......................................... ντροπη σου ρε!!!!
Printable View
......................................... ντροπη σου ρε!!!!
χαχαχαχαχα ρε seleios απολαυση εισαι ρε μπαγασα!
τεσπα, ενημερωθηκε ο moderator να καθαρισει τα σκατα απο ολες τις πλευρες και αυτα γιατις πουτσες και τα μεγεθη.
λοιπον αντε ευθυμησαμε και σημερα!
Χαίρομαι που ξεσκεπάστηκες και ακόμη περισσότερο χαίρομαι επειδή είχα καταλάβει ακριβώς τι κρύβεται πίσω από τις θεωρίες που αράδιαζες με περισσή νηφαλιότητα. Ήμουνα σίγουρη όμως ότι κάποια στιγμή δεν θ'αντέξεις, θα ξεσπάσεις.
Όπως, πιστεύω ότι σύντομα θα την κάνεις από το φόρουμ, αν δεν σε ξεράσει εκείνο, όπως κάποιους άλλους πριν από σένα.
Κι επειδή αγαπητέ μου πρόκειται για ένα φόρουμ ψυχολογίας, που σημαίνει ότι κάποια από τα άτομα που το επισκέπτονται έχουν κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και τις αντιδράσεις τους, να'σαι σίγουρος ότι περιπτώσεις σαν τη δική σου τις παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οπότε, μπορείς να απαιτείς ό,τι θέλεις, μπορείς να χτυπιέσαι κάτω, αλλά δεν μπορείς να μου επιβάλλεις τι θα διαβάζω και σε ποιον θα απαντώ.Από τη στιγμή που εκθέτεις τις "απόψεις" σου πρέπει να είσαι έτοιμος και ανοιχτός να δεχτείς και την κριτική και την αντιπαράθεση.
Δεν είναι τρολ ό,τι δεν σε συμφέρει. Απλά τρέμεις τις αντιπαραθέσεις, γιατί δεν έχεις επιχειρήματα, παρά μόνο στείρες "γνώσεις".
Προσοχή όμως, η ημιμάθεια είναι πιο επικίνδυνη από την άγνοια.
Σου ξαναλέω, δεν φτάνουν οι όποιες γνώσεις για να βοηθήσεις. Πιο σημαντικό είναι το κίνητρο. Και όσο το κίνητρό σου εξακολουθεί να είναι η αυτοπροβολή και η ανάγκη επιβεβαίωσης, δεν πρόκειται να βοηθήσεις κανένα. Προσπάθησε τουλάχιστον να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
1.
esoteriki_dynami
* Εμφάνιση Προφιλ
* Εμφάνιση Μηνυμάτων Forum
* Προσωπικό Μήνυμα
* Εμφάνιση Εισαγωγών Blog
* Προσθήκη ως Επαφή
esoteriki_dynami είναι συνδεδεμένοι τώρα
Senior Member esoteriki_dynami is on a distinguished road
Ημ. Εγγραφής
Jan 2011
Θετική ανατραφοδότηση
8
Απ: ............
ειρωνικο ηταν το συγνωμη παλιο μπασταρδε. Τσιμπισες μορι λουμπινα;
κλασε μας τα αρχιδια και μην ξαναγραψεις για τον πουτσο σου. Γιατι μαλλον εισαι μικροτσουτσουνη μωρι κουραδα και φανταζεσαι μεγαλους.
Αισθάνομαι πιο δυνατός μέρα με τη μέρα. Θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω όσο μπορώ με τις γνώσεις που απέκτησα. Ψυχολογικές αναλύσεις στα Αγγλικά http://esoteriki-dynami.blogspot.com/
Απάντηση με Παράθεση Απάντηση σε Προσωπικό Μήνυμα Προώθηση Μηνύματος Προώθηση
Γρήγορη ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΣΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΣΥ Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ
ΦΙΛΙΚΑ seleios αντε και καλα μυαλα!! σε μαθαμε πλεον τι εισαι!
Το θεμα εχει τιτλο "ποση ωρα αντεχετε" !
δεν περιμενε κανεις να δει εδω τα απομνημονευματα του καβαφη εεε??? ;)
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ... Γελάσαμε βρε παιδιά.......
Σέλειε, έχεις ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητα, ψάξε το , δεν είναι ντροπή...
Κανείς που έχει δείκτη ευφυίας 160 δεν θα το κάνει βούκινο, η ματαιοδοξία είναι ευθέως αντίστροφη της πραγματικότητας, και λυπάμαι που σου το λέω αλλά αν έχεις iq 50, μάλλον υπερεκτιμάς τον εαυτό σου...
Προσπερνώ την αντιπαράθεση που είχες με όσα μέλη αμφισβήτησαν τα σεξουαλικά σου προσόντα, αλλά δεν μπορείς να δημιουργείς τόπικ με παρτενέρ κάποια άγνωστη κοπέλα , που από την υπεραντοχή σου στον έρωτα και το ευμεγέθες πέος σου, δεν μπορεί η φουκαριάρα να περπατήσει, απευθύνεσαι σε κοινό με χαμηλό iq αλλά ωστόσο όχι τόσο ραδικογενές όσο θέλεις να πιστεύεις..Νομίζεις πως το όλο concept συμβάλει στο να δημιουργηθεί διάλογος επιπέδου iq 160 ? Είναι φαιδρό να θεωρείς κάτι τέτοιο ως αληθινό. Αν διαβάσεις τις όλες όσες απαντήσεις έχεις δώσει, αυτές δεν ξεπερνούν το επίπεδο τρούμπας, για να μην πω πως παραείναι λιμανίσιος ο προβληματισμός σου, που ναι μεν είναι υπαρκτός, αλλά δεν μπορεί να διατυπώνεται έτσι άγαρμπα, ανόητα και με την υπερβλακώδη αντίληψη πως η αναζήτηση λύσης σε πρόβλημα συγγενές με τον πριαπισμό, μπορεί να αναγάγει μία χαζομάρα σε μείζον πρόβλημα....
Τέτοιο trash θέμα είχα καιρό να δω, μα την αλήθεια...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
τωρα ειδα το θρεντ με τα γαλλικα...
τωρα εξηγουνται ολα.....
και γαμω τους ψυχολογικους αναλυτες!!!
χαχαχαχαχαχχχα
το πολυ αστειο των ποστ αυτων ειναι οτι μετα τα απιστευτα μπινελικια των αναλυτων, μπαινουν οι υπογραφες :)
[[[[[γαμω τη μανα σου, και τον πατερα σου και ολο σου το σοι. δεν ασχολουμαι μαζι σου. ο νοων νοειτω.... αντε γεια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΛΑΝΙΑ
Η μνημη, ειναι το ημερολογιο της ζωης μου]]]]
[[[[[[ κλασε μας τα αρχιδια και μην ξαναγραψεις για τον πουτσο σου. Γιατι μαλλον εισαι μικροτσουτσουνη μωρι κουραδα και φανταζεσαι μεγαλους.
Αισθάνομαι πιο δυνατός μέρα με τη μέρα. Θεωρώ χρέος μου να βοηθήσω όσο μπορώ με τις γνώσεις που απέκτησα.]]]]]
(αναλυσεις στα αγγλικα και μπινελικια στα γαλλικα)
δηλαδη...θα χοροπηδαει ο νταλι στον ταφο του λέμε!!!!!!!
εσωτερικη δυναμη εισαι συντονιστης ενος φορουμ psychologia.gr να πας να δωσεις απαντησεις εκει
η πικρια μου για ποιο ακριβως θεμα σελειος? που δεν ειχα την χαρα να σε απολαυσω μετα την ληψη βιαγκρα να προσπαθεις να σκοτωσεις καμια???????
κοιτα... αν κρινω απο τα υ2υ που στελνεις σε εμενα, θα μπορουσες καλλιστα να το εχεις γραψει, ασχετως αν τελικα το εγραψες η οχι...