Originally Posted by
rock
Διαβαζω τα μηνυματα τοση ωρα αλλα μαλλον καπου χαθηκα συνδυαζοντας τον τιτλο του θεματος. Επειδη πολλα ειπωθηκαν για ηθικη και αγελες εγω θα ηθελα να σε ρωτησω κατι αλλο Helvete, εχεις κανει μεχρι τωρα καποια σχεση? Εχεις βιωσει το πως ειναι μια αλληλεπιδραση μεταξυ δυο ανθρωπων? Μιλας περι ηθικης, απιστιας κτλ και λαμβανεις σαν δεδομενο καποιες συμπεριφορες τις οποιες κατα τη γνωμη σου θα επρεπε να εχει ενας ηθικος ανθρωπος μεσα σε μια σχεση αλλα το εχεις ζησει αυτο ή ειναι κατι που πιστευεις απλα και σκοπευεις να το εφαρμοσεις οταν κανεις σχεση?
Επισης. Οπως σου ξαναειπα και προσπερασες ειναι πολυ συγκεκριμενοι οι λογοι που μια γυναικα δυσκολα θα προτιμησει μικροτερο αντρα. Δε μου αρεσει να μιλαω με γενικοτητες αλλα αυτο που εσυ περιεγραψες ως φλωρικο, με τις παντοφλες και τις ειδησεις ειναι κατα βαση αυτο που θα ψαξει μια γυναικα στα 30+ που θα της προσφερει σταθεροτητα για να δημιουργησει πιθανως και οικογενεια κι οχι καποιον ο οποιος ειναι 22 και δεν παταει καλα ακομα στα ποδια του. Εδω ερχεται και κολλαει το ερωτημα που σου εθεσα στην αρχη για το αν εχεις κανει σχεσεις. Αυτος που εχει κανει καποια σχεση, ποσο μαλλον μακροχρονια ξερει οτι τα πραγματα αλλαζουν κι οτι οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων εξελισσονται. Οσο σιγουρος και να νιωθεις για αποψεις που μπορει να εχεις , οσο περνανε τα χρονια τα βιωματα ειναι αυτα που θα σε κανουν να γνωρισεις καλυτερα και τον εαυτο σου και τους γυρω.
Κατα τη γνωμη μου επειδη δεν εχεις ζησει αυτη τη σχεση με διαφορα ηλικιας που ψαχνεις σιγα σιγα σου δημιουργουνται απωθημενα. Και καμια φορα οταν καποιος θελει πολυ κατι το εξιδανικευει κιολας στο μυαλο του. Επειδη ομως η σκεψη εχει παντα διαφορα απο την πραξη σε οτι θεμα κι αν αναφερθουμε θα ελεγα να μην εισαι τοσο απολυτος σε οσα λες.