Quote:
Originally posted by Narsil
Ε λοιπόν, ίσως υπάρχει ελπίδα και έχει τη μορφή ...html !!!
Διάβασα το κείμενο σου με ενδιαφέρον, (κάτι που συμβαίνει πια πολύ σπάνια έως και καθόλου μιας και οι κρίσεις πανικού είναι ίσως το μικρότερο απ\' τα όσα \"έχω\").
Αναρωτιόμουν μετά τι ήταν αυτό που με \"κράτησε\" στα όσα γράφεις...
Από σεβασμό (που διαθέτω) και σεμνότητα (που δεν διαθέτω) θα πω πως ναι... ήταν η εμπειρία και η ιστορία πολύ δυνατή και ειλικρινής (που ήταν...) και κάθισα να την διαβάσω!...Αλλά όχι δεν ήταν αυτό, μιας και η ιστορία σου θα μπορούσε να είναι \"κλεμμένη\" απ\' το ημερολόγιό μου (αν έγραφα...) και μιας και υπάρχουν παντού γύρω μου και γύρω μας τέτοιες, και καμιά φορά πολύ καλά κρυμμένες ή και χειρότερες, και δεν μου κάνουν πια εντύπωση (sorry...).
...Αυτό που με κράτησε ήταν το γράψιμό σου, ήταν ζωντανό-παρότι έγραφες για κάποιον που είχε \"πεθάνει\", ήταν αθώο-παρότι πρόσφατα ενηλικιώθηκες (απ\' όσα γράφεις, δε φταίω εγώ... ), ήταν γενναίο, μες το πείσμα και την τσατίλα! Τελικά νομίζω ότι αυτό που μου άρεσε ήταν ότι είδα το πως ήσουνα παιδί και ίσως και εμένα αυτό το σημείο με βοηθήσει. (...γι\' αυτό δεν παλινδρομούμε άλλωστε...)
Χαίρομαι, να είσαι πάντα καλά και ...μιας που την ενηλικίωση την πετύχαμε, να είσαι πάντα πολύ παιδί...
...τέτοιο παιδί... , σαν το παραπάνω..., αυτό που σου γράφω..., εεεεε... τρίτη παράγραφος δεν καταλαβαίνεις!!!???... εκεί που σου λέω για το γράψιμό σου...
....καλά,... Χαίρομαι, να είσαι πάντα καλά! (σκέτο)!
Narsil
Καλησπέρα σε όλους,