Ξεχασες να μου στειλεις εικονιδιο με φατσουλα που βγαζει τη γλωσσα του............ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
Printable View
επιστημονα μου ανοιξες το google για να πεις ολο αυτο??εψαξες πολυ?για πεσμου ποιος ειναι αυτος ο ιος των μυρμηγκιων που τον συσχετιζεις με τα κονδυλωματα?η μηπως η σιμετρα ειναι 5 χρονων?ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!τουλαχιστον πεσμας και την πηγη που το διαβασες για να ενημερωθουμε.
Φιλια σε ολους κ καλο βραδυ. (αφου της εφυγαν τα κονδυλωματα της σιμετρας φευγω) Χαχαχα!!!!!
Α!!! Καλο βραδυ κ στην lightbluepath κ ας μη μου μιλαειιιιιιιιιιι............χαχ αχα
...................................
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά δεν πρέπει να γελάμε και εγώ πάντως άμα ήμουν στη θέση της, θα προτιμούσα να πεθάνω από το να το πω στους γονείς μου. Βέβαια κάποια στιγμή θα το μάθουν, αλλά τότε θα έχουν ωριμάσει. Και Δώρα σόρυ αλλά δεν είσαι γιατρός που τα ξέρεις όλα αυτά;
Εντάξει θεώρησα πολύ φυσικό όταν κάποιος λέει ότι βλέπει δαίμονες και νομίζει ότι όλοι θέλουν το κακό του, ότι έχει κάτι συγκεκριμένο. Πάω να το σβήσω γιατί απαγορεύεται αλλά όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαγορεύεται, εγώ το καλό της θέλω. Καλύτερα είναι να ζει έτσι; Με δαίμονες και με εχθρικότητα; Όσο για αυτά που λες, κι εσύ είπες ότι ξέρεις πολύ καλά από κονδυλώματα, όμως και εγώ και η Ρούλα έχουμε ακούσει κάτι διαφορετικό.
.........................................
πραγματικα δωρα δεν ξερω τι προσπαθεις να αποδειξεις με αυτα που λες προσπαθεις με τα λεγομενα σου να βγαλεις ψευτρα εμενα τις ππηγες του γκουγκλ και ολους που γραφουν εδω.δεν με βοηθας μου γ@μ@ς την ψυχολογια δεν μπορω με καθε μηνυμα σου κοπαναω το κεφαλι μου ελεος!τοσο ειρωνια με το θεμα μου ???
αθηνα μενω και δεν θεωρω αχρηστους τους ψιχιατρους και φοβαμε την αντιδραση των γονιων μου
Εντάξει ρώτησα αν μένεις Αθήνα, γιατί ίσως είναι λιγότερο πιεστικά εκεί. Αν δεν θεωρείς άχρηστους τους ψυχιάτρους, πήγαινε θα σου κάνει καλό. Θα σε βοηθήσουν. Πες τους αν δεν μπορείς να πεις τα πάντα ότι βλέπεις δαίμονες και ότι όλοι θέλουν το κακό σου και μπορεί να σε βοηθήσει αυτός! Σε τι φοβάσαι την αντίδραση των γονιών σου; Στο να πας σε ψυχίατρο; Πρέπει καρδούλα μου. Αδέρφια έχεις να σε βοηθήσουν αυτά χωρίς να τους το πεις. Αυτό πες μόνο και αν θες, μην δώσεις άλλο στοιχείο οκ?
σορυ για το άσχετο επί του θέματος μήνυμα απλα για να μην κολλάμε σε λεπτομέρειες
ωραια λοιπον αφου ανηκει στο 2% των περιπτωσεων αυτων η σιμετρα παω πασο!αν και περιμενα την σιμετρα να μου πει αλλα τεσπα θα τα ξερει ο γιατρος της αυτα!αντε συνεχιστε εσεις το παραμυθακι!