γιατι τα smilies ,ειναι οποτε θελουν on
και οποτε θελουν αυτα off τωρα on xe xe :)
γιατι τα smilies ,ειναι οποτε θελουν on
και οποτε θελουν αυτα off τωρα on xe xe :)
γιατι μονο εδω ειναι ανοιχτα τα σμαιλς ??????
και σημερα εκανα λαθος στο κωδικο ,και εκανα 7 ωρες να μπω :mad:
χε χε η ευγενεια ευγενεια ,δεν μπορω να πω τιποτα ,ευχαριστω για το gmail xe xe καλο!!!!!!! :)
τι ειναι αυτο το rep power που προστεθηκε? reputation power? βαθμολογουμε τα καλα ποστ?
Πατησα το αστερακι κατω αριστερα απο το μυνημα σου και το rep power σου δεν ανεβηκε. Οποτε αλλιως πρεπει να λειτουργει το rep power
εμενα μου βγαζει αυτη τη στιγμη 14 ρεπ ποιντς κ εχω ρεπ power 2
εσενα ποσα ρεπ ποιντς σου βγαζει? (με ρεπ power 4). πατας το δικο σου για να δεις.
σου εδωσα και ενα αλλο αστερακι σε αλλο σου ποστ για δοκιμη.
λογικα θα πρεπει αν εχεις 15 τωρα ε>? ¨η οχι?
Θα το λυσουμε το μυστηριο!!!!!αργκκ!
http://www.e-psychology.gr/forum/faq...xt=1&match=all
δες εκει που λεει reputation
Εισαι σε εναν "distinguished road" , aυτο σημαινει το πρασινο πραγματακι που εχεις κατω απο το νικ..!
Λες και ειναι συμβουλη απο σοφο γεροντα των 1000 χρονων που ζει σε βουνοκορφη στο Θιβετ ειναι! Ή απο μπισκοτακι της τυχης.!:cool:
ακομα 14 εχω! κολλησε ο μετρητης!! :D:D
Αυτο που λατρευω στο νεο φόρουμ, είναι που τα άκυρα θέματα εξαφανίζονται δια μαγειας...:p
Ανυπομονώ να μπουν τα Ελληνικά για να βγάλω άκρη γιατί αλλιώς είναι κουραστικό για μένα.Τι σημαίνει άραγε κάποιος να είναι friend?Ποια είναι τα ++ ,τι σημαίνει rep power και από που βλέπουμε τους rep points?Όπως επίσης και οι ομάδες,τι είναι και πως λειτουργούν?Και γενικώς πολλά,όπως και για τα blogs.Προς το παρόν το αφήνω το ψάξιμο για μετά.
καλά εγώ τα πμ τα έστελνα και ήταν ορατά σε όλους?
με το + την ίδια απορία έχω...
και με τα ρεπ θα κάνω δοκιμαστικά...
μην το πάρετε και πάνω σας ορισμένοι....χιχιχιχι...