Αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι τι κάνουμε πριν το τέλος!
Printable View
Αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι τι κάνουμε πριν το τέλος!
hey,εμένα θα μου πει κάποιος τα χαρακτηριστικά μου? Είμαι τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμος :P
Για τον τοξότη ξέρω αλλά για τους διδύμους όχι και πολλά. Καλύτερα να ψάξεις στο google για να μην μιλάω αυθαίρετα. Σημαντικό ρόλο πάιζει επίσης και το δεκαήμερο που είμαστε γεννημένοι καθώς και η σελήνη γιατί μέσω αυτής γνωρίζουμε αν όντως είμαστε ισχυροί στο ζώδιο μας. Δες την τελευταία εκπομπή της Μπήλιου που μιλάει για τα 10ημερα. Γενικά όμως οι τοξότες είναι συμπαθέστατοι! Ίσως να μου αρέσουν γιατί είμαι λέων! :)
Ααααα! τα πάω πολύ καλά με Λιοντάρια αλλά μόνο για φιλία. Ο αδερφός μου, η κολλητή μου και ένας φίλος ειναι Λιονταράκια και περνάω πάρα πολύ καλά..Γεννήθηκα 7-12
Λένε πως είναι ο καλύτερος συνδυασμός του ζωδιακού! Για ερωτική σχέση δεν ταιρίαζουν και πολύ γιατί οι τοξότες δεν θέλουν δέσμευση και ποθούν την ελευθερία τους ενώ οι λέοντες ως σταθερό ζώδιο είναι πιο πιστοί. Δεν ξέρω αν αυτά ταιριάζουν με 'σενα. :)
E όχι και φανατικά! Όποτε τύχει. Μπορείς να μπεις στο starsystem.alphatv.gr.
Χαχαχαχαχαχα!! Thanks!! Αυτο που μπαινω δεν ειναι εγκυρο??
Καλό είναι κι αυτό :)
η αμαρτια ειναι του διαβολου....και ολοι ειμαστε αμαρτωλοι ...αυτο το παραδεχονται οι παντες.....τωρα υπαρχει το εξης προβλημα ....αφου ειμαστε ολοι του διαβολου,γιατι τετοιο στραβωμα με τον διαβολο ρε παιδια???
Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη απο έναν αποδιοπομπαίο τράγο , Let's make it easier for you know , let's find you someone to blaim . Που λένε και οι Υ2 . Παραυτα κανεις δεν μπορεί να αποδείξει οτι η διαδυκότητα καλό-κακό είναι μόνο εντός του ανθρώπου . Εγω μπορεί να ειπωθει οτι έχω μάθει το κακο απο τον περίγυρο μου . Ο πρωτος άνθρωπος πως το έμαθε ?
ti ennoeis me to stravoma esena sou aresei na sou pigenoun ola anapoda