Originally Posted by
streidi
Ε πες του πόσο πολύ τον θέλεις, και αυτό που μας είπες και παράθεσα και αν μπορεί να το ξαναπιάσετε το θέμα από κει που ήταν πριν την παρεξήγηση.
Σε μηνυμα που του εστειλα του ειπα ποσο τον θελω κτλ, και του εχω πει και το ξερει οτι δε μπορω τα πολλα λογια και τις αναλυσεις πολλακις. Ειναι ο χαρακτηρας μου.
Δείχνοντάς του ότι τον θεωρείς πολύ σημαντικό για σένα αλλά όχι παρακαλώντας.
Σε αυτο συμφωνω και αυτο κανω παντα οταν τσακωνομαστε, αλλα αυτος βεβαια λεει οτι θα ηθελε παρακαλια γιατι τοτε θα ενιωθε πραγματι σημαντικος, του ειπα οτι πρεπει να το εχει λιγο μεσα του αυτο, να μη θελει συνεχεια επιβεβαιωση απο μενα για ολα, δε γινεται
Ή πες του ότι θέλεις λίγο χρόνο να τα σκεφτείς όλα αυτά γιατί σε πλήγωσε που με την πρώτη ευκαιρία σε πέταξε έτσι απλά. (Τότε να δεις πόσο θα τρέξει από πίσω σου)
Ξερω οτι γινεται χειριστικος και θελει επιβεβαιωση, και μαλλον για αυτο με "πεταξε" που λες ετσι απλα. Αλλα παντα ψιλοψαρωνω κι εγω απο ο,τι ειδες.
Πάντως περίμενα να τον κρατήσει λίγο παραπάνω το θυμό είναι η αλήθεια..
Ειναι ερωτευμενος πολυ, και με θελει, οποτε οταν βλεπει οτι εγω δεν τον παρακαλαω θα εμφανιστει συντομα μην με χασει.. Παλευει μεσα του, απο τη μια με θελει γιατι περναμε πολυ ωραια και για αλλους λογους, και απο την αλλη δε με θελει γιατι μαζι μου υποφερει αφου νιωθει ανασφαλης κτλ
Τι να σου πω βρε Κάρι, δείχνει να έχει αρκετά συμπλέγματα, αλλά αν είναι τόσο σημαντικός για σένα πάλεψέ το ακόμα λίγο...
Ειναι ρε γμτ, αλλα δε θελω να γινουν τα ιδια.. Και παιρνουν χρονο τα ρημαδια τα προσωπικα μας θεματα για να φτιαξουνε..
Πάντως είναι φανερό ότι πιο εύκολα θα τον έχεις αν τον ''παίξεις'' (αχ, δεν ξέρω τώρα, έτσι πως ήρθαν τα πράγματα ίσως δεν θέλω πια κτλ-και ύστερα κατηγορούν τις γυναίκες για κάτι τέτοια...), παρά αν είσαι ειλικρινής και ντόμπρα απέναντί του.
Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να τον παιξω κανοντας τη δυσκολη, αλλα οτι πραγματικα θελω λιγο χρονο, δε θελω να ξαναακουσω τα ιδια, εχω πονεσει και δε μπορω παλι να ερχομαι αντιμετωπη με τετοια, θελω λιγο ηρεμια, θελω να μην εξηγω και απολογουμαι συνεχεια, και αυτο θα επρεπε να κανω, γιατι ετσι νιωθω.. Αλλα απο οτι βλεπεω θα παω για αλλη μια φορα εκει για να λεμε τα ιδια, για να μην τον πληγωσω αν του πω οτι θελω χρονο, για αλλη μια φορα κανοντας το λαθος να τον βαλω πρωτο, και εχοντας και συνειδηση του λαθους κιολας!
Σκέψου το αυτό και τι μπορεί να συνεπάγεται για κείνον...