χα..λές να είναι σημάδι ?μακαρι.καλό μήνα!
Printable View
το ξαναγράω γιατί νομίζω χάθηκε μές τον χαμό
αρα γελάκια (:Ρ) = είμαστε σε καλό δρόμο. ε? πάντως νιώθω αρκετά πιο ευδιάθετη και μόνο που απαλάχτηκα κάπως από την ευθύνη που ένιωθα να έχω.
και μιας και από ότι φαίνεται είσαι καλός/καλή επί των πρακτικών συμβουλών-θεμάτων θέλω να θίξω και κάτι άλλο αλλά φοβάμαι μην παρεξηγηθώ..
ας παρεξηγηθώ νιώθω πολύ ασχημα που τους έχω δανείσει λεφτα και είναι αρκετά -τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα- περίπου 300 τους τελευταίους 4 μήνες. το ξέρω ότι ήταν τεράστια βλακεία-υποτίθεται ότι τα περισσότερα από αυτά ήταν για το ενοίκιο.
Ναι χάθηκα λίγο...
Με συνεπήρε η άνοιξη και καπάκι τα ταξίδια! Με το που μπήκε βρε παιδί μου!
Γιατι να παρεξηγηθείς? Για μένα αναμενόμενο ήταν ότι τους έχεις δανείσει (νομίζω οτι το είχες αναφέρει κιόλας)
Ποιο είναι το θέμα σου? Να σου τα επιστρέψουν? (κοπέλα είμαι)
*Ότι έγινε έγινε αν, έχασες λεφτά , έχασες την ηρεμία σου, τη χαρά σου, τη συγκέντρωσή σου, πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις και δεν έκανες, χρόνο της ζωής σου και κυρίως ίσως και τον εαυτό σου ως ένα σημείο αλλά σημασία έχει να σταματήσει αυτό το χάσιμο εδώ. Όσο νιώθεις ενοχές συνεχίζεται το χάσιμο...
Μια νέα αρχή. Επικεντρωμένη στο καλό σου.
να μιλησω λιγο ωμα?
και κερατου και γδαρμενη και να μην ερχονται και στις χαρες σου....
πολυ δουλαρα δεν τους εχεις γινει? και τους πληρωνεις απο πανω για τις υπηρεσιες σου?
μωρε μπραβο???? καλοι μου αννννννθρωποι!!!! υπολοιπε μου... Βεγγο θυμηθηκα τωρα!!!!
Βρεα αντε μαζευτα και φυγε λεμεεεεεεεεε!!!!! πω ρεεεε!!!!!
μα κατευθείαν να σε πιάσει η άνοιξη!το μνμ πάντως εννούσα ότι χάθηκε.γιατί πρώτον δάνεισα λεφτά σε ένα εξαρτημένο άτομο και δέυτερον επειδή το θίγω. Θα τα ήθελα κάποια στιγμή πίσω ναι γιατί δεν μου περισσευουν αλλά δεν μπορώ να του το πω γιατί θα αγχωθεί να βρεί να μου τα δώσει
Αποχώρησε και ρίξε μαύρη πέτρα πίσω. Στάχτη να γίνουν και τα λεφτά (άραγε που θα βρουν να σου τα δώσουν? ή θα σου τα δίνουν 20 -20 ίσα να έχετε επαφές κανένα εξάμηνο ακόμα? και να μπεις πάλι στην κατάσταση... )
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Το μεγαλύτερο κέρδος σου είναι απλά να μην τους ξανασυναντήσεις ποτέ.
παρε τηλεφωνο την κερατουουου ...
καλυτερα τωρα.... παρα μετου.....
καλε μια χαρα εισαι ! αμα ξεμπερδεψεις τωρα!!! και τυχερη να σε λες!
300 ευρω καλη μου αστα να πανε.... και τα δυο χρονια αν θες....
δες τι σε ειπε και η beauty....που αρχισε απο μια παρομοια ιστορια!!!!
και να σου πω και κατι που διαβασα και μου αρεσε?
αν θες να σωζεις να το κανεις οργανωμενα
να πας σε ενα ιδρυμα και παιδακια ορφανα εγκατελειμενα
και να τα κανεις παρεα μια δυο τρεις πεντε φορες την εβδομαδα ! οσο γουσταρεις!!!! (αυτος στο βιβλιο μιλουσε πολυ σοβαρα)
οταν ομως μπλεκεις το σωτηριολογικο στην προσωπικη σου ζωη τοτε την εχεις κατσει τη βαρκα
γιατι αφαιρεις και απο τον αλλον την δυνατοτητα να χαρει την πτωση του...την βλακεια του!
να ταπεινωθει να ματωσει να μετανιωσει! να αναλαβει την ευθυνη του!
οταν προστρεχεις ετσι κανεναν δεν βοηθας! και γω τωρα αρχιζω να το καταλαβαινω!
κανεναν δεν μπορεις να σωσεις απο την ζωη που διαλεξε να κανει.
Ισως ομως ενα μικρο παιδι χρειαζεται την βοηθεια σου! η ενας ανημπορος ηλικιωμενος χωρις κανεναν στον κοσμο.
καν το οργανωμενα!!!! οχι απο σποντα!
να δινεις αυτο που δεν εχεις και να εισπραττεις αχαριστια και εκμεταλλευση !
ναι. αν και τα στερήθηκα για να τους τα δανείσω.και από τη μια χαλάλι δεν τα κλαίω (κι αν τα σκέφτομαι είναι επειδή μου λείπουν)..αλλά από την άλλη απλά δόθηκαν δεν έσωσαν καμία κατάσταση όπως νόμιζα..πήγαν στο ενοίκιο, στο φαγητό αλλά δεν πλήρωσαν το επόμενο ενοίκιο μετά και βρέθηκαν στο δρόμο, δεν είχαν την επόμνη μέρα φαγητό και πάλι ήταν πεινασμένοι. ελπίζω να γίνεται κατανοητό τι θέλω να πω γιατί το γραψα λίγο μπερδεμένα.
Θα τα ξεχάσω εχεις δίκιο μάλλον ότιδήποτε άλλο μόνο ψυχοφθόρο θα είναι. απλά ήθελα να το πω κι αυτό γιατί ένιωθα τύψεις που παρ όλο που λένε ότι δεν πρέπει να δίνεις λεφτά σε κάποιον εξαρτημένο και το ηξερα εγώ το κανα και νιώθω άσχημα γι αυτό.
απο τα λαθη μας μαθαινουμε
δοκιμασες να δεις μηπως η περιπτωση ειναι πολυ ξεχωριστη
αλλα τελικα δεν ειναι και τοσο ξεχωριστη
και σε συνδυασμο με την εμπειρια αλλων βγαζεις και τα συμπερασματα σου
δεν μπορεις να εισαι τελεια
και να μην κανεις και συ καποια λαθη στις εκτιμησεις σου
ολοι κανουμε λαθη σε καποιες εκτιμησεις μας
"γιατι αφαιρεις και απο τον αλλον την δυνατοτητα να χαρει την πτωση του...την βλακεια του!
να ταπεινωθει να ματωσει να μετανιωσει! να αναλαβει την ευθυνη του!" αν και έχω τις αμφιβολίες μου για το "χαρεί". το ένα δεν αποκλείει το άλλο μπορεί να το κάνεις και στην προσωπική σου ζωή(εστω και λανθασμένα) και σε κοινωνικό επίπεδο.
"απο τα λαθη μας μαθαινουμε" ας κρατήσω αυτό.αν και τρομάζω όταν σκέφτομαι ότι έκανα τόσα πολλά και μεγάλα λάθη.
* Ότι έγινε έγινε αν, έχασες λεφτά , έχασες την ηρεμία σου, τη χαρά σου, τη συγκέντρωσή σου, πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις και δεν έκανες, χρόνο της ζωής σου και κυρίως ίσως και τον εαυτό σου ως ένα σημείο αλλά σημασία έχει να σταματήσει αυτό το χάσιμο εδώ. Όσο νιώθεις ενοχές συνεχίζεται το χάσιμο...
Μια νέα αρχή. Επικεντρωμένη στο καλό σου.
Το παραπάνω το είχα γράψει μετά από επεξεργασία στο προηγούμενο ποστ μου.
Μην επικεντρώνεσαι πάλι σ'αυτούς! αν ήταν σωστός ο δανεισμός σε χρήστες. Γύρνα σε σένα.