Originally Posted by
carrie
Λοιπον τωρα θυμηθηκα μια αλλη ιστορια, ο συγκατοικος μου οταν σπουδαζα στο εξωτερικο ηταν 3 χρονια μαζι με μια κοπελια, απο Βορεια χωρα, οχι οτι εχει σημασια, εξ αποστασεως, και βρισκοντουσαν καθε τοσο σε διακοπες κι αυτος ειχε κανει τη διαδρομη με το αεροπλανο σαν την διαδρομη κουζινα μπανιο. 2-3 μηνες ειχαν κατι συννεφακια στη σχεση τους, αλλα τιποτα σοβαρα φαινομενικα, κανανε ονειρα οτι θα κανανε μαζι οικογενεια και παιδια και θα πηγαινανε να ζησουν μονιμα στην Ελλαδα, αυτη μαθαινε και ελληνικα!!! Λοιπον, ο συγκατοικουλης μου εψαχνε να της βρει μονοπετρο, τετοια εποχη ηταν πριν τρια χρονια, και κανονιζανε που θα πανε διακοπες το καλοκαιρι. Ενα πρωι τον ειχε πιασει μελαγχολια αυτον ηθελε να την δει, ηθελε να ερθει το καλοκαιρι, δεν αντεχε την αποσταση, και του ελεγε η κοπελια σε 2 μηνες θα ειμαστε μαζι σε ενα νησακι, και κανε υπομονη αγαπη μου και εμενα μου λειπεις κτλ κτλ. Και 7 ωρες μετα, το απογευμα, τον πηρε τηλεφωνο και του ειπε οτι θελει να χωρισουνε! Τελεια και παυλα! Ε ρε τι εγινε... Ο αλλος εκλαιγε μερα νυχτα την απρακαλαγε, του ειπε τελικα αυτη οτι νταραβεριζοτανε εδω και λιγο καιρο με αλλον, να μην στα πολυλογω, φινιτο. Τοσο ξαφνικα!