Σε κανένα φόρουμ που γράφω δεν χρησιμοποιώ πραγματικά στοιχεία, ούτε καν σε site κοινωνικής δικτύωσης.... Αυτό είναι μια απλή αρχή για την διαφύλαξη της ιδιωτικότητας και του προσωπικού απορρήτου στον κόσμο του νετ...
Ρε Όλγα γιατί σκέφτεσαι έτσι; Εγώ μέχρι τα 16 μου ήμουν μια ""χαρά"" παιδί, μεγάλωσα ίσως στην καλύτερη οικογένεια του κόσμου, δεν υπήρχαν κανενός είδους προβλήματα και τσουφ έσκασα σαν βόμβα! Το θέμα είναι πότε και αν εσύ αισθάνεσαι έτοιμη να γίνεις μάνα, όχι πότε σε θέλει η κενωνία ή οι δικοί σου... και που ξέρεις ίσως οι δικές σου εμπειρίες αποτρέψουν ή προλάβουν κάτι... Εμένα διαπραγματευόντουσαν αν θα με πάνε ψυχίατρο ή ψυχολόγο μπας και στιγματιστώ!
Και να σας πω και κάτι, δεν γουστάρω ""φυσιολογικούς""! Θέλω προβληματισμένους με την καλή και την κακή έννοια (το ένα φέρνει το άλλο), Μέχρι να κλατάρω ο κόσμος ήταν επίπεδος, ο καλός μαθητής, ο αξιαγάπητος, το καλό παιδί, που πρέπει να βρει και μια γκόμενα...
Τώρα δεν θέλω τίποτα από αυτά... Έχω αρχίσει να ανακαλύπτω την έννοια της ποιότητας... lololololol