παντως το θεμα ειναι καθαρα γνωσιακο η μπροκεν εχει κακη γνωμη γ του αντρες κ κακες εμπειριες απτο σε3 (κακοποιηση) και καποια σκαμπανεβασματα στη διαθεση, νομιζω οτι ακομα κ τον πριγκιπα να γνωρισει δεν θα το παρει χαμπαρι
Printable View
παντως το θεμα ειναι καθαρα γνωσιακο η μπροκεν εχει κακη γνωμη γ του αντρες κ κακες εμπειριες απτο σε3 (κακοποιηση) και καποια σκαμπανεβασματα στη διαθεση, νομιζω οτι ακομα κ τον πριγκιπα να γνωρισει δεν θα το παρει χαμπαρι
εγω νομιζω οτι ειναι φαση και θα σου περασει μπροκεν!
φαση που κραταει 1 χρονο κ παραπανω....με εχει κουρασει να προσπαθω να τα χω ολα στην εντελεια. δεν εχω τπτ, φαγητο δεν μπορω να φαω, σεξ δεν θελω. βαριεμαι να ντυνομαι....δεν μαρεσω....
μακαρι να μουν αντρας
δεν χρειαζεται να τα χεις ολα στην εντελεια κ ενα-δυο παραπανω κιλα να χεις κ λιγο αλλοκοτο χαρακτηρα ολα αυτα σε κανουν ιδιαιτερη κ ερωτευσιμη
Jimmy μη μασας!!! Μακαρι να 'ταν ετσι ολοι οι ανδρες!!!
μακαρι να παω να γλυτωσω. μακαρι να μουν αντρας! δεν θα χα τπτ απ ολα αυτα!
τι να τον κανω τον σεξολογο? να πληρωνω ΚΑΙ αυτον για να μου πει κατι που ηδη ξερω? πληρωνω που πληρωνω παραπανω φορο και ικα!
δεν θελω τον ψιχιατρο δεν μπορει να μου δωσει ο,τι μου λειπει! εκτος αν μ κανει ενεση στον μεταβολισμο να τρωω οτι θελω για να ξεσπαω καπου αλλου εκτος απ το τσιγαρο