιατι keep_walking περπατας ακομα?
Κιπ και εγω τρελλη ειμαι οτι θελω λεω οκ?λολ