Από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού καταλήγουμε. Το θέμα μας νομίζω ήταν το φλερτ, η προσέγγιση, το ειδύλλιο και όχι το πιο φύλο είναι πιο δυνατό. Δεν υπάρχει πιο δυνατό φύλο. Το ένα είναι συμπληρωματικό του άλλου.
Printable View
οκ! no problem!
ρε συ πολλά θαυμαστικά βάζεις, είσαι ενθουσιώδης τύπος;
χαχαχα! Εγώ πλάκα πλάκα πιστεύω στην γραφολογία. Ο γραφικός μας χαρακτήρας λέει πολλά για εμάς νομίζω και χρησιμοποιείται και στην ψυχολογία. Έτσι δεν είναι;
άμα δε διεκδικάς είτε μένεις μόνος είτε συμβιβάζεσε.
δεν χρειάζονται μέθοδοι και κόλπα για να της πεις ότι την γουστάρεις, απλά να σαι ο εαυτός σου, να χεις αυτοεκτίμηση και να της μιλήσεις ίσια.
και να χεις τα ματια συνεχώς ορθάνοιχτα γιατί σου ρχεται απ εκεί που δεν το περιμένεις.
Οταν ενας αντρας γουσταρει μια γυναικα την διεκδικει.αν η αλλη ειναι ζωο και τον δουλευει επειδη θελει να το παιζει ωραια και ελευθερη καλα να παθει ο @@@@ που την κυνηγα.
η καλήτερη περίπτωση για να κάτσει η φάση είναι όταν η γυναίκα σε γουστάρει και σε πλησιάσει. Αυτό πιστεύω, αυτό λέει η δική μου εμπειρία. Αλλά αν εκεί δεν έχει τα μάτια ορθάνοιχτα ή κάνεις λάθος κίνηση πάει το πουλί πέταξε!
Εγω πάλι νομίζω ότι τα πάντα είναι θέμα timing.
Το ίδιο συναίσθημα μπορώ να βιώσω τόσο όταν κάνω εγώ το πρώτο βήμα, όσο και όταν κάποιος με προσεγγίζει. Μερικές φορές θέλω να είμαι διακριτική και με πιάνουν και οι γλυκές ντροπές μου, και άλλες φορές είμαι τούρμπο και πάω κατ'ευθείαν στο θέμα. Αν και ο άλλος βρίσκεται στην ίδια φάση με εμένα, θα ταιριάξουμε, σε αυτό το πρώτο βήμα τουλάχιστον.
Αλλά έχω παρατηρήσει το εξής τελευταία... είναι προτιμόμενο από τους άντρες, όταν τους προσεγγίσει μια γυναίκα, να της δώσουν χυλόπιτα παρά να δεχτούν το φλερτ της, και ας μην το προχωρήσουν παραπέρα. Νομίζω στην κρίση των τελευταίων ετών, ο άντρας νιώθει ότι έχει χάσει την αποτελεσματικότητά του (παρ'όλο που είναι πανανθρώπινο και παγκόσμιο φαινόμενο) και προτιμά να ενισχύσει την "αυτοπεποίθησή" του και την "δύναμή" του με το να γνωρίζει ότι κάποια τον θέλει αλλά αυτός έχει το πάνω χέρι και τη γείωσε, και δεν αποζητά τόσο την συντροφικότητα όσο την ισχύ. Είναι κάτι σαν "επιστροφή στη φύση" ένα πράμα...
με αλλα λογια,αν γουσταρετε καποιον,κουνηστε και εσεις λιγο το δαχτυλακι σας και μη στεκεστε σαν παγοκολωνες γιατι θα βρεθουν αλλες να το κουνησουν καλυτερα απο εσας...
ο αντρας θα κυνηγησει αν και η γυναικα δειξει πως θελει να κυνηγηθει...
οι μονοι που κυνηγαν χωρις οποιαδηποτε αξιοπρεπεια τις γυναικες ειναι κατι λιγουρια που την πεφτουν σε ολες...
καθε αντρας με αξιοπρεπεια πριν κανει μια κινηση βλεπει τα "σημαδια"... αν εσεις δεν δειξετε αυτα τα σημαδια,συγνωμη χασατε ;)
οπως και το γεγονος πως αν εσεις δειξετε τα "σημαδια" και ο αλλος σφυριζει κλεφτικα,σημαινει πως δεν θελει να κανει κατι με σας...
οποτε,παμε για αλλα :)
(τελικα ειναι ωραια η ζωη,ολο ενδιαφεροντα πραγματα ;) )
το δαχτυλάκι ή το κωλαράκι? χαχαχα! :D :D