πες τα βρε μαριανννννν!!!!!
Printable View
πες τα βρε μαριανννννν!!!!!
Τα λέω. Αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει βαρετό να λες και να ξαναλές τα αυτονόητα.
Paolo_1, δεν ξέρω αν το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά δεν είσαι εσύ όλοι οι άντρες της υφηλίου. Ούτε εκφράζεις τους άντρες όλου του πλανήτη. Κάνεις το δικό σου θέμα πανανθρώπινο, και το ανάγεις σε θέμα όλου του ανδρικού φύλου. Δεν είναι έτσι. Βέβαια, το ότι το κάνεις σου δίνει μία παρηγοριά "όλοι οι άντρες, έτσι, ΚΑΙ εγώ", οπότε το φτιάχνεις έτσι ώστε να το εξουδετερώνεις κατά κάποιον τρόπο, να το αντέξεις. Ωστόσο δεν παύει να είναι μία άμυνα. Δεν είναι η γκρίνια που θα σε οδηγήσει έξω από τη μοναξιά. Τα συνεχή παράπονα είναι θυμός που εκδηλώνεται έμμεσα και συγκαλυμμένα. Ως προς ποιον? Προς τη γυναίκα, προς το γυναικείο φύλο. Ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια όχι στην αναζήτηση διαφυγών και λύσεων, αυτός ο μηρυκασμός μίας αδικίας που έχεις επινοήσει σου την απορροφάει όλη και μένεις να βαλτώνεις. Δούλεψέ το και ξέφυγε από το βάλτωμα αυτό. Εκτός αν το προτιμάς από το να βγεις στη ζωή και να δοκιμάσεις να πλησιάζεις τις γυναίκες που χρειάζεσαι και επιθυμείς. Εκτός αν τις φοβάσαι. Δεν είναι κακό και κατακριτέο να φοβάσαι, όλοι κάτι φοβόμαστε. Αλλά παραδεχόμενοι προχωράμε στο επόμενο βήμα.
Φιλικά.
Κοιτα να δεις ,υπαρχουν πολλα και διαφορα τοιχοι ,αναλογα το μειγμα πιστευω .Αν ειναι απο σκληρο μπετον αρμε ασε ,δεν το διαπερνα τιποτα
και αν ειναι και θωρακισμενα με αλεξισφαιρα τζαμια και φιμε ,εκει περιπλεκει τα πραγματα περισσοτερο ,γιατι δεν υπαρχει φως λολ!!
Και οταν δεν υπαρχει αχτιδα απο φως μεσα στη ψυχη σου ,ερχεται η μαυριλα η απαισιοδοξια η γκρινια και βουλιαζεις σιγα σιγα ,και δεν το καταλαβαινεις κιολας ,γιατι μαθαινεις να αναπνεεις ,και με μικρες κομενες ανασες για να επιβιωσεις ,μεχρι να ερθει η ασφυξια , δυστυχως !!
Βλέπετε όμως ότι μόνο εσείς οι γυναίκες απαντάτε αισιόδοξα;Και αυτό γιατί ή όλες έχετε σχέση και είστε καλυμμένες σ'αυτόν τον τομέα ή κάνετε όποτε θέλετε.Όποιον άντρα και να ρωτήσω τα ίδια με μένα λέει,ειδικά αν είναι καιρό μόνος χωρίς να το θέλει.Τί φταίμε εμείς που πολλές από εσάς την έχετε δει 'αντράκια',ανεξάρτητες,απλη σίαστες,αντιερωτικές,κολλη μένες και τρώμε την μοναξιά στη μάπα;Αν εσείς μπορείτε να κάθεστε χρόνια αγάμητες περιμένοντας τον πρίγκηπα με τα λεφτά ή αναπολώντας τον πρώην εμείς δεν μπορούμε.Κι επειδή ένας μόνος άντρας θεωρείται αποτυχημένος από την κοινωνία,κοινώς θεωρείται άλλο ένα μπακούρι που βολοδέρνει,γι'αυτό και πλέον εμεις είμαστε και αυτοί που παρακαλάμε για σχέση και γάμους.
Τώρα αν με θεωρείτε ντουβάρι οκ.Καθήστε κι εσεις μόνοι σας για πολύ καιρό χωρίς να το θέλετε και να δούμε τί αισιόδοξοι θα είστε.
παολο
αμαν πια με αυτο το απαισιοδοξο πρισμα σου!!
κατ αρχας, αποφασισε!
ειμαστε ανετες τελικα επειδη ειτε εχουμε σχεση ειτε μπορουμε να βρουμε οποτε θελουμε, Η επειδη οταν ειμαστε αγαμητες δεν μας νοιαζει γιατι ειμαστε ικανες να μενουμε περιμενοντας τον πριγκηπα αναπολωντας τα παλια???? και τα δυο μαζι δεν γινεται!
εαν θεωρεις οτι οι γυναικες βρισκουν ευκολα συντροφους κι ετσι ειναι ολες σχεδον ζευγαρωμενες, ΠΡΟΦΑΝΩΣ με καποιους αντρες ειναι ζευγαρωμενες οχι με πιγκουινους, αρα ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!
προφανως η απαντηση στην απορια σου βρισκεται στο πως διαχειριζεται ο καθενας την μοναξια του κι οχι σε στατιστικες....
εγω ειμαι αυτον τον καιρο με εναν πριγκηπα, αλλα εχω υπαρξει μεγαλα διαστηματα χωρις μονιμη σχεση. δεν επαθα ποτε υστερια!! ελεος! "περνω και μονη μου καλα"!ξερω οτι ειναι θεμα χρονου η επομενη σχεση κι οτι ακομα κι αν δεν ερθει δεν θα σταματησει η γη να γυριζει , ουτε θα γινω δυστυχης απο αυτο.
το γιατι δεν απαντανε οι ανδρες αισιοδοξα (οσοι δεν απαντουν), ειναι απορροια του παραπανω, αλλα ακομα και γιατι οι ανδρες στην ελλαδα εχουν μαθει να τους νταντευει μια γυναικα, που αρχικα ηταν η μανα τους κι οταν δεν την αντικαθιστουν με την επομενη που ειναι η γκομενα τους, βρισκονται.....σε κενο εξουσιας...
αυτο τωρα ηταν σποντα για μενα, και δε καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να πεις και τι εχεις εναντιον μου παλι. εχω κανει τουλαχιστον 5 σχεσεις (σχεσεις οχι απλα φασεις), καλως ή κακως με τις ελληνιδες εδω κρατησαν οσο κρατησαν. τελοι χριστουγεννων θα κανα κι αλλη, αλλα τι να γινει δεν ειμαστε ολοι το ιδιο τυχεροι σαν εσενα.
μπορει οι αντρες να εχουν μαθει να τους νταντευει μια γυναικα οπως λες, εσας σας νταντευει ολοκληρη η κοινωνια ομως, αφου οπως ειπαμε πλεον λειτουργει υπερ σας! πχ πιο ευκολα παιρνουν μια γυναικα σε οποιαδηποτε δουλεια για τα "προσοντα" της, παρα εναν αντρα.
οκ να με συγχωρας, εγραψες 'κενο εξουσιας' και νομιζα το κανες επιτηδες...
για το τελευταιο δεν εχουμε κατι να σχολιασουμε ομως ?
αμε, ευχαριστως.
να σχολιασω αφου τοσο το θελεις, οτι σε θεσεις που δεν χρειαζονται συγκεκριμενα προσοντα, η αν το θελεις, σε θεσεις οπου πολλοι εχουντ α προσοντα και υπαρχει πληθωρα αιτησεων απο αντρες και γυναικες, ΑΝ τελικα παρουν γυναικα, οχι για αλλο λογο, αλλα γιατι το αφεντικο ειναι λιγουρης κι ελπιζει να γαμησει κιολας, η εργαζομενη αυτη, βρισκεται στην ευχαριστη θεση να ψαχνει για δουλεια ξανα σε λιγο, εκτος κι αν φιλοδοξει να την πηδαει ενας σιχαμας (γιατι ποιος αλλος δεν βρισκει να γαμησει και την πεφτει σε εργαζομενες?). πολυ ωραια προοπτικη για μια ανεργη ε?
οσο για τις θεσεις ειδικων προσοντων, οπου δεν ειναι τοσες πολλες οι προσφορεςκαι το κριτηριο ειναι σπανιοτερα το αν θα πηδηξουν τον υποψηφιο, μια γυναικα σε αναπαραγωγικη ηλικια την αποφευγουν σαν τον διαολο, γιατι αν δεν εχει παιδια, θα θελησει να κανει και θα απουσιαζει κι αν εχει, θα απουσιαζει ετσι κι αλλιως γιατι τα παιδια εχουν προβληματα καια σθενειες....ΕΑΝ οστοσο την προτιμησουν απο αντρα συνυποψηφιο, αυτο θα ειναι, ειτε γιατι ο εργοδοτης ειναι χεστης και θρασυδειλος και πιστευει οτι μια γυναικα ειναι πιο πειθηνια σε παραλογισμους και επιβολες, οπως επισης και θεωρειται δεδομενο οτι μια γυναικα θα δεχτει ευκολα λιγοτερα χρηματα για ιδια δουλεια και ιδιες γνωσεις , με εναν αντρα..
κι αυτες πολυ ωραιες προοπτικες για μια εργαζομενη επισης.....
επειδη ξερω οτι δε με συμπαθεις, γιαυτο νομιζα ηθελες να μου την πεις παλι.
δεν διαφωνω με κατι απ'τα υπολοιπα, η δικη μου αναφορα αφορουσε το πρωτο κομματι περισσοτερο. συνηθως ακομα και απλα σε καφετερια να ψαξεις για δουλεια, προτιμουν τις νεαρες με εμφανιση, παρα καποιον νεαρο. αυτο εμενα μου φαινεται καπως σεξιστικο, κι οτι η κοινωνια ειναι περισσοτερο με το μερος σας.
χαχαχαχα θα πεσω κατω απο τα γελια δε μπορω!!!!!!!!!!!! Η κοινωνια ειναι υπερ των γυναικων επειδη και καλα σε καααποια μαγαζια τις προτιμουν για σερβιτορες, που τρωνε ενα σωρο πεσιματα και μαλακιες απο τους αντρες πελατες!!!!! Α ρε τι υπερτυχερα πλασματα που ειμαστε!!!!!!!! Α επισης μας προτιμουν και στα ταμεια του σουπερ μαρκετ και για καθαριστριες!!!!! Μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχχαχαχ αΧΑχαχαχαχχα