Originally Posted by
eutuxia
Ολα οσα γραφεις μου θυμιζουν την τελευταια μου σχεση....τρια χρονια, δουλευε νυχτα, ειχε απατησει ολες του τις πρωην.....ελεγε οτι με μενα ειναι διαφορετικα! ζουσαμε μαζι, τον αγαπουσα πολυ! καποια στιγμη λογω δουλειας αλλαξα πολη, αλλα κ παλι βλεπομασταν συνεχεια κ καναμε σχεδια για το μελλον! ενα ωραιο πρωι μου ξεφουρνισε οτι δεν ειναι καλα, θελει χρονο κτλ κτλ.... εκλαψα, παρακαλεσα, εκανα υπομονη...αυτος με ειχε στο περιμενε...κ ενω εγω ενιωθα οτι ειχε καταρρευσει το συμπαν αυτος σαν να μην τρεχει τιποτα! καποια στιγμη μετα απο 2 μηνες ταλαιπωριας εμαθα οτι ηταν με αλλη!!! και ενω ημουν εντελως σιγουρη κ με αποδειξεις τον συναντησα μια τελευταια φορα, τον ρωτησα αν ειναι με αυτη την κοπελα κ μου ειπε οχι βεβαια, τι ειναι αυτα που λες...........οπως καταλαβαινεις εκει τρελαθηκα! γιατι αυτο μου εδειξε οτι οχι μονο δε με αγαπουσε αλλα ουτε καν με σεβοταν αρκετα για να μου πει την αληθεια! παρεπιπτοντως η αλλη αντικειμενικα κατωτερη απο καθε αποψη! μετα απο αυτο εξαφανιστηκα κ περιττο να σου πω οτι τρελαθηκε! αλλα πλεον δεν ειχε καμια σημασια...ακομα ειναι μαζι της κ μου στελνει μηνυματα οτι με αγαπαει κ ιστοριες...ξερεις ομως τι καταλαβα? το μονο που τον ενδιαφερει, κ αυτον κ τους ομοιους του, ειναι η επιβεβαιωση του τεραστιου εγω του! και πολυ αμφιβαλλω αν θα μπορεσει ποτε να κανει μια βαθεια σχεση, ειναι πολυ ερωτευμενος με την παρτη του! καταλαβαινω τι περνας, γιατι κι εγω ενιωθα ετσι για πολυ καιρο...σαν να εχασα την οικογενεια μου...και ακομα καποιες φορες φοβαμαι οτι αυτη η εμπειρια με εχει σημαδεψει! αλλα οσο περναει ο καιρος θα δεις οτι σιγα σιγα θα νιωθεις καλυτερα κ η σκεψη του θα ποναει ολο και λιγοτερο!!! και καποια στιγμη θα μπορεσεις να τον δεις καθαρα κ θα καταλαβεις οτι δεν σου ταιριαζει! οσο για το αν θα βρεις καποιον που να νιωθεις το ιδιο, ειμαι σιγουρη γι αυτο, κ μαλιστα η επομενη σχεση σου θα ειναι καλυτερη κ πιο ουσιαστικη γιατι μεσα απο μια τετοια εμπειρια μπορει να πληγωνομαστε πολυ αλλα ταυτοχρονα μαθαινουμε καλυτερα τον εαυτο μας κ τα θελω μας!