Originally Posted by
marykrk
Θα σας πω και τη δικιά μου εμπειρία... Αρχικά σίγουρα δεν θέλω να τους βάλω όλους στο ίδιο τσουβάλι! Και θα μπορούσα να ξεχωρίσω αυτούς που το γνωρίζουν και προσπαθούν να το ξεπεράσουν και κάνουν το δικό τους αγώνα... Αλλά από την άλλη μπορώ να καταλάβω αυτόν που άνοιξε το θέμα. Το να είσαι με οριακό ήταν όχι απλά κακοπέραση για μένα ήταν καταστροφή..
Η αλήθεια είναι οτι είναι άκρως ερωτεύσιμοι. Απο την αρχή μπορείς να καταλάβεις το διαφορέτικό το περίεργο αλλά ο τρόπος που σε εξιδανικεύουν είναι ονειρικός...
Εκεί που ήσουν μια κοινή θνητή/ θνητός γίνεσαι βασίλισσα, το ιδανικό τους τα πάντα τους. Εγώ προσωπικά έζησα αρχικά την απόλυτη ευτυχία, τον απόλυτο έρωτα, το απόλυτο παραμύθι. Είχε τον τρόπο...Είναι απίστευτα χειριστικοί...Δεν μπορείς να καταλάβεις αμέσως τι παίζει...Είναι άνθρωποι πανέξυπνοι που ως ενήλικοι έχουν μάθει να κρύβουν την πάθηση τους...Μέχρι να καταλάβουν οτι είσαι εκει...Ότι δέθηκες...Εκεί ξεκίνησαν όλα...
Από ο ιδανικός καταντάς το τίποτα και την άλλη μέρα ο ιδανικός και πάλι το τίποτα...
Πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω..
Η ζήλεια...άρρωστη, και όχι τυπική του στυλ τι φοράς και που πας, ζηλεια για την ύπαρξη σου, τον εαυτό σου τις εμπειρίες σου. Βρέθηκα να απολογούμαι γιατι στα 27 δεν περίμενα αυτόν, τον έναν..Στην αρχή ήταν αστείο αλλά έγινε εμμονη ...
και βάσανο, βασανηστήρια... Δεν με αγαπας, συνεχως.. Καθημερινά έπρεπε να αποδηκνίω τα αυτονόητα, να μην υπάρχει τίποτα στη ζωή μου εκτός απο αυτόν.. Να απαίτεί να βγάλω απο τη ζωή μου οτι αγαπώ, να μου δημιουργεί ενοχές για τα πάντα... Και εγώ να μην έχω δικαίωμα να νιώθω, καμία ενσυναίσθηση καμία συμπόνια..
Ειλικρινα, δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που πέρασα..Εφτασα σε σημείο δύσκολο.. Για να ξεμπλέξω έπρεπε να φτάσω στο χειρότερο σημείο. Θα μου πείτε΄χαζή είσαι ; Γιατί δεν έφευγες;
Με είχε ξεζουμίσει, με είχε κάνει να μπερδέψω το λογικό με το παράλογο. Μόνο όποιος το έχει περάσει μπορεί να με καταλάβει.
Δεν θέλω να το πάρουν στραβά όσοι πάσχουν από αυτό, δεν είστε όλοι έτσι, απλά λέω μια εμπειρία. Και εκτιμώ όσους παλεύουν με την ασθένεια τους. Όλοι κάτι κουβαλάμε, όλοι από κάτι πάσχουμε. Απλά για μένα σαν εμπειρία ήταν μαρτύριο. Και ακόμα είναι...