Ναι αλλά μέσα στην καταπίεση ζούμε οι περισσότεροι....και ψάχνουμε τρόπους για να βγούμε..Εμένα ο κώστας ίσως είναι η απελευθέρωση μου. Δεν ξέρω. Έχω προβληματιστεί...πολύ
Printable View
Ναι αλλά μέσα στην καταπίεση ζούμε οι περισσότεροι....και ψάχνουμε τρόπους για να βγούμε..Εμένα ο κώστας ίσως είναι η απελευθέρωση μου. Δεν ξέρω. Έχω προβληματιστεί...πολύ
Σας έχω κουράσει και εσάς αλλά μου κάνετε καλό.Αισθάνομαι σαν να μιλάω σε ψυχολόγο. Πιστευω οτι ο Κώστας και λόγω χαρακτήρα και λόγω ανασφαλειών, θα μου την έπεφτε μόνο αν ήταν σίγουρος οτι θα έλεγα ναι. Μου το είχε πει τότε. Ότι θα με αναζητήσει οταν θα καταλάβει οτι τον χρειάζομαι..Τώρα αν το εννοούσε...
αφού είναι η απελευθέρωση σου, τότε να το ζήσεις.
δεν μας κουρασες, αλλα τι αλλο να πουμε εμεις...
πρεπει να παρεις τις αποφασεις σου...
Ναι, πρέπει να αποφασίσω. Ξέρω οτι αν του μιλήσω τελικά ίσως φάω πόρτα, αλλά δεν ξέρω αν με πειράζει και τόσο πια. Καλύτερα να μετανιώσω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που δεν έκανα. Με έχει επηρεάσει πολυ και η εκπληκτική συμπεριφορά του 'αλλου παλικαριού, που αν και είμασταν μόνο τέσσερις μήνες μαζί, συνέχεια μου λέει οτι με θέλει πίσω, χωρίς να τον νοιάζει που τρώει πόρτα, αν και είναι πολύ ωραίος άντρας και καλός..Όμως επιμένει για αυτό που θέλει.., που είναι και η ακομπλεξάριστη στάση τελικά..
Είναι κάποιος που είχα σχέση πριν λίγο καιρό, για 4 μήνες, αλλά χώρισα γιατί ήθελα πρώτα να ξεκαθαρίσω με τον Κώστα. Δεν θέλω πια ημίμετρα. Είμαστε μεγάλα παιδιά πια..και δεν κοροιδευουμε τους άλλους. Όμως εκείνος επιμένει..Να, συγκεκριμένα αυριο, θα παμε για καφέ. Ήθελε πολύ να με δει και εγώ δεν αντιστάθηκα στον καφέ μαζί του...
Είμαι σε διάσταση, δεν έχουμε χωρίσει επίσημα ακόμα όμως. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα αν δεν ξεκαθαρίσω τα αισθήματα μου για τον Κώστα και αν δεν δω τι θα κάνω. Νομίζω όμως οτι για τον άντρα μου, έχω αδειάσει...μέσα μου
πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι;
15 χρόνια έιμαι παντρεμένη
Τον ρόλο των παιδιών τον έχεις σκεφτεί καθόλου μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό; Γιατί μέχρι τώρα δεν μιλήσαμε καθόλου γι' αυτά και για το πως θ' αντιδράσουν σ' έναν ενδεχόμενο χωρισμό.
Αυτή την στιγμή, μένεις χωριστά με τον άντρα σου;
Ναι, μένουμε χωριστά. Τα παιδιά μου το αντιμετωπίζουν πολυ ώριμα . Είχα πάει και σε ψυχολόγο για να τον συμβουλευτώ πώς να τα βοηθήσω να το χειριστούν. Δεν φοβάμαι για τα παιδιά μου. Έχουν και εκπληκτικό πατέρα. Για μένα φοβάμαι..
Είναι σε ηλικία που μπορούν και καταλαβαίνουν οπότε οκ με αυτό το θέμα, μπορούν να το δεχτούν πιο εύκολα. Για σένα τι φοβάσαι ρε συ; Εγώ αυτό που βλέπω ξέρεις ποιο είναι; Δεν είσαι σίγουρη για το τι θέλεις.
Τα παιδιά μου ήταν και ένας λόγος που αποφάσισα να ξεκαθαρίσω λίγο τα μέσα μου. Κάθε παιδί θέλει τους γονείς του ήρεμους και ώριμους και όχι παραπέοντες σε ένοχα πάθη και μυστικά