Το μίσος σου αλλού ρε στους δικούς σου όχι σε μένα το κατάλαβες; Θα έλεγα ποιός είναι παρανοικός αλλά θα φάω προειδοποίηση! Σταμάτα πια να με κυνηγάς ψύχωση έχεις πάθει μαζί μου!
Printable View
Το μίσος σου αλλού ρε στους δικούς σου όχι σε μένα το κατάλαβες; Θα έλεγα ποιός είναι παρανοικός αλλά θα φάω προειδοποίηση! Σταμάτα πια να με κυνηγάς ψύχωση έχεις πάθει μαζί μου!
ευχομαι στην πραγματικη ζωη να μην πιανεσαι απο ενα δυο αρνητικα για να χαρακτηρισεις εξ ολοκληρου εναν ανθρωπο
γιατι σιγουρα αυτο θα ταλαιπωρει πρωτα απ ολα εσενα
ειναι κριμα
δεν λεω οτι ειναι ευκολο να ξεφυγει καποιος απο αυτο
αλλα ισως ειναι καλο σαν πρωτος στοχος
το πως να διακρινεις θετικα
το πως να βαζεις καλο λογισμο
σου το ευχομαι και μου το ευχομαι :)
Οκ ρισέρτσερ δεν είναι έτσι απλώς έτυχε και διάβασα μόνο τα αρνητικά σου και παλιότερα δεν θυμάμαι. Διάβασα πχ 2 αρνητικά και 2 θετικά που είναι πολλά τα αρνητικά σε αυτή την περίπτωση. Θα προσπαθώ από δω και πέρα να σε διαβάζω να σε μάθω στο υπόσχομαι.
Μάλλον δεν το υπόσχομαι σε πιστεύω γιατί δεν θέλω ποτέ ξανά να μπω σε αυτό το κωλοσάιτ ούτε σε κανένα άλλο σαν κι αυτό ούτε να γνωρίσω κανέναν. Έχω απογοητευτεί από όλους καλύτερα μόνος μου εγώ κι ο πόνος μου.
βγαλε τον αρνητισμο απο μεσα σου ρε γλυκο μου κοριτσι!πως θες να εισαι καλα οταν εισαι μες στην αρνητιλα και την καχυποψια?σταματα να βλεπεις φαντασματα γυρω σου και αποδεξου τους γυρω σου χωρις ταμπελες(κακος,υπουλος,ψε υτης) ειμαστε ανθρωποι βρε κουκλα μου,ειμαστε λιγο απο ολα,ολοι!
ελα ρε ζουζουνα εισαι μια χαρα κοριτσι!αντε!
Δώρα εγώ δεν μπορώ να ανεχτώ την ψευτιά και την υποκρισία και την κακία κτλ ίσως γιατί εγώ δεν τα έχω. Anyway, εδώ είμαστε εκτός θέματος, έλα δίπλα είδες η άλλη τι μου έγραψε ότι είμαι παρανοική και αυτό είναι το 1/100 από την ίδια, από όλους ούτε το 1/1000. Έλα δίπλα όμως.
ρις..
ναι αυτο που νιωθεις ειναι αντιληπτο και απο τους αλλους..
Εισαι γλυκα :)
Αν θες στο αναλυω ;)
αν σου ειναι ευκολο να το πεις βεβαιως θελω...
και για το αυτο που νιωθω...
και για το γλυκα
και ο,τι θες :) γραφε γραφε :) ...
ειδα αυτο το θεμα τωρα...:)
λοιπον: θα πω κατι που μας ειχε συμβει πριν αρκετα χρονια res σ αυτον εδω τον χωρο. ειχαμε μαλωσει πολυ ασχημα για ενα θεμα, ειχαμε εντελως αντιθετες αποψεις. συγκρουστηκαμε, ενταξει νομιζω δεν βριστηκαμε (ημουν στο παρα 1...χαχα...), αλλα θυμαμαι οτι μετα απο ολο αυτο μπορεσαμε και ξανα επικοινωνησαμε. Μου εδωσες κ τον χωρο κ τον χρονο κ δεν ειδα πανω σου ουτε ιχνος εμπαθειας ή υπολοιπου απο το παρελθον που το βγαλες στην πορεια με μενος κ παθος! κι αυτο μπορω σιγουρα να χρεωσω στα πολυ θετικα σου:)
βλεπω οτι ολοι σχεδον μιλησαν για την γλυκυτητα σου. αυτο για μενα ή μαλλον στα δικα μου ματια μεταφραζεται ως μια παιδικοτητα που παραμενει μεσα σου. κι αυτο ειναι οντως πολυ γλυκο:)
αυτα απο μενα!
ειμαι κι εγω της αποψης οτι αυτο που νιωθουμε αυτο βγαζουμε..
Λοιπον αυτο εισπραττω απο εσενα..οτι εισαι χαρουμενη και θετικη,ετσι αυτα βγαινουν και στα γραπτα σου..
Πχ ενα αλλο αγαπημενο μου μελος,το βλεπω οταν αρχιζει τα "επιθετικα" τυπου "αστους να κουρευονται" ή την κριτικη,καταλαβαινω οτι κατι το εχει στεναχωρησει και βγαζει αμυνα..
Παρατηρω οτι εισαι αρκετο καιρο σταθερα σε θετικη πορεια και δεν γινεται να μην με ευχαριστει αυτο!!!
Σε φανταζομαι να κανεις ματακια καθως πληκτρολογεις και να χαμογελας :)
Και εγώ νιώθω άβολα όταν πρόκειται να πω κάτι θετικό ή κάτι αρνητικό, σχεδόν το ίδιο άβολα. Με την ευκαιρία, θέλω να σου πω ότι από τα περίπου εκκατό άτομα που γράφουν πιο συχνά εδώ, είσαι μέσα στα δέκα που έχω επιλέξει ότι καταθέτουν την ψυχή τους με ειλικρίνεια. Είσαι ένα άτομο που δεν έχει κακία και εγωκεντρισμό.
Κρίμα που -κατά τη γνώμη μου- δεν γίνεται να έχεις υποστήριξη από efriends, η υποστήριξη μπορεί να προέρχεται -πάντα κατά τη γνώμη μου- από πιο κοντινές σχέσεις.
Καλημερα :) ευχαριστω πολυ πολυ και εσας παιδια και :) ειστε και εσεις γλυκες :)
John δεν ειναι καθολου κριμα ! ενταξει e-friends e-friends αλλα και τα συναισθηματα ειναι συναισθηματα !!!!!
εαν ηθελα αποκλειστικα επικοινωνια με πραγματικους φιλους θα την ειχα
τωρα ομως ειμαι και εδω για τους δικους μου λογους που τους σεβομαι πολυ :)
να αρθει το τειχος τωρα.... (σαν το παμε πακετο ενα πραγμα ε? )
κοιτα καποιες φορες το εχω σκεφτει πως ισως μου λειπει που δεν ειμαστε στην φυσικη μας παρουσια και με προβληματιζει και καποιες φορες
αντε και βρισκομαστε οπως στην καθημερινοτητα
αντε και ειμασταν ολοι γειτονοπουλα
και βγαιναμε για καφε
δεν ειναι ετσι...δεν θα ηταν ολα καλυτερα
εδω χωρις προκαταληψεις για το που ειμαι τι κανω (π.χ. εχω κρεμα αποτριχωτικη πανω στο μουστακι μου τωρα που σου γραφω χαχαχαα.....δεν κανω πλακα)
μιλαω για πραγματα που αλλιως εμενα θα μου επαιρνε αιωνες απο κοντα ....
και εχω και το αλλο , η προκαταληψη στους κοντινους και το στρες της κοντινοτητας μας απομακρυνει
εδω δεν βιωνω στρες δεν βιωνω προκαταληψη
και δεν μιλαω για την χοντρη προκαταληψη με τους φιλους , μιλαω για την λεπτη αυρα αυτη
του γιατι λυπημενη και να μην εισαι... και να η καλη προαιρεση και να το
και γω το ιδιο βιωνω αλλα σιγα μην το παραδεχθω δεν επιτρεπεται....
οποτε εδω βγαινει κατι πιο αμεσο
ειχα διαβασει για δυο φιλους που γραφανε μαζι ενα βιβλιο και ζουσαν σε διαφορετικες χωρες.
Καταλαβαν πως τα κανονικα τηλεφωνηματα τους επαιρναν πολυυυυυ χρονο με τα τι κανεις τι κανουν τα παιδια ποτε θα λθειτε καλα χριστουγεννα...κτλ
οποτε αποφασισαν να στελνουν ηχομυνηματα
οποτε ειχαν κατι σημαντικο για το βιβλιο να πουν οποτε τους επαιρνε παρα πολυ λιγο και ηταν μονο η ουσια
ετσι και εδω...γραφοντας ισως το βιβλιο της ζωης μας... μπαινουμε κατευθειαν στην ουσια αυτο που θελουμε να εκφρασουμε....
θα το ειχαμε αραγε αν γνωριζομασταν ολοι και μιλουσαμε μονο απο κοντα?
σας ευχαριστω και σας αγαπω πολυ ολους
http://2.bp.blogspot.com/_QAelWJr5mB...ove_you_10.gif
χωρις αυτα ολα φυσικα να σημαινουν πως οι πραγματικοι φιλοι δεν ειναι πραγματικοι φιλοι
πως σαν ανθρωπος φυσικα εχω αναγκη τις πραγματικες σχεσεις
πως αγαπω πολυ και τους πραγματικους μου φιλους τον ακθε ενα και την καθε μια ξεχωριστα !
αχ αυτα! καλημερα σε ολους και ολες! :)
Ρις... από την πρώτη στιγμή που σε διάβασα μου έδωσες την αίσθηση ενός "όμορφου" ανθρώπου...
Ενός ανθρώπου αυθεντικού, αισιόδοξου και χαρούμενου...
Λατρεύω τις εύστοχες "εικονικές" παρεμβάσεις σου, που "χρωματίζουν", συμπληρώνουν αλλά και πολλές φορές αποφορτίζουν την ατμόσφαιρα :)
Συνέχισε να εξελίσσεσαι :)
καλημερα ρισουλα
νομιζω οτι εισαι απο τα πιο γλυκα και υποστηρικτικα πλασματα στο φορουμ.
ασχολεισαι πολυ με οσους περισσοτερους μπορεις, ακομα κι οταν δεν μπορεις, εστω με μια φιλικη κουβεντα η εικονιτσα (απο αυτες που προσφατα εμαθες να βαζεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΗΣΥΧΙΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ,ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΔΩ, ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΚΕΙ ,ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) :Ρ
εχεις εναν τροπο να αμβλυνεις τις γωνιες, κι αυτο ειναι πολυ γλυκο και ανακουφιστικο.
εχεις εναν καλο λογο εκει που μπορεις να τον πεις, οταν ειρωνευεσαι το κανεις με τροπο απαλο και αστειο και οταν διαφωνεις δεν εισαι σχεδον ποτε αιχμηρη η ερριστικη.
θυμαμαι οτι την πρωτη φορα που σε προσεξα, ειχες ανοιξει ενα θεμα σχετικο με τις αμβλωσεις και ειχαμε εκ διαμετρου αντιθετες αποψεις, με ειχαν εκνευρισει τοσο πολυ οι αποψεις σου μαλιστα, που ειχα την διαθεση να σε σκυλοβρισω ως γυναικα, ως ανθρωπο και ως θεματοθετρια.... μου εκανε εντυπωση η ηρεμια που αντιμετωπισες την εκνευρισμενη μου αντιδραση, σε σημειο μαλιστα που επειδη δεν σε ηξερα, περασε απ το μυαλο μου οτι αντιπαρατιθεσαι χωρις να εχεις πραγματι αυτη τη γμνωμη, μονο για να εκνευρισεις οσους διαφωνουσαμε :))))))
σημερα θα σου μιλουσα εντελως διαφορετικα σε εκεινο το θεμα..
για καλη τυχη αυτου του φορουμ (ελπιζω και δικη σου) δινεις πολυ απο τον χρονο σου για να βρισκεσαι εδω μεσα και εισαι ενα απο τα ατομα που δινουν χρωμα εδω και που χωρις αυτα το φορουμ θα ηταν λιγο διαφορετικο, λιγο χειροτερο μαλιστα, και πολυ πιο αδειο...