Ωραία γιατρός...Να μην σηκώνει και το τηλ...
Printable View
Ωραία γιατρός...Να μην σηκώνει και το τηλ...
Α ναι εχουμε τετοια προβληματα, επειδη εινα πολυασχολη.
Προσπάθησε ξανά καλή μου, θα τη βρεις που θα πάει. Και υπάρχουν και άλλα φάρμακα για τον υπνο, πες να σου δωσει κάτι άλλο
Ουφ παιδια τη βρηκα!Μου ειπε να κανω το εφεξορ πρωι!γιουπι!!!!και να κοψω το σεροξατ(8 μερες επαιρνω μισο 20 μγκ, λετε ναχω παρενεργιες???φοβαμαι πολυ!) για τα φριζουμ δε με μαλωσε!μου ειπε να συνεχισω τα ζαναξ και θα με δει απο βδομαδα!
Ωραία..Τίποτα δεν θα πάθεις,μη φοβάσαι! :)
Ρε παιδια πηρα το εφεξορ το πρωι και παλι δεν εκλεισα ματι το βραδι!!δεν αντεχω αλλο θα καταρευσω!τι σκατα γινεται???
Δεν είπες στη γιατρό σου να σιυ δωσει κάποιο υπνωτικο;
Κανε λιγο υπομονη, θα κοιμηθεις που θα παει
Οχι, μου ειπε να παρω ζαναξ το βραδυ αλλα δε με πιανει, ολο το βραδυ δεν κοιμαμαι!!!!ειπαμε θα βρεθουμε απο βδομαδα!δεν αντεχω!
Και δεν κοιμάσαι καθόλου ή κοιμάσαι τις πρωινές ώρες?
καθολου ρε παιδια!!γαριδα το ματι σας λεω, Αφου χθες πηρα εν ολοκληρο ζαναξ το βραδυ αντι για μισο (στις 4) και πρεπει να με πηρε για ελαχιστα ο υπνος.Ηλπιζα πως με το να παιρνω το εφεξορ το πρωι θαλλαξει αυτο.Μηπως ειναι γενικο το κακο??
Είναι κι αυτό ένα από τα συμπτώματα που μας βασανίζουν στο άγχος και την κατάθλιψη.Θα περάσει όμως σίγουρα.
τανια ποσο ζαναξ παιρνεις?? ποσο καιρο?? μηπως τα χεις συνηθισει κ δεν σε πιανουνε ?? γιατι κι εμενα ετσι ειχε συμβει με τα ζαναξ...
Μισο πρωι-μεσημ-απογ-βραδυ,χθες πηρα ενα ολοκληρο το βραδυ και παλι δεν κοιμηθηκα.
παιδια πηγα στη δευτερη γιατρο!Αναμενετε νεα μου!
Και τι σου είπε?Πώς σου φάνηκε?