Originally Posted by
giorgos panou
Οποιος καταφερει να κανει χρηση , να πινει κατι μονο οταν αυτος θελει δλδη μια φορα το μηνα ,και να το κανει μονο οταν ειναι σε χαρα και ευεξια τοτες ειναι Ο ΜΑΓΚΑΣ! Αμα το κανει για να ανεβει η γιατι εχει ντερτια και θελει να ξεφυγει απο την πραγματικοτητα τοτες εχει προβλημα ,ειναι αδυναμος να τα βγαλει περα στα ισια με κατι που τον χαλαει , ειναι χαμηλων προσδοκιων χαρακτηρας . Και το πιο κακο απο ολα η καταντια ειναι να κανει χρηση καποιος για να μπορει να ζει , να παει στην δουλεια , να μιλαει , να κανει καθε αλλη καθημερινη του λειτουργια .
Ολα αυτα βεβαια ειναι εκτως απο τους ανθρωπους που εχουν ψυχικες ασθενειες ,τοτε τα πραματα ειναι αλλιως και δεν μπορουμε να κατηγοραμε αυτον οπως καποιον υγειη.
Αραγες υπαρχει πιο ωραιο αισθημα ,πιο ωραια μαστουρα απο την απολυτη υγεια ? απο το να εισαι μια χαρα σωματικα και ψυχικα , να ωιωθεις με την δικια σου δυναμη ,να εχεις χαρα οταν το ιδιο σου το μυαλο θελει και οχι να του την βαζεις εσυ μεσα του με τεχνιτους τροπους !
Γιατι να μην μπορω να ειμαι και εγω ετσι ρε γαμοτοοοο!!!! γιατι να μην εχω την δυναμη που εχετε εσεις , ? ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ καποτες ειμουν τοσο ανωριμος ! τοσο ΒΛΑΚΑΣ που ακομα το πληρωνω και μαλον θα το πληρωνω μια ζωη! σαν την κολαση !