Με ηθικο αυτουργο τον τσιπρα
Printable View
Με ηθικο αυτουργο τον τσιπρα
,....,..........
,,,,,,,,,,
..............
Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα
Μνηνπμονιο
Τι εγραφεσ εκει μητσακο
MNHMONIO GIA PANTA
ETSI UA STRVSETE
Μητσακο σασ ειπα την αληθεια για ολα τα παντα
γεια σας ειμαι μελος εδω αρκετο καιρο και παλευω εδω και πολλα χρονια με διαφορα θεματα.......αν και εχω πολυ καιρο να μπω ηθελα μετα απο καποιες εμπειριες και μαθηματα που εχω παρει να ξαναμπω να δω τι κανετε (χαχα).....και φυσικα να βοηθησω οσο μπορω με βαση αυτα που εχω περασει και τους τροπους που εχω βρει αποτελεσματικους ΓΙΑ ΜΕΝΑ.......
επειδη με μεγαλη μου λυπη βλεπω οτι ακομη υπαρχει εξαρτηση απο τα φαρμακα εδω μεσα και απο τους ψυχιατρους εχω να πω ενα πραγμα.....Υπαρχει λυση......
και αυτη η λυση δυστυχως η ευτυχως ΔΕΝ ειναι δυναται να δοθει με λογικο μονο τροπο αλλα και με ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ......και θα σας εξηγησω παρακατω......
μετα απο πολυ πονο στη ζωη μου απο εμπειριες ιδιαιτερα στο περιβαλλον(διοτι δυστυχως απο εκει ξεκινουν ολα, διαμορφωνοντας δυσλειτουργικες πεποιθησεις οπως μας λενε οι ψυχολογοι) εμφανισα κι εγω πολλα ψυχικης φυσεως προβληματα (κρισεις πανικου, ψυχοσωματικα, πολλες ιδεοληψιες κλπ) τα οποια με εβαλαν ολαυτα τα χρονια σε πολλες σκεψεις για το πως θα λυθουν..........
ετσι ειπα με τον εαυτο μου να ψαχτω τι παιζει με το θεμα ''ανθρωπος''..........γιατι δλδ αν ενας ιδιος ανθρωπος αν μεγαλωνε σε ενα αλλο περιβαλλον πιο καταλληλο δεν θα εμφανιζε τετοιου ειδους προβληματα, γιατι καποιοι ανθρωποι περπατανε σαν να μην συμβαινει τιποτα και εγω βραζω μεσα μου
αυτα τα ερωτηματα με ξεσκιζαν καθε μερα και θεωρουσα πολυ αδικο ολο αυτο που συνεβαινε σεμενα αλλα και σε αλλους.......ειπα λοιπον θα βρω μια λυση μονιμη διοτι λυση μονιμη δεν ειναι ουτε τα φαρμακα ουτε οι ψυχολογοι......ηθελα μια λυση δωρεαν και οχι επι πληρωμης.........το ειχα παρει αποφαση ΤΕΛΟΣ
ετσι φιλοσοφησα την ιδια μου την υπαρξη και μετα απο πολυ ψαξιμο ειμαι εδω για να σας μεταφερω αυτη την ''μεταφυσικη'' λυση διοτι δεν μπορει μονη της η λογικη να εξηγησει καποια πραγματα......ετσι για να μην πολυλογω καταφερα να πεισω τον εαυτο μου για αυτα που διαβασα σε πολλα βιβλια αυτοβελτιωσης για το ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ......εμαθα δλδ την ΑΛΗΘΕΙΑ.......θελησα να βρω τον ΑΛΗΘΙΝΟ μου εαυτο και να παψω να ασχολουμαι με τον κατωτερο εαυτο μου ο οποιος ειναι γεματο τραυματικες εμπειριες........συμφωνα λοιπον με τα βιβλια ΟΛΕΣ οι σκεψεις οι καταστροφικες ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ(φυσικα το λενε και οι ψυχολογοι αυτο αλλα το θεμα ειναι να το κατανοησεις)........ο εχθρος με τον οποιο λοιπον εχεις να πολεμησεις ειναι απλα ενα φαντασμα.......διοτι ειναι απλα στο νου σου.........και ο νους ειναι ενα οργανο που αντιλαμβανεται τα γεγονοτα μεσω των αισθησεων......και οι αισθησεις ειναι ψευτικες διοτι ο καθε ανθρωπος αντιλαμβανεται διαφορετικα καθε γεγονος και αρα τον επηρεάζει λιγοτερο η περισσοτερο....(πχ καποιος μπορει να εχει μια συνεντευξη για δουλεια την επομενη μερα.....οι αντιδρασεις για αυτο το γεγονος μπορει να ειναι τελειως διαφορετικες απο ανθρωπο σε ανθρωπο....πχ ενας μπορει να μην κοιμηθει ολο το βραδυ, αλλος μπορει να ειναι μια χαρα και να σκεφτει ε ενταξει ολα καλα θα πανε ξερω τον εαυτο μου, αλλος να το δει τελειως χαλαρα και να καθυστερησει κιολας,).......δλδ καθε γεγονος μπορει να προκαλεσει πολλες διαφορετικες αντιδρασεις.......αρα λοιπον η σκεψη για το γεγονος αυτο ειναι μια πλανη στην ουσια, μια ψευδαισθηση........αυτο με εκανε και σιγα σιγα αγνοουσα τις ασχημες σκεψεις, τις ασχημες αισθησεις, την αποπροσωποιηση που ειχα, τις κρισεις πανικου και τις ιδεοληψιες ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ
ο Χριστος αυτο ηρθε να μας πει στην ουσια αλλα ολα του σχεδον τα ευαγγελια εχουν δυστυχως παραποιηθει και ενταχθει σε θρησκειες και αιρεσεις για να παραπλανουν και να χειραγωγουν τον ανθρωπο.......δεν εφταιγε ομως ο Χριστος γιαυτο.......εχει πει πολλα πραγματα τα οποια οδηγουν στην Ουσια και σε αυτα που σας λεω γιαυτο ειναι πολυ σημαντικο κατα τη γνωμη μου να τον ακολουθησουμε.....ειπε ''Γνωριστε την Αληθεια και αυτη θα σας σωσει'', μολις το διαβασα αυτο καταλαβα πολλα σαν να ξυπνησα......ειπε σε αλλο σημειο να προσπαθουμε να μην δρουμε με βαση την φυση μας (και αρα αυτα που μας λενε οι αισθησεις και ο νους),......ειπε οτι ο κοσμος αυτος ειναι μια πλανη......και αλλα τοσα πραγματα που σε οδηγουν στην Αληθεια και στην Σωτηρια..........
Γιαυτο μην βιαζεστε να κρινετε το προσωπο του Χριστου διοτι Αυτος δεν ηρθε εδω για να μας κρινει(οπως μας ειπαν, εξαπατώντας μας) αλλα για να μας σωσει.....
Αυτα που λενε λοιπον οιν εκκλησιες για το Χριστο ειναι τελειως λαθος ή μαλλον οδηγουν σε λαθος ερμηνεια του ονοματος Του και του εργου που ηρθε να προσφερει
Η εννοια Χριστος και μενα μου δημιουργουσε μεγαλες ενοχες και δυσφορια ενω πηγαινα σαν ρομποτ οπως και σεις στην εκκλησια, δεν τον ειχα βιωσει μεσα μου.... ομως δεν ειναι ετσι.......οι ενοχες ειναι ψευδαισθηση και μας το τονιζει και Ιδιος οτι δεν ηρθε να μας κρινει αλλα να μας σωσει γνωριζοντας και μονο την αληθεια...........
Ο Χριστος κατεμε μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι η οδος για τη Σωτηρια μας........ολοι οι δρομοι που ακολουθησα εκει με οδηγησαν και τωρα προς το παρον μετα που εμαθα την αληθεια για το ποια ειμαι εχω γινει αρκετα καλυτερα......Εγινα φιλη με τον Χριστο και δεν τον ειδα σαν καποιο που τιμωρει(διοτι ειναι ψεμα) αλλα σαν καποιο που θυσιαστηκε γιαμενα για να με σωσει...........
Εκανα μια ευχη Σ'αυτον........να βρω μια λυση στο προβλημα μου........δωρεαν και μονιμη........και ηρθε απο Αυτον.......ενω ημουν ετοιμη να ακολουθησω διαφορους δρομους για να σωθω,ολοι οι δρομοι που ακολουθησα τελικα με οδηγησαν ξανα σε Αυτον και κατεμε ειναι η ΜΟΝΗ οδος για τον Αληθινο Θεο......και εγω δεν το πιστευα αλλα στην πορεια εκει κατεληξα και δικαιωθηκα.......
παιδια μου ειναι πολυυυυυ μεγαλο καλο να ακολουθησεις τον Κυριο Ιησου Χριστο διοτι κανει αυτο που ειπε......ΣΕ ΣΩΖΕΙ........
δεν μεγαλωσα σε οικογενεια θρησκευομενη ομως μετα απο τοσα προβληματα ηρθα κοντα Του και ειδα αυτο που ειχε ταξει στην ανθρωποτητα......την σωτηρια μου.....''ζητηστε και θα σας δοθει'' το ειπε και οντως αν θελεις κατι και ειναι καλο για σενα θα ερθει......διοτι ειναι Φιλανθρωπος και Πανσοφος......
ετσι λοιπον παιδια μου ενω δοκιμασα ολες τις λυσεις κατεληξα στην μια και μοναδικη.......τον <Χριστο.........εχουν γινει απιστευτα θαυματα τα οποια τα περιφρονουσα και στην συνεχεια τα ειδα με τα ματια μου και πιστεψα...........
αν λοιπον θελετε να σωθειτε και εσεις στραφειτε στον Κυριο Ιησου Χριστο.......διοτι οπως πολυ σοφα ειπε ''Εγω Ειμαι η Οδος και η Αληθεια''........
ο ανθρωπος με τοσα βασανα και κακα που υπαρχουν σε αυτο τον κοσμο δεν μπορει να τα καταφερει μονος του και με την λογικη του.....χρειαζεται μια ανωτερη βοηθεια και οσους εχω δει και εχουν θεραπευτει πραγματικα το εχουν πετυχει μεσω ΟΧΙ της εκκλησιας, και των παπάδων αλλα μεσω του Ιησου.......αρκει να τον εμπιστευτεις απολυτα και να τον πιστεψεις......θα βρεθουν λυσεις σε διαφορα θεματα της ζωης σου με πολυ σοφο και υπερφυσικο τροπο.......στραφειτε λοιπον στο Χριστο με απολυτη πιστη και αγαπη, χωρις καμια ενοχη......θα δειτε μεγαλα θαυματα στη ζωη σας αν Τον βαλετε μεσα σε αυτην......και αν δεν δειτε σημαινει οτι πιστευετε με λαθος τροπο....οποια απορια εχετε θα χαρω να την ακουσω
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά! Μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις για το πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα "διαμάντια" από αυτόν τον κυκεώνα εκεί μέσα, που ακούει στο όνομα "Εκκλησία"; Λες πως ο Χριστος, ολα του σχεδον τα ευαγγελια εχουν παραποιηθει και ενταχθει σε θρησκειες και αιρεσεις για να παραπλανουν και να χειραγωγουν τον ανθρωπο..... Από πότε άρχισε να γίνεται αυτή η παραχάραξη, από ποιούς, γιατί και κυρίως πόσο μεγάλη σε έκταση είναι.. Δεύτερον, είμαστε σε θέση σήμερα να "αποκαταστήσουμε", τρόπον τινά, τα αρχικά διδάγματα; Ποιός ήταν τελικά ο Χριστός; Ήταν Θεός, άνθρωπος ή και τα δύο μαζί; Αναστήθηκε πράγματι;
γεια σου λοιπον η επαφη με την αληθεια ειναι μια οδυνηρη διαδικασια διοτι θα πρεπει να ξεχασεις αυτα που σου εχουν διδαξει.....εγω δεν ειμαι εδω για να σε καθοδηγησω και να σε επηρεάσω αλλα για να σου πω αυτα που εχω διαπιστωσει εγω μεσα απο πολυ ψαξιμο το οποιο αν θελεις το δεχεσαι αν οχι δεν πειραζει.....διοτι να ξερεις καμια φορα οι ανθρωποι στο ακουσμα της αληθειας μπορει να σοκαριστουν τοσο ωστε να την απορριψουν....
οπως δεν μπορουν να εξηγηθουν πολλα πραγματα στον κοσμο μονο με την λογικη ετσι και το φαινομενο Χριστος θα πρεπει αν ειδωθει απο μια πιο υπερβατικη και μεταφυσικη σκοπια για να γινει κατανοητο....λοιπον θα σου πω αυτα που εχω βρει εως τωρα αλλα σε συμβουλευω να ψαχτεις και μονος σου.......
λοιπον ο Χριστος οντως υπηρξε ως ιστορικο προσωπο και αυτο το επιβεβαιωνουν και πολλα ευρηματα αλλα και καταθεσεις απο διαφορα αλλα ιστορικα προσωπα που βρεθηκαν καταγεγραμμενα.......ηδη εχουν βρει τον χιτωνα του και εχουν μεσω τελευταιας τεχνολογιας αποτυπωσει και το αληθινο προσωπο του....μπορεις να το δεις και στο γκουγκλ....αν και στην αρχη της αναζητησης μου ημουν και εγω δυσπιστη σχετικα με την υπαρξη του τωρα πλεον ειμαι σιγουρη.....
ο Χριστος δεν ειναι ουτε μονο ανθρωπος ουτε μονο Θεος....ηταν ο Αληθινος Θεος ενσαρκωμενος σε ανθρωπινο σωμα......διοτι στον υλικο κοσμο επρεπε καπως να παρουσιαστει.....οι αισθησεις μας δεν μπορουν να πιασουν τον πνευματικο κοσμο......οποτε τον Πνευμα επρεπε να μπει σε σαρκα για να φανερωθει σε εμας......
Ο Χριστος οπως λενε και ολα τα ευαγγελια ηρθε εδω για εναν και μοναδικο σκοπο, οχι για να κρινει τον κοσμο, οχι για να τον κανουν Θεο τους οι ανθρωποι, αλλα για να ΣΩΣΕΙ τον κοσμο......απο ποιον??? απο τις σκοτεινες δυναμεις που προωθουν την πλανη της υλης.....οπως βλεπεις ακομη και σημερα η τηλεοραση ειναι ενα απο τα πιο δυνατα μεσα που μας περνουν και φανερα αλλα και υποσυνειδητα μηνυματα για να εξαρτωμαστε ολο και περισσοτερο απο την υλη και να απομακρυνομαστε απο την καλλιεργια του πνευματος.....το οποιο σωζει απο την πλανη των αισθησεων....ζουμε στην εποχη της εικονας και οποιος δεν συμβαδιζει με αυτην πεφτει σε καταθλιψη.
(<<ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΙΩΑΝΝΗ<<και εισηλθα εις το μεσον της φυλακης τους που ειναι η φυλακη του σωματος. και ειπα, εκεινος ο οποιος ακουει ας βγει απο τον βαθυ υπνο>>............<<το πνευμα ειναι εκεινο που ζωοποιει, η σαρξς δεν ωφελει ουδεν>> (οταν εννοει σαρκα εννοει το σωμα μας το οποιο ειναι αυτο μας αρρωσταινει με τις αισθησεις, τις επιθυμιες, τα παθη και τις αρρωστιες.....και εμεις εδω γιαυτο αρρωστησαμε επειδη ταυτιστηκαμε με τα οργανα του σωματος μας, δλδ τα αισθητηριακα......ομως η θεραπαεια μας ερχεται μεσα απο την ταυτιση με το πνευμα μας.............
ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
<<και θελετε γνωρισει την αληθεια (οτι η σαρκα δεν οφελει δλδ παρα μονο το πνευμα μας) και η αληθεια θελει σας ελευθερωσει>>
ΚΑΤΑ ΘΩΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
<<ο Ιησους ειπε, παρεμεινα στο κεντρο του κοσμου και τους αποκαλυφθηκα μεσα στη σαρκα....τους βρηκα ολους μεθυσμενους (δλδ εννοει οτι βρηκε τους ανθρωπους εξαρτημενους και αποχαυνωμένους απο την υλη και τη σαρκα αντι του πνευματος).δεν υπηρχε κανεις διψασμενος και η ψυχη μου εθλιβη διοτι ειναι τυφλοι μεσα στην καρδια τους. δεν βλεπουν. γυμνοι ηρθαν στον κοσμο γυμνοι θα φυγουν. ετουτη την ωρα ειναι μεθυσμενοι. οταν θα εχουν ξερασει το κρασι τους θα ξαναβρουν το μυαλο τους>>
Οι σκοτεινες δυναμεις βλεποντας την προθυμια του κοσμου να ξυπνησιε ακοουγοντας τα λογια του Χριστου περι του Αληθινου Θεου και να σωθει μεσω αυτου πηγαινοντας στον Αληθινο Πατερα και θελοντας να κανουν τον ανθρωπο δεσμιο της υλης προσπαθησαν να αφανισουν οτι μπορουσαν ή να διαστρευλωσουν την αληθεια του οριζοντας τον στα ευαγγελια ως το ρολο του Κριτη......ομως καποιοι στην προσπαθεια τους κατι να διασωσουν εκρυψαν σε διαφορα σημεια καποιους απο τους λογους Του......ετσι μετα απο πολλα χρονια βρεθηκαν καποια εγγραφα (βλεπε Ναγκ Χαμαντι) τα οποια αποκαλυπταν την πραγματικη αληθεια.......αν θελεις διαβασε τα.......πολλες φορες αν δεις σε ευαγγελια ο Ιησους επαναλαμβανε οτι δεν ηρθε ως κριτης.........
ετσι και οι εκκλησιες πλανηθηκαν και αρχισαν να διδασκουν αυτα που βρεθηκαν και παραποιηθηκαν.....ακομη και το Αλληλουγια που ψάλλεται στις εκκλησιες σημαινει ''αινω τον Γιαχ'' δλδ τον Γιαχβε δλδ τον σκοτεινο αρχοντα του κοσμου τουτου...(ψαξε να το βρεις)
τα διαμαντια, δλδ οι εκλεκτοι της εκκλησιας ειναι οποιοι βλεπεις και ειναι ταπεινοι και με πολυ απλες ενδυμασιες (και οχι με χρυσα και πλουτη στολισμενοι)....αλλα κατα μιαν εννοια και αυτοι πλανημένοι ειναι(οσων αφορα την κριση του Θεου)
τελος τα αρχικα διδαγματα μπορουν να αποκατασταθουν με την φανερωση της Αληθειας αλλα οι σκοτεινες δυναμεις του κοσμου τουτου παλι θα βρουν τροπο να σε μπερδεψουν........
μολις βρω χρονο θ σου στειλω και καποια αρθρα.......\
οτι αλλη απορια εχεις μου λες
Ειμαι ενας απο τους ανθρωπους που δε συμβαδιζουν με την εποχη της εικονας και πραγματι εχω καταθλιψη.εχουν αντιστραφει οι αξιες μαλλον και το κακο θεωρειται καλο και αντιστροφα
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Πλέον όχι μόνο το κακό θεωρείται καλό αλλά γίνεται και φανερά. Και αυτός που κάνει το κακό υπερηφανεύεται και θεωρείται σωστός. Πάντα υπήρχε κακό και αθέμιτοι τρόποι και οτιδήποτε σχετικό αλλά σ' αυτή την σημερινή κατάσταση πρώτη φορά φτάνουμε. Και κάποιοι άνθρωποι που δεν δέχονται να συγχρονιστούν με αυτό, θέλω να πιστεύω αρκετά μεγάλο ποσοστό, αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα.